Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een kleine toevoeging geeft je ge-

recht net dat beetje meer.

=

120 MINUTEN | 4 PERSONEN

D

Banana nn nn

e 2 takjes rozemarijn (alleen blaadjes) +

=

3 takjes tijm (alleen blaadjes) + 16 salie-

Es

= 4

blaadjes « 2 el venkelzaad « 2 teentjes

knoflook (in plakjes) « 1 kg varkensrol-

ft

lade e zout e peper + 1 el extra vergine

olijfolie « 50 gr roomboter « 8 kleine

&,

rode appels « 4 kleine rode uien (in

ee ij

a

kwarten) « 2 el appelazijn « 2 el bruine

CA

vr

suiker + 50 ml zonnebloemolie + extra:

72

on

keukenmachine,

vleesthermometer,

aluminiumfolie

Doe rozemarijn, tijm, 8 salieblaadjes,

venkel en knoflook in een keukenmachi-

ne of in een vijzel en maal fijn. Maak om

de centimeter kleine inkepingen in de

rollade. Wrijf de rollade stevig in met

zout, peper en het kruidenmengsel. Zorg

r

dat het kruidenmengsel ook goed in de

\

di

inkepingen komt. Laat 1 uur buiten de

koelkast intrekken. Verwarm de oven

dts

EP en

voor tot 175 graden. Besmeer de rollade

sr

met olijfolie. Neem een braadslee zo

groot dat er straks nog 8 appeltjes en 4

oe

uien omheen passen. Meng de azijn met

de suiker en wat zout en peper. Schil de

uien en snijd in vieren. Snijd de appeltjes

rondom dwars in tot op het klokhuis.

Doe de appeltjes en uien in het azijn-

7

mengsel en laat intrekken. Bak de rollade

om en om bruin in de braadslee in onge-

veer 5 minuten op je gasfornuis. Snijd de

roomboter in stukjes en leg naast de rol-

#

lade. Doe de appeltjes, uien en vocht bij

de rollade in de braadslee. Schuif in het

midden van de oven en bak 45 minuten

of tot de kernthermometer 60 graden

aangeeft. Draai de rollade elk kwartier

even om en schep het braadvet over de

rollade. Zo blijft hij sappiger. Verhit in de

tussentijd de zonnebloemolie. Frituur

hierin de laatste 8 salieblaadjes kort tot

ze knapperig zijn. Laat uitlekken op keu-

RT

kenpapier. Haal de rollade uit de oven.

>

Laat 15 minuten rusten onder alumini-

RES

umfolie. Leg de salieblaadjes bij de ap-

pels en serveer met een lekkere puree.

sen

sense

LE

PER EENPERSOONSPORTIE 590 KCAL | 28 GR

VET | 31 GR KOOLHYDRATEN [51 GR EIWIT | 4

GR VEZELS | 4,1 GR ZOUT

EE

ez

de

En

41