Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Coop Folder 15.11.2019

Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 41

Een kleine toevoeging geeft je ge- recht net dat beetje meer. = 120 MINUTEN | 4 PERSONEN D Banana nn nn e 2 takjes rozemarijn (alleen blaadjes) + = 3 takjes tijm (alleen blaadjes) + 16 salie- Es = 4 blaadjes « 2 el venkelzaad « 2 teentjes knoflook (in plakjes) « 1 kg varkensrol- ft lade e zout e peper + 1 el extra vergine olijfolie « 50 gr roomboter « 8 kleine &, rode appels « 4 kleine rode uien (in ee ij a kwarten) « 2 el appelazijn « 2 el bruine CA vr suiker + 50 ml zonnebloemolie + extra: 72 on keukenmachine, vleesthermometer, aluminiumfolie Doe rozemarijn, tijm, 8 salieblaadjes, venkel en knoflook in een keukenmachi- ne of in een vijzel en maal fijn. Maak om de centimeter kleine inkepingen in de rollade. Wrijf de rollade stevig in met zout, peper en het kruidenmengsel. Zorg r dat het kruidenmengsel ook goed in de \ di inkepingen komt. Laat 1 uur buiten de koelkast intrekken. Verwarm de oven dts EP en voor tot 175 graden. Besmeer de rollade sr met olijfolie. Neem een braadslee zo groot dat er straks nog 8 appeltjes en 4 oe uien omheen passen. Meng de azijn met de suiker en wat zout en peper. Schil de uien en snijd in vieren. Snijd de appeltjes rondom dwars in tot op het klokhuis. Doe de appeltjes en uien in het azijn- 7 mengsel en laat intrekken. Bak de rollade om en om bruin in de braadslee in onge- veer 5 minuten op je gasfornuis. Snijd de roomboter in stukjes en leg naast de rol- # lade. Doe de appeltjes, uien en vocht bij de rollade in de braadslee. Schuif in het midden van de oven en bak 45 minuten of tot de kernthermometer 60 graden aangeeft. Draai de rollade elk kwartier even om en schep het braadvet over de rollade. Zo blijft hij sappiger. Verhit in de tussentijd de zonnebloemolie. Frituur hierin de laatste 8 salieblaadjes kort tot ze knapperig zijn. Laat uitlekken op keu- RT kenpapier. Haal de rollade uit de oven. > Laat 15 minuten rusten onder alumini- RES umfolie. Leg de salieblaadjes bij de ap- pels en serveer met een lekkere puree. sen sense LE PER EENPERSOONSPORTIE 590 KCAL | 28 GR VET | 31 GR KOOLHYDRATEN [51 GR EIWIT | 4 GR VEZELS | 4,1 GR ZOUT EE ez de En 41

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 41