Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 42

Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gy
SS
WEL PIT, GEEN FUT?
TAB
ASCO
LU
Avocado toast.
WED
Met behulp van een paar druppels TABASCO®, geef je
pit aan deze simpele maar overheerlijke kerstbrunch.
Ingrediënten:
2 sneetjes dik gesneden brood
2 eetlepels gesmolten boter
Pr
50 g selderij, in plakjes
We.
50 gq komkommer, in plakjes
co
42 eetlepel witte wijnazijn
Fi
5
snufje zout
1 theelepel TABASCO® pepersaus
Rd
1lavocado, in plakken gesneden
MC]
1 eetlepel sesamzaadjes
groffe vlokken zout naar smaak
Le
verse gemalen peper naar smaak
{
4 plakken kippenborstfilet (optioneel)
eene ee ee ee ene
50 g van de binnenste lichtgroene bladeren
Fer:
;
fe
van de selderij
|
Ba
Bereiden:
Meng in een kom de selderij, komkommer, witte
-60
wijnazijn, zout en TABASCO® pepersaus.
FR
Plaats een gelijke hoeveelheid van het groentemengsél N
over de toast.
Waaier de plakken van een halve avocado uit en
leg dit bovenop het groentemengsel.
Maak de avocado toast af met de sesamzaadjes,
groffe vlokken zout en vers gemalen peper,
Tot slot - haal de bladeren van de selderij
bleekselderij/komkommervloeistof. Leg
bovenop de toasts.
Recept: Chef Jessica Koslow
ral
f
S
Fr
Ce
C0
à
+
|
EE.
a