Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pavlova met citroenroom

en roodfruit

Het ‘oh’ en ‘ah’ dessert waar je samen

van gaat genieten.

BR RSR Len a ondes

120 MINUTEN | 4 PERSONEN

tt

« 225 ml eiwit (ongeveer 6 eiwitten) +

330 gr fijne kristalsuiker + 1 el maïze-

ae 1% tl witte wijnazijn e 75 ml zure

room e 250 ml lemon curd « 500 gr

gemengd roodfruit (zoals frambozen,

bramen, blauwe bessen) « 2 passie-

»>

vruchten (vruchtvlees) « extra: mixer,

bakpapier

a

Maak de meringue een dag van tevoren.

Doe de eiwitten

in

een

schone,

vetvrije kom. Mix met de mixer tot zachte

pieken. Voeg dan telkens 1 eetlepel

suiker toe. Mix tot deze volledig is opge-

nomen door het eiwit. Voeg dan pas de

volgende lepel suiker toe. Klop als alle

suiker is toegevoegd nog 10-15 minuten

door totdat je een dik, glanzend merin-

gueschuim hebt gekregen. Meng de

maïzena en de azijn goed en doe dit bij

ya

het meringueschuim. Klop nog 30 se-

|

conden. Verwarm de oven tot 150 graden.

à

2

2

Teken met potlood een cirkel van 20 cm

#

op een stuk bakpapier. Keer het papier

om en leg op de bakplaat. Schep de me-

ER

ringue op de cirkel. Schuif de meringue

=

—_ -

in het midden van de oven. Draai de

temperatuur terug naar 120 graden. Bak

de meringue 1 uur. Laat helemaal afkoe-

mis

5

len, terwijl je de oven dicht laat. Meng de

zure room met de lemon curd tot een

——

Mi

EN EEC

mene

glad mengsel. Vul vlak voor het serveren

de meringue met het room-curd meng-

Eek he

sel. Lepel het vruchtvlees uit de passie-

LA

vruchten en verdeel het met het andere

fruit over de pavlova.

ass

Sea sai

PER EENPERSOONSPORTIE 615 KCAL | 6 GR

VET | 129 GR KOOLHYDRATEN | 8 GR EIWIT | 2

GR VEZELS | 0,3 GR ZOUT

49