Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 17

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FF
|
I}!
jf
Al
1}
ja
|
Joy
U
N
(pe
UM)
N
1}
„A
(l
il
i
M
|
lo
| N
fi
hr
I
Il
ll
kil
(ij
}
lil
{|
il
Ih
br
|
we
_
5
Binnen een kwartiertje waan jij je in
verre, warme oorden.
Annan anna anna nn
Fr
4
|
15 MINUTEN | 4 PERSONEN
« 400 gr basmatirijst « 500 gr kipfilet « 70
ne B
gr Thaise curry pasta (pakje) + 2 auber-
gines « 10 gr basilicum + 42 rode peper +
3 el zonnebloemolie « 1 el vissaus « 300
gr sugarsnaps « 3 el kokosrasp
Breng een pan met water aan de kook en
/ jk
kook de rijst volgens de aanwijzingen op
de verpakking. Snijd ondertussen de kip-
3
filet in stukjes van 2 centimeter. Marineer
de kipfilet met de Thaise curry en zet
apart tot gebruik. Snijd de aubergines in
blokjes van 1 centimeter. Hak de basili-
cum fijn en de rode peper in dunne rin-
Door”
e roerbakken of grillen
gen. Verhit 3 eetlepels zonnebloemolie
word!
BR
re smaak enigszins
in een grote hapjespan en bak de kip in 4
aar zoet.
à 5 minuten rondom bruin. Schep de kip-
Hi
N
filet uit de pan, zet het vuur hoog en
voeg de aubergine en de rode peper toe.
Roerbak en voeg na 2 minuten de sugar-
lof en de biefstuk met een eetlepel
snaps, kipfilet en vissaus toe. Schep alles
olijfolie en kruid met peper en zout.
een paar minuten om en voeg tenslotte
Salade kan heel goed in de winter.
Verhit een grillpan en gril de lof 1 à 2
de gekookte rijst aan de hapjespan toe.
Zeker een lauwwarme met gegril-
minuten per kant en de biefstuk 2 à 3
de witlof.
minuten aan beide kanten. Laat de
Verdeel de Thaise kipschotel over de
kommen en garneer met de kokosrasp
Eeen eneen
biefstuk van de grill af even rusten en
en basilicum.
rn
20 MINUTEN | 4 PERSONEN
snijd in dunne plakken.
SSING Mix
=
met een staafmixer de knoflook, het
PER EENPERSOONSPORTIE 690 KCAL | 18 GR
+ 800 gr aardappelen (vastkokend) +
citroensap, de mosterd, de suiker en
VET | 86 GR KOOLHYDRATEN | 43 GR EIWIT | 8
2 bosuitjes e 1 komkommer « 6
lijfolie tot een lobbige dressing en
GR VEZELS | 1,3 GR ZOUT
stronkjes witlof « 300 gr biefstuk « 1
breng op smaak met peper en zout.
el olijfolie « 1 tl peper « 1 tl zout « 25
Hussel in een mengkom de helft van
gr veldsla D
G % knoflookteen
de dressing met de aardappelen, de
e Yz citroen (alleen sap) + 1 el mosterd
komkommer en de bosui. Verdeel de
+ Ya tl suiker « 2 el olijfolie
aardappelsalade, de lof en biefstuk
over de borden en serveer de rest van
Snijd de aardappelen met schil in mid-
de dressing apart.
delgrote partjes en kook beetgaar. Giet
af en laat afkoelen onder koud stro-
PER EENPERSOONSPORTIE 365 KCAL | 11 GR
VET | 39 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT [7
mend water. Snijd de bosui in ringen,
de komkommer in medium dikke plak-
GR VEZELS | 0,9 GR ZOUT
ken en de witlof in vieren. Bestrijk de
17