Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Coop Folder 15.11.2019

Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 43

en ey PE Ve + pd be gi, Fa JE) « STEAK VAN DE WEEK Fr. 6 ARE Ben jü gen N at kınkempsumses, maası a ; heb je raks we on vel do - Ne Deze biefstuk, met es | toppiny lukt altijd.. zif 2 * > A a N = > a RL N cs AB. 7 N [2 td B. Ei he | DE KUNST VAN HET BAKKEN Een biefstuk bakken moeilijk? Niet als je je aan deze tips houdt. Biefstuk met olijvenpesto Biefstuk is altijd een succesnummer. Deze pesto r Laat het vlees minstens een half geeft hem net een beetje extra. uur voor je gaat bakken op ni kamertemperatuur komen. 15 MINUTEN | 4 PERSONEN Bann mm nnmmmmnmmmmnmnmenmnnss D Bak in (room)boter. Laat de boter langzaam smelten en zet e 4 biefstukken van ca. 150 gr « 10 groene olijven zon- het vuur daarna hoger om de der pit « 1 el kappertjes op azijn (uitgelekt) « 1 bakje boter te laten opschuimen. verse pesto (koelvak) « 1 tl zout « 1 tl peper « 1 el extra a Dep de biefstukken droog met vergine olijfolie + extra: grillpan, aluminiumfolie keukenpapier voordat ze de pan in gaan. Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koel- 4. Gebruik voor het keren een tang kast. Hak de olijven en de kappertjes fijn. Meng door de en prik nooit in het vlees. Anders pesto. Dep de biefstukken droog. Verhit de grillpan tot lopen de sappen eruit en wordt zeer heet. Besmeer de biefstukken met olijfolie en grill de biefstuk taai. om en om ongeveer 4 minuten aan elke kant voor me- 5. Bak 2 minuten voor een rood dium rare (of tot het vlees een kerntemperatuur van 55 stukje vlees en 3 tot 5 minuten graden heeft). Bestrooi met zout en peper en laat 10 mi- voor well done. Nooit langer! nuten rusten onder aluminiumfolie. Snijd het vlees in Dan wordt het vlees taai. plakjes en leg het vlees op de borden en schep er een 6. Kruid het vlees na het bakken. eetlepel van de olijvenpesto over. Serveer de rest van de 7. Verpak de biefstuk in aluminum- pesto ernaast en serveer met aardappeltjes uit de oven folie en laat ‘m even rusten. Snijd en rode kool. ‘m na een minuut of 4. PER EENPERSOONSPORTIE 375 KCAL | 24 GR VET | 2 GR KOOL- HYDRATEN [37 GR EIWIT | 1 GR VEZELS | 2 GR ZOUT 43

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 43