Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36

Hier is pagina 36 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Je
a
ss
va
V4
ijf
4
Y
4
x
à
[
CR
4
Be,
ONTBIT
/
Zelfgemaakte granola
Ä
met yoghurt & appel
TIP
® 200 g pecannoten ® 300 gfijne
2 Verdeel het mengsel gelijkmatig over
Je kunt de granola een maand bewaren
havermoutvlokken e 50 g pompoenpitten
2 met bakpapier beklede bakplaten en
in een goed afgesloten trommel of glazen
rooster ca. 25 min. in de oven. Wissel
® 150 gappelmoes 100% ® 2 tl ge-
pot met deksel
malen kaneel e 75 g blanke rozijnen
de bakplaten halverwege en schep de
TIP
® 2 appels e 800 g Griekse yoghurt 0%
granola om. Neem uit de oven, schep
e bakpapier
de rozijnen erdoor en laat afkoelen.
Minder tijd?
AH Muesli
Je kunt ook
naturel
3 Snijd de ongeschilde appels in dunne
MÜESLI
1 kilo
1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Hak
partjes. Verdeel de yoghurt over kommen
gebruik maken
van kant-en-
189
de noten grof. Meng met de havermout,
en verdeel de granola en appel erover.
pompoenpitten, appelmoes en kaneel.
klare muesli.
=
LuNCH
x
TIP
Broodje met spinazie en rosbief
Liever vega? Vervang de
rosbief door bijvoorbeeld
© 4 Robuust speltbroodjes ® 50 g smeerkaas 20+
jonge 30+ kaas.
e 50 g babyspinazie e 100 g rosbief
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de speltbroodjes
12.5 R
ca. 8 min. Snijd ze open en besmeer alle snijkanten met
GROENTE
de smeerkaas. Snijd de spinazie grof en verdeel samen
BE
metde foshiet over de broodjes. Breng op smaak met peper.
ann
missende
Ln
Knäckebröd met kaas en komkommer
® % komkommer e 2 plakken
de kaas en verdeel de komkommer
©
f
Ó
erover.
a
A
belegen 30+ kaas ® 4 volkoren
AH Volkoren
À)
-
I
knäckebröd
knäckebröd
TIP
375 8
Snijd de halve komkommer in
Vervang de komkommer eens door
plakjes. Beleg het knäckebröd met
tomaat.
45 G
02°
nl
+
&