Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.

Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 42
Gy SS WEL PIT, GEEN FUT? TAB ASCO LU Avocado toast. WED Met behulp van een paar druppels TABASCO®, geef je pit aan deze simpele maar overheerlijke kerstbrunch. Ingrediënten: 2 sneetjes dik gesneden brood 2 eetlepels gesmolten boter Pr 50 g selderij, in plakjes We. 50 gq komkommer, in plakjes co 42 eetlepel witte wijnazijn Fi 5 snufje zout 1 theelepel TABASCO® pepersaus Rd 1lavocado, in plakken gesneden MC] 1 eetlepel sesamzaadjes groffe vlokken zout naar smaak Le verse gemalen peper naar smaak { 4 plakken kippenborstfilet (optioneel) eene ee ee ee ene 50 g van de binnenste lichtgroene bladeren Fer: ; fe van de selderij | Ba Bereiden: Meng in een kom de selderij, komkommer, witte -60 wijnazijn, zout en TABASCO® pepersaus. FR Plaats een gelijke hoeveelheid van het groentemengsél N over de toast. Waaier de plakken van een halve avocado uit en leg dit bovenop het groentemengsel. Maak de avocado toast af met de sesamzaadjes, groffe vlokken zout en vers gemalen peper, Tot slot - haal de bladeren van de selderij bleekselderij/komkommervloeistof. Leg bovenop de toasts. Recept: Chef Jessica Koslow ral f S Fr Ce C0 à + | EE. a
Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 42