Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ig
|
[|
rs
ls
(7
Zn dere govulde
pertebolles niet,
>. 4 a zu
Fr \af
maar lokken dak zo
Pr
Pe
si
fa
jn.
7
ar
RN
PE
aa
es A
=
2
Æ
nt
Bin
zj
I
WAR
ie
2
2
ER
A
|
7
PRE
de
A
B
a
ie
0) du
3
B
HK
v
2,
Tr
Zäs
KA
Je
DER
5
rn
we
pe
%
var
Daf
#2
A
ER
De klassieke carpaccio ligt altijd
maar plat op het bord. Maak dit
jaar eens een 3D-gerecht.
Deze heerlijke gevulde hoedjes staan in 50 time op tafel.
nm nn mm nm mennnnnnnes
« Beleg een plakje carpaccio met
30 MINUTEN | 4 PERSONEN
DRE RER ENCRES ES ES
rucola, Parmezaanse kaassnip-
pers, pijnboompitten en pesto.
e 4 grote portobello's « 4 el extra vergine olijfolie e 1 pak Iglo roerbak-
Rol het plakje op.
sensatie risotto (vriesvak) e 3 takjes verse basilicum + 1 camembert +
« Maak een groene salade en leg
20 gr rucola (garnering)
de plakjes carpaccio er in de
vorm van een toefje bovenop.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de steel uit de padden-
» Maak een eenhapshapje door de
stoelen. Deze kun je gebruiken voor een soep of ander gerecht. Zet
carpaccio met een theelepel
met de onderkant naar boven in een passende ovenschaal en bespren-
pesto op een lepel te leggen.
kel met de olijfolie. Schuif in het midden van de oven en bak 10 mi-
« Maak van het plakje een bolletje
nuten om voor te garen. Bereid de roerbaksensatie risotto volgens de
en rol het door wat fijngehakte
gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd eventueel grote stukken
pistachenoten.
groenten iets fijner. Snijd de basilicum fijn en schep door de risotto. Vul
=
de paddenstoelen met de risotto. Snijd 4 plakken van 3 millimeter van
2
/
à
)
ol
Name:
de camembert en leg over de paddenstoelen. Zet onder de ovengrillen
Op ERS
Nana
cio staannog
gril enkele minuten tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin begint
veel meer lekkere carpaccio-
te worden. Serveer met wat rucola en de overgebleven risotto.
recepten. Van klassiek tot
modern.
PER EENPERSOONSPORTIE 445 KCAL | 30 GR VET | 20 GR KOOLHYDRATEN |23 GR
EIWIT | 3 GR VEZELS | 2,0 GR ZOUT-
37