Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Coop Folder 15.11.2019

Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 14

Stressvrije decemberdis Deze maand zijn er al genoeg dagen om flink uit te pakken met de avondmaaltijd. Dan is een normale doordeweekse dis ook best fijn. Hier 3 snelle menu's met sperziebonen, sugarsnaps en witlof. Pestoboontjes met tonijnsteak oven en bak de aardappelen in 10 tot 15 minuten en tomatensalsa bruin en gaar. Maak de sperzieboontjes schoon Een kleurrijk bordje vol gezondheid. en kook ze in 5 minuten beetgaar. Giet af en TEN meng met de pesto in een kom. SALSA Snijd de 25 MINUTEN | 4 PERSONEN tomaten in kleine blokjes en snijd de munt fijn. Eee D en one a ane Meng alle ingrediënten voor de salsa in een kom 4 tonijnsteaks (500 gr Vismarine, diepvries) + en breng op smaak met peper. De kappertjes zijn 500 gr Culinaire ovenaardappel (Coop) « zout al zout, dus wees matig met extra zout. TONIJN « peper « 800 gr sperziebonen « 125 gr groene Verhit een grillpan op medium vuur. Bestrijk de pesto « 3 el olijfolie « 1 tl zoute 1 tl peper SALSA tonijnsteaks met 1 eetlepel olijfolie en gril de « 2 tomaten « 4 blaadjes munt « 1 el kappertjes steaks 2 à 5 minuten aan elke kant. Draai de to- e 2 el citroensap « 1 el olijfolie e 4% tl peper nijnsteak pas zodra deze loslaat van de grill. Ser- veer de tonijn met de salsa en verdeel de sperzie- Haal de tonijnsteaks ruim van tevoren uit de vrie- bonen en de ovenaardappelen over de borden. zer. Verwarm de oven voor op 250 graden. Schil a es en snijd de aardappelen in gelijke partjes van PER EENPERSOONSPORTIE 535 KCAL | 25 GR VET | 34 GR maximaal 2 centimeter. Meng deze met 2 eetle- KOOLHYDRATEN | 37 GR EIWIT | 11 GR VEZELS | 2,4 GR pels olijfolie, zout en peper naar smaak in een ZOUT ovenschaal. Schuif de ovenschaal hoog in de 14 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 14