Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 14

Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Stressvrije
decemberdis
Deze maand zijn er al genoeg dagen om flink uit te pakken
met de avondmaaltijd. Dan is een normale doordeweekse
dis ook best fijn. Hier 3 snelle menu's met sperziebonen,
sugarsnaps en witlof.
Pestoboontjes met tonijnsteak
oven en bak de aardappelen in 10 tot 15 minuten
en tomatensalsa
bruin en gaar. Maak de sperzieboontjes schoon
Een kleurrijk bordje vol gezondheid.
en kook ze in 5 minuten beetgaar. Giet af en
TEN
meng met de pesto in een kom. SALSA Snijd de
25 MINUTEN | 4 PERSONEN
tomaten in kleine blokjes en snijd de munt fijn.
Eee D en one a ane
Meng alle ingrediënten voor de salsa in een kom
4 tonijnsteaks (500 gr Vismarine, diepvries) +
en breng op smaak met peper. De kappertjes zijn
500 gr Culinaire ovenaardappel (Coop) « zout
al zout, dus wees matig met extra zout. TONIJN
« peper « 800 gr sperziebonen « 125 gr groene
Verhit een grillpan op medium vuur. Bestrijk de
pesto « 3 el olijfolie « 1 tl zoute 1 tl peper SALSA
tonijnsteaks met 1 eetlepel olijfolie en gril de
« 2 tomaten « 4 blaadjes munt « 1 el kappertjes
steaks 2 à 5 minuten aan elke kant. Draai de to-
e 2 el citroensap « 1 el olijfolie e 4% tl peper
nijnsteak pas zodra deze loslaat van de grill. Ser-
veer de tonijn met de salsa en verdeel de sperzie-
Haal de tonijnsteaks ruim van tevoren uit de vrie-
bonen en de ovenaardappelen over de borden.
zer. Verwarm de oven voor op 250 graden. Schil
a es
en snijd de aardappelen in gelijke partjes van
PER EENPERSOONSPORTIE 535 KCAL | 25 GR VET | 34 GR
maximaal 2 centimeter. Meng deze met 2 eetle-
KOOLHYDRATEN | 37 GR EIWIT | 11 GR VEZELS | 2,4 GR
pels olijfolie, zout en peper naar smaak in een
ZOUT
ovenschaal. Schuif de ovenschaal hoog in de
14 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP