Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

NE

Sint-sateetjes met speculaas-

satésaus

pe

In deze spiesjes komen alle smaken samen.

Sinnen

VOORBEREIDEN 20 MINUTEN | MARINEREN MINIMAAL 1 UUR |

BEREIDEN 8 MINUTEN | 4 PERSONEN

En a a a a

5

« 3 el ketjap « 1 el honing « 1 el olijfolie e 1 grote

knoflookteen « 500 gr kipfilet e 1 bakje kant-en-kla-

re satésaus e 2 tl koek- en speculaaskruiden « (olijf)

olie of boter om in te bakken « extra: satéprikkers

VOORAF Meng de ketjap, honing en olijfolie in een

AN

kom. Knijp met een knoflookpers de knoflookteen er

M

bovenuit en roer door de marinade. Snijd de kipfilet in

de lengte in dunne repen. Voeg toe aan de kom en

ad

laat minimaal 1 uur in de koelkast marineren. Rijg de

(si

repen in een s-vorm op de satéprikkers, knip de prik-

an

kers af zodat ze in de pannetjes passen. Bereid de sa-

be

tésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

\

Roer er 2 tl koek- en speculaaskruiden door.

D

&

F2

5

AAN TAFEL Bak de sateetjes in wat (olijf)olie of boter

ongeveer 8 minuten tot ze gaar zijn.

X

\

Gebakken courgette met

manchego-stafjes

Sint heeft speciaal uit Spanje deze

lekkere kaas meegebracht om over

h

je groenten te laten smelten!

r

mme nenn ann

VOORBEREIDEN 20 MINUTEN | BEREIDEN

5 MINUTEN | 4 PERSONEN

a a a a an am a

Par:

e 1 courgette « 1 tl gedroogde tijm « 2 el

FF

olijfolie e stuk manchego van ongeveer

TIP! VAN COOP

250 gr « zout « peper

Osk un toppen

VOORAF Snijd de courgette in 12 plakken.

Meng in een kom de gedroogde tijm en de

veer jen Env

olijfolie en meng de courgetteplakken er-

door. Halveer het stuk manchego in de

end: de nine

breedte zodat je twee minder dikke stuk-

ken hebt en snijd er 12 stafjes uit.

gewumeh-

AAN TAFEL Bak de courgetteplak aan

TOETJE VAN DE PLAAT

en kant bruin. Draai de plak om en leg

Deze sinaasappelplakjes met speculaaskruim

schat Vega

er een manchego-staf op. Zet het pan-

vindt iedereen lekker en leuk om zelf te maken!

Pempern-

netje onder de grill om de kaas te laten

smelten. Bestrooi naar smaak met zout

Kijk op coop.nl/gourmet voor dit recept en nog

veel meer heerlijke gourmetrecepten.

burger

en peper.

nn,

Eee eee

21