Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.

Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 22
re wE À 8 Fe | HONING-KNOFLOOKGARNALEN Spruitjes-saté Bewaak dit pannetje goed, want Met bacon en een dikke laag kaas vindt iedereen spruitjes iedereen wil deze wel opeten. Op lekker! coop.nl/gourmet vind je het recept, eee nenne net als vele andere gourmetrecepten. VOORBEREIDEN 15 MINUTEN | BEREIDEN 5 MINUTEN | 4 PERSONEN ee a Br ee e 12 grote spruitjes e 2 dikke plakken bacon + zakje geraspte Parmezaan à 60 gr « (olijf)olie of boter (om in te bakken) « extra: satéprikkers Gevulde kastanje- VOORAF Kook de spruitjes 5 minuten voor. Halveer de plakken champignons met chorizo en cheddar bacon in de lengte. Rijg per prikker 4 spruitjes aan de prikker en zigzag er een plak bacon door. Knip de prikkers af zodat ze in Een hapje om je vingers bij af te likken een pannetje passen. mme AAN TAFEL Bak de spruitjes-saté om en om tot de bacon goud- VOORBEREIDEN 10 MINUTEN | BEREIDEN 12 MINUTEN bruin is. Bestrooi met een flinke hoeveelheid Parmezaan en laat | 4 PERSONEN a a a a a a aa aa aaa aaa are het onder de plaat gratineren tot de kaas gesmolten is. e 250 gr middelgrote kastanjechampignons Ty! Ook lekker met geraspte oude kaas. + 1 chorizo « 1 pakje cheddar « 2 bosuitjes VOORAF Maak de kastanjechampignons schoon met een borsteltje of stukje keukenpapier en snijd de steeltjes eruit. Snijd de chorizo in klei- ne blokjes en de cheddar in kleine stukjes. Vul GEZELLIGE GEURTJES elke paddenstoel met wat chorizo en cheddar. Snijd de bosuitjes in reepjes. Op het moment zelf ruikt gourmet heerlijk, maar de dag AAN TAFEL Bak de gevulde kastanjechampig- erna ruikt het allemaal toch wat minder lekker. Lezeres nons in een pannetje in ongeveer 12 minuten Jannie heeft de oplossing: “Ik kook wat water in een gaar. Bestrooi naar smaak met bosui. steelpannetje en doe daar was wasmiddel bij. Zodra het water kookt en begint te walmen, loop ik met mijn Ty! Je kunt voor dit gerecht ook gewone ‘geurpannetje' door de kamer en ben ik verlost van de champignons gebruiken. gezellige geur van de vorige avond.” 22 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP
Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 22