Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 43

Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
ey
PE
Ve
+
pd
be
gi,
Fa
JE)
«
STEAK VAN DE WEEK
Fr.
6
ARE
Ben jü gen
N
at
kınkempsumses, maası
a
;
heb je raks we on
vel do
-
Ne
Deze biefstuk, met
es |
toppiny lukt altijd..
zif
2
*
>
A
a
N
=
>
a
RL
N
cs
AB.
7
N
[2
td
B.
Ei
he
|
DE KUNST VAN HET BAKKEN
Een biefstuk bakken moeilijk?
Niet als je je aan deze tips houdt.
Biefstuk met olijvenpesto
Biefstuk is altijd een succesnummer. Deze pesto
r
Laat het vlees minstens een half
geeft hem net een beetje extra.
uur voor je gaat bakken op
ni
kamertemperatuur komen.
15 MINUTEN | 4 PERSONEN
Bann mm nnmmmmnmmmmnmnmenmnnss
D
Bak in (room)boter. Laat de
boter langzaam smelten en zet
e 4 biefstukken van ca. 150 gr « 10 groene olijven zon-
het vuur daarna hoger om de
der pit « 1 el kappertjes op azijn (uitgelekt) « 1 bakje
boter te laten opschuimen.
verse pesto (koelvak) « 1 tl zout « 1 tl peper « 1 el extra
a
Dep de biefstukken droog met
vergine olijfolie + extra: grillpan, aluminiumfolie
keukenpapier voordat ze de pan
in gaan.
Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koel-
4. Gebruik voor het keren een tang
kast. Hak de olijven en de kappertjes fijn. Meng door de
en prik nooit in het vlees. Anders
pesto. Dep de biefstukken droog. Verhit de grillpan tot
lopen de sappen eruit en wordt
zeer heet. Besmeer de biefstukken met olijfolie en grill
de biefstuk taai.
om en om ongeveer 4 minuten aan elke kant voor me-
5. Bak 2 minuten voor een rood
dium rare (of tot het vlees een kerntemperatuur van 55
stukje vlees en 3 tot 5 minuten
graden heeft). Bestrooi met zout en peper en laat 10 mi-
voor well done. Nooit langer!
nuten rusten onder aluminiumfolie. Snijd het vlees in
Dan wordt het vlees taai.
plakjes en leg het vlees op de borden en schep er een
6. Kruid het vlees na het bakken.
eetlepel van de olijvenpesto over. Serveer de rest van de
7. Verpak de biefstuk in aluminum-
pesto ernaast en serveer met aardappeltjes uit de oven
folie en laat ‘m even rusten. Snijd
en rode kool.
‘m na een minuut of 4.
PER EENPERSOONSPORTIE 375 KCAL | 24 GR VET | 2 GR KOOL-
HYDRATEN [37 GR EIWIT | 1 GR VEZELS | 2 GR ZOUT
43