Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.

Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 37
ig | [| rs ls (7 Zn dere govulde pertebolles niet, >. 4 a zu Fr \af maar lokken dak zo Pr Pe si fa jn. 7 ar RN PE aa es A = 2 Æ nt Bin zj I WAR ie 2 2 ER A | 7 PRE de A B a ie 0) du 3 B HK v 2, Tr Zäs KA Je DER 5 rn we pe % var Daf #2 A ER De klassieke carpaccio ligt altijd maar plat op het bord. Maak dit jaar eens een 3D-gerecht. Deze heerlijke gevulde hoedjes staan in 50 time op tafel. nm nn mm nm mennnnnnnes « Beleg een plakje carpaccio met 30 MINUTEN | 4 PERSONEN DRE RER ENCRES ES ES rucola, Parmezaanse kaassnip- pers, pijnboompitten en pesto. e 4 grote portobello's « 4 el extra vergine olijfolie e 1 pak Iglo roerbak- Rol het plakje op. sensatie risotto (vriesvak) e 3 takjes verse basilicum + 1 camembert + « Maak een groene salade en leg 20 gr rucola (garnering) de plakjes carpaccio er in de vorm van een toefje bovenop. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de steel uit de padden- » Maak een eenhapshapje door de stoelen. Deze kun je gebruiken voor een soep of ander gerecht. Zet carpaccio met een theelepel met de onderkant naar boven in een passende ovenschaal en bespren- pesto op een lepel te leggen. kel met de olijfolie. Schuif in het midden van de oven en bak 10 mi- « Maak van het plakje een bolletje nuten om voor te garen. Bereid de roerbaksensatie risotto volgens de en rol het door wat fijngehakte gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd eventueel grote stukken pistachenoten. groenten iets fijner. Snijd de basilicum fijn en schep door de risotto. Vul = de paddenstoelen met de risotto. Snijd 4 plakken van 3 millimeter van 2 / à ) ol Name: de camembert en leg over de paddenstoelen. Zet onder de ovengrillen Op ERS Nana cio staannog gril enkele minuten tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin begint veel meer lekkere carpaccio- te worden. Serveer met wat rucola en de overgebleven risotto. recepten. Van klassiek tot modern. PER EENPERSOONSPORTIE 445 KCAL | 30 GR VET | 20 GR KOOLHYDRATEN |23 GR EIWIT | 3 GR VEZELS | 2,0 GR ZOUT- 37
Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 37