Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 53

Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
Ke sal
en
MN
10
=
—à|
van
==
=
Coop |
Maak met Zeil een Top!
=
u
van Coop kaasplateau
Met deze tips stel jij heel gemakkelijk, geheel naar eigen smaak
een kaasplank samen met onze Top! van Coop kazen:
a
Zu 4
DO
Begin met zachtere, romige soorten en eindig met de meer
Ze
pittige en brokkelige kazen.
Ee
OD
Reken ongeveer 100 gram per persoon als dessert,
of 150 gram bij de borrel.
0
Zorg voor verscheidenheid in de soorten kaas (rood/wit/blauw).
0
Probeer de meer pikante kazen eens te combineren met
N
druiven, peer of dadel- of vijgenbrood.
0
Verras de visite eens met stukjes pure chocolade op de
kaasplank.
0
Bij Franse geitenkaas past bij uitstek een droge witte wijn.
0
Pikante kazen als Parmezaan, oude Noord-Hollandsche kaas
of blauwaderkazen gaan dan weer uitstekend samen met een
glaasje Port.
ve
ae
u | é
:
=
Roombrie
Saint Paulin
Een romige, zachte
Zachte, romige
Een romige witte
witte korstkaas
gewassen korstkaas
korstkaas, voller dan
@0000
@0000
een brie, met een
iets pittigere smaak
®eooo
%
ce
Le Marcaire
Gorgonzola
Gruyère
end
Mild, pikante
Milde
Een pittige halfharde
hf
gewassen korstkaas
blauwaderkaas
kaas met een zeer sterke,
|
LI X Toro}
UL IT 10}
uitgesproken smaak
eee 1e}
ne
ee
Re
ort
Pittige blauwaderkaas
LLLL 13
a
=
M
wi
=,
7
MT
:
Samen maak jet verschil coop