Albert Heijn - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
aller,
LS
|
Scan de QR-code
en open het
AH Biologisch
Volkoren spaghetti
recept. Voeg de
)
500 8
ingrediënten
a EE)
meteen toe
aan je bood-
ww
schappenlijstje.
Au
Elfs
EE
AUDETEN
fi
Snelle spaghetti
Re
bolognese
GROENTE
ET
ee
on!
® 2tenen knoflook e 2 uien ® 2 dunne
preien e 300 g winterpeen ® 4 stengels
bleekselderij ® 2 el olijfolie e 1 el gedroogde
Italiaanse kruiden ® 300 g mager
A
rundergehakt e / kippenbouillontablet
#
minder zout ® 800 gtomatenblokjes
© 300 g volkoren spaghetti e 100 g geraspte
Goudse belegen 30+ kaas
4
à
u
1 Snijd de knoflook fijn en snipper de uien.
Halveer de prei in de lengte, was en snijd in
dunne halve ringen. Schil de winterpeen en
>
snijd in blokjes. Snijd de bleekselderij in
boogjes. Verhit de olie in een hapjespan en
nn
bak de knoflook, ui, prei, peen en bleek-
ac
&
selderij met de Italiaanse kruiden 3 min.
Voeg het gehakt toe, verkruimel de halve
bouillontablet erboven en bak 5 min.
ij
2 Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 min.
op laag vuur koken. Breng op smaak met peper.
wo
3 Kook ondertussen de spaghetti volgens de
14
aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
4 Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel
à
het groente-gehaktmengsel erover en bestrooi
SR
\
met de kaas. Lekker met vers basilicum.
TIP
Maak in 2 pannen een dubbele hoeveelheid
van het groente-gehaktmengsel, laat de
helft afkoelen en vries in voor later in week 2.
Kook 300 g volkorenmacaroni en schep
om met het mengsel. Bestrooi met wat vers
EINDSTAND
basilicum.
sossosonesossesee
TIP
Maak het gerecht vegetarisch en gebruik
rulstukjes in plaats van mager rundergehakt.
©-©-9