Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.

Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 49
Pavlova met citroenroom en roodfruit Het ‘oh’ en ‘ah’ dessert waar je samen van gaat genieten. BR RSR Len a ondes 120 MINUTEN | 4 PERSONEN tt « 225 ml eiwit (ongeveer 6 eiwitten) + 330 gr fijne kristalsuiker + 1 el maïze- ae 1% tl witte wijnazijn e 75 ml zure room e 250 ml lemon curd « 500 gr gemengd roodfruit (zoals frambozen, bramen, blauwe bessen) « 2 passie- »> vruchten (vruchtvlees) « extra: mixer, bakpapier a Maak de meringue een dag van tevoren. Doe de eiwitten in een schone, vetvrije kom. Mix met de mixer tot zachte pieken. Voeg dan telkens 1 eetlepel suiker toe. Mix tot deze volledig is opge- nomen door het eiwit. Voeg dan pas de volgende lepel suiker toe. Klop als alle suiker is toegevoegd nog 10-15 minuten door totdat je een dik, glanzend merin- gueschuim hebt gekregen. Meng de maïzena en de azijn goed en doe dit bij ya het meringueschuim. Klop nog 30 se- | conden. Verwarm de oven tot 150 graden. à 2 2 Teken met potlood een cirkel van 20 cm # op een stuk bakpapier. Keer het papier om en leg op de bakplaat. Schep de me- ER ringue op de cirkel. Schuif de meringue = —_ - in het midden van de oven. Draai de temperatuur terug naar 120 graden. Bak de meringue 1 uur. Laat helemaal afkoe- mis 5 len, terwijl je de oven dicht laat. Meng de zure room met de lemon curd tot een —— Mi EN EEC mene glad mengsel. Vul vlak voor het serveren de meringue met het room-curd meng- Eek he sel. Lepel het vruchtvlees uit de passie- LA vruchten en verdeel het met het andere fruit over de pavlova. ass Sea sai PER EENPERSOONSPORTIE 615 KCAL | 6 GR VET | 129 GR KOOLHYDRATEN | 8 GR EIWIT | 2 GR VEZELS | 0,3 GR ZOUT 49
Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 49