Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 55

Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
{
on
Een pittig ding, deze paprika.
re
10 MINUTEN | 4 PERSONEN (12 STUKS)
À
A a a a a a a a
£
« 6 gegrilde paprika's (pot) « 140 gr Roquefort +
wi
sik
12 stukjes augurk « 12 groene olijven
e extra: 12 prikkers
ER
Laat de paprika's uitlekken op keukenpapier. Snijd
de paprika's in tweeën. Snijd de Roquefort in 12
stukjes. Prik een stukje augurk, een stukje paprika
en een stukje roquefort aan een prikker. Eindig
met de olijf. Dit voorkomt dat de rest van het stok-
LA
je glijdt.
4
FF
==
£
ks
Aan de rol met bekelviees.
een
=
15 MINUTEN | 4 PERSONEN (12 STUKS)
ee EIER
+ 12 aspergetips + 4 el creme fraiche « 1 el mie-
rikswortel (potje Kühne) + 12 plakjes pekelvlees
y
—
e 10 sprietjes bieslook (gehakt)
Breng een pan met water en wat zout aan de kook.
ww
od
Verwijder zo nodig de harde onderkantjes van de
Ad
EN
Der
asperges. Blancheer de asperges 3 minuten in het
kokende water. Spoel af onder koud stromend
water enl aat uitlekken op een schone theedoek.
er +
Meng de crème fraîche met de mierikswortel. Leg
N
de plakken pekelvlees op je werkblad. Besmeer
dun met de mierikswortelcrème. Leg een asperge
op elke plak pekelvlees en rol op. Bestrooi met de
bieslook.
? |
à
[y :
Makreel en biet: lekkerder krijg je 'm niet.
mine)
15 MINUTEN | 4 PERSONEN (12 STUKS)
Ze =
ensen nen nen ene bennen
« 1 gestoomde makreelfilet « 1 el mayonaise « 1
tl mosterd + 1 tl citroensap « 1 klein sjalotje (fijn-
gehakt) + 2 takjes peterselie (fijngehakt) « zout «
peper « 1 kleine gekookte biet (piepkleine blok-
+
be
jes) « 1 el crème fraîche e 42 tl citroenrasp «12
stukjes stokbrood of snackcupjes
£
Prak de makreel met de mayonaise, de mosterd en
K:
het citroensap door elkaar. Meng er dan het sjalot-
=
je en de peterselie door. Breng op smaak met zout
en peper. Meng de citroenschil met de crème
fraîche. Schep door de bietenblokjes. Schep wat
mu
van de makreelpaté op de stukjes stokbrood.
——_
Schep er een theelepeltje bietjes over. Bestrooi
nee
nn
eventueel met fijngehakte verse dille.
55