Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

Ke sal

en

MN

10

=

—à|

van

==

=

Coop |

Maak met Zeil een Top!

=

u

van Coop kaasplateau

Met deze tips stel jij heel gemakkelijk, geheel naar eigen smaak

een kaasplank samen met onze Top! van Coop kazen:

a

Zu 4

DO

Begin met zachtere, romige soorten en eindig met de meer

Ze

pittige en brokkelige kazen.

Ee

OD

Reken ongeveer 100 gram per persoon als dessert,

of 150 gram bij de borrel.

0

Zorg voor verscheidenheid in de soorten kaas (rood/wit/blauw).

0

Probeer de meer pikante kazen eens te combineren met

N

druiven, peer of dadel- of vijgenbrood.

0

Verras de visite eens met stukjes pure chocolade op de

kaasplank.

0

Bij Franse geitenkaas past bij uitstek een droge witte wijn.

0

Pikante kazen als Parmezaan, oude Noord-Hollandsche kaas

of blauwaderkazen gaan dan weer uitstekend samen met een

glaasje Port.

ve

ae

u | é

:

=

Roombrie

Saint Paulin

Een romige, zachte

Zachte, romige

Een romige witte

witte korstkaas

gewassen korstkaas

korstkaas, voller dan

@0000

@0000

een brie, met een

iets pittigere smaak

®eooo

%

ce

Le Marcaire

Gorgonzola

Gruyère

end

Mild, pikante

Milde

Een pittige halfharde

hf

gewassen korstkaas

blauwaderkaas

kaas met een zeer sterke,

|

LI X Toro}

UL IT 10}

uitgesproken smaak

eee 1e}

ne

ee

Re

ort

Pittige blauwaderkaas

LLLL 13

a

=

M

wi

=,

7

MT

:

Samen maak jet verschil coop