Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 49

Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pavlova met citroenroom
en roodfruit
Het ‘oh’ en ‘ah’ dessert waar je samen
van gaat genieten.
BR RSR Len a ondes
120 MINUTEN | 4 PERSONEN
tt
« 225 ml eiwit (ongeveer 6 eiwitten) +
330 gr fijne kristalsuiker + 1 el maïze-
ae 1% tl witte wijnazijn e 75 ml zure
room e 250 ml lemon curd « 500 gr
gemengd roodfruit (zoals frambozen,
bramen, blauwe bessen) « 2 passie-
»>
vruchten (vruchtvlees) « extra: mixer,
bakpapier
a
Maak de meringue een dag van tevoren.
Doe de eiwitten
in
een
schone,
vetvrije kom. Mix met de mixer tot zachte
pieken. Voeg dan telkens 1 eetlepel
suiker toe. Mix tot deze volledig is opge-
nomen door het eiwit. Voeg dan pas de
volgende lepel suiker toe. Klop als alle
suiker is toegevoegd nog 10-15 minuten
door totdat je een dik, glanzend merin-
gueschuim hebt gekregen. Meng de
maïzena en de azijn goed en doe dit bij
ya
het meringueschuim. Klop nog 30 se-
|
conden. Verwarm de oven tot 150 graden.
à
2
2
Teken met potlood een cirkel van 20 cm
#
op een stuk bakpapier. Keer het papier
om en leg op de bakplaat. Schep de me-
ER
ringue op de cirkel. Schuif de meringue
=
—_ -
in het midden van de oven. Draai de
temperatuur terug naar 120 graden. Bak
de meringue 1 uur. Laat helemaal afkoe-
mis
5
len, terwijl je de oven dicht laat. Meng de
zure room met de lemon curd tot een
——
Mi
EN EEC
mene
glad mengsel. Vul vlak voor het serveren
de meringue met het room-curd meng-
Eek he
sel. Lepel het vruchtvlees uit de passie-
LA
vruchten en verdeel het met het andere
fruit over de pavlova.
ass
Sea sai
PER EENPERSOONSPORTIE 615 KCAL | 6 GR
VET | 129 GR KOOLHYDRATEN | 8 GR EIWIT | 2
GR VEZELS | 0,3 GR ZOUT
49