Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.

Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 35
La AN |) 4 À 2 #- © N 4 N N es g pe Cr 4 ER TE ge Pl 5 + 1? hd A gu 24 RE > ee » 1 Ni Een echvvoorgersent voor kerst- ed avond en helemaal niet moeilijk. = = 25 MINUTEN | 4 PERSONEN fs 2 ur a a ee Fe à es bed # GE, Ae 1 e 12 groene asperges + 200 gr warmge- = 4 "x — rookte zalm + 250 ml Hollandaisesaus N) = ef (pakje Maggi) e 1 bakje verse dille (20 “4 A ie gr) «e 200 gr Hollandse garnalen a 7 LE A Fe EX Snijd de harde onderkantjes van de as- perges. Breng een pan met water en wat Des ER 3 Ag ni zout aan de kook en blancheer de asper- en ges 3 minuten of tot ze beetgaar zijn. en Laat goed uitlekken en houd warm. Zet GE “à een koekenpannetje op laag vuur en ver- warm hierin de zalm ongeveer 5 minuten ER op de huidkant. Leg er een deksel op. Maak de Hollandaisesaus volgens ge- Bar bruiksaanwijzing op de verpakking. Hak de dille fijn. Roer 4 eetlepels ervan door + & de saus. Verdeel de asperges over 4 bor- 1 En den. Breek de zalm in stukjes en verdeel er 4 over de asperges. Doe dit als een streep in het midden dwars op de asperges. is ® Schenk er ruim Hollandaisesaus over, 5 ook weer als een streep over de zalm. ET Verdeel de garnalen erover. Bestrooi met wat dille en serveer warm. PER EENPERSOONSPORTIE 215 KCAL | 11 GR VET | 6 GR KOOLHYDRATEN [22 GR EIWIT | 1 GR VEZELS | 3,5 GR ZOUT a NT CE 35
Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 35