Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
La
AN
|) 4
À
2
#-
©
N
4
N
N
es
g
pe
Cr
4
ER
TE
ge
Pl
5
+
1?
hd
A
gu
24
RE
>
ee
»
1
Ni
Een echvvoorgersent voor kerst-
ed
avond en helemaal niet moeilijk.
=
=
25 MINUTEN | 4 PERSONEN
fs
2
ur
a a ee
Fe
à
es
bed
#
GE,
Ae
1
e 12 groene asperges + 200 gr warmge-
=
4
"x
—
rookte zalm + 250 ml Hollandaisesaus
N)
=
ef
(pakje Maggi) e 1 bakje verse dille (20
“4
A
ie
gr) «e 200 gr Hollandse garnalen
a
7
LE
A
Fe
EX
Snijd de harde onderkantjes van de as-
perges. Breng een pan met water en wat
Des
ER
3
Ag
ni
zout aan de kook en blancheer de asper-
en
ges 3 minuten of tot ze beetgaar zijn.
en
Laat goed uitlekken en houd warm. Zet
GE
“à
een koekenpannetje op laag vuur en ver-
warm hierin de zalm ongeveer 5 minuten
ER
op de huidkant. Leg er een deksel op.
Maak de Hollandaisesaus volgens ge-
Bar
bruiksaanwijzing op de verpakking. Hak
de dille fijn. Roer 4 eetlepels ervan door
+
&
de saus. Verdeel de asperges over 4 bor-
1
En
den. Breek de zalm in stukjes en verdeel
er
4
over de asperges. Doe dit als een streep
in het midden dwars op de asperges.
is
®
Schenk er ruim Hollandaisesaus over,
5
ook weer als een streep over de zalm.
ET
Verdeel de garnalen erover. Bestrooi met
wat dille en serveer warm.
PER EENPERSOONSPORTIE 215 KCAL | 11 GR
VET | 6 GR KOOLHYDRATEN [22 GR EIWIT | 1 GR
VEZELS | 3,5 GR ZOUT
a
NT
CE
35