Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Coop Folder 15.11.2019

Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 53

en Ke sal en MN 10 = —à| van == = Coop | Maak met Zeil een Top! = u van Coop kaasplateau Met deze tips stel jij heel gemakkelijk, geheel naar eigen smaak een kaasplank samen met onze Top! van Coop kazen: a Zu 4 DO Begin met zachtere, romige soorten en eindig met de meer Ze pittige en brokkelige kazen. Ee OD Reken ongeveer 100 gram per persoon als dessert, of 150 gram bij de borrel. 0 Zorg voor verscheidenheid in de soorten kaas (rood/wit/blauw). 0 Probeer de meer pikante kazen eens te combineren met N druiven, peer of dadel- of vijgenbrood. 0 Verras de visite eens met stukjes pure chocolade op de kaasplank. 0 Bij Franse geitenkaas past bij uitstek een droge witte wijn. 0 Pikante kazen als Parmezaan, oude Noord-Hollandsche kaas of blauwaderkazen gaan dan weer uitstekend samen met een glaasje Port. ve ae u | é : = Roombrie Saint Paulin Een romige, zachte Zachte, romige Een romige witte witte korstkaas gewassen korstkaas korstkaas, voller dan @0000 @0000 een brie, met een iets pittigere smaak ®eooo % ce Le Marcaire Gorgonzola Gruyère end Mild, pikante Milde Een pittige halfharde hf gewassen korstkaas blauwaderkaas kaas met een zeer sterke, | LI X Toro} UL IT 10} uitgesproken smaak eee 1e} ne ee Re ort Pittige blauwaderkaas LLLL 13 a = M wi =, 7 MT : Samen maak jet verschil coop

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 53