Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Coop Folder 15.11.2019

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 17

FF | I}! jf Al 1} ja | Joy U N (pe UM) N 1} „A (l il i M | lo | N fi hr I Il ll kil (ij } lil {| il Ih br | we _ 5 Binnen een kwartiertje waan jij je in verre, warme oorden. Annan anna anna nn Fr 4 | 15 MINUTEN | 4 PERSONEN « 400 gr basmatirijst « 500 gr kipfilet « 70 ne B gr Thaise curry pasta (pakje) + 2 auber- gines « 10 gr basilicum + 42 rode peper + 3 el zonnebloemolie « 1 el vissaus « 300 gr sugarsnaps « 3 el kokosrasp Breng een pan met water aan de kook en / jk kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de kip- 3 filet in stukjes van 2 centimeter. Marineer de kipfilet met de Thaise curry en zet apart tot gebruik. Snijd de aubergines in blokjes van 1 centimeter. Hak de basili- cum fijn en de rode peper in dunne rin- Door” e roerbakken of grillen gen. Verhit 3 eetlepels zonnebloemolie word! BR re smaak enigszins in een grote hapjespan en bak de kip in 4 aar zoet. à 5 minuten rondom bruin. Schep de kip- Hi N filet uit de pan, zet het vuur hoog en voeg de aubergine en de rode peper toe. Roerbak en voeg na 2 minuten de sugar- lof en de biefstuk met een eetlepel snaps, kipfilet en vissaus toe. Schep alles olijfolie en kruid met peper en zout. een paar minuten om en voeg tenslotte Salade kan heel goed in de winter. Verhit een grillpan en gril de lof 1 à 2 de gekookte rijst aan de hapjespan toe. Zeker een lauwwarme met gegril- minuten per kant en de biefstuk 2 à 3 de witlof. minuten aan beide kanten. Laat de Verdeel de Thaise kipschotel over de kommen en garneer met de kokosrasp Eeen eneen biefstuk van de grill af even rusten en en basilicum. rn 20 MINUTEN | 4 PERSONEN snijd in dunne plakken. SSING Mix = met een staafmixer de knoflook, het PER EENPERSOONSPORTIE 690 KCAL | 18 GR + 800 gr aardappelen (vastkokend) + citroensap, de mosterd, de suiker en VET | 86 GR KOOLHYDRATEN | 43 GR EIWIT | 8 2 bosuitjes e 1 komkommer « 6 lijfolie tot een lobbige dressing en GR VEZELS | 1,3 GR ZOUT stronkjes witlof « 300 gr biefstuk « 1 breng op smaak met peper en zout. el olijfolie « 1 tl peper « 1 tl zout « 25 Hussel in een mengkom de helft van gr veldsla D G % knoflookteen de dressing met de aardappelen, de e Yz citroen (alleen sap) + 1 el mosterd komkommer en de bosui. Verdeel de + Ya tl suiker « 2 el olijfolie aardappelsalade, de lof en biefstuk over de borden en serveer de rest van Snijd de aardappelen met schil in mid- de dressing apart. delgrote partjes en kook beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stro- PER EENPERSOONSPORTIE 365 KCAL | 11 GR VET | 39 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT [7 mend water. Snijd de bosui in ringen, de komkommer in medium dikke plak- GR VEZELS | 0,9 GR ZOUT ken en de witlof in vieren. Bestrijk de 17

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 17