Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.

Hier is pagina 21 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 21
5 NE Sint-sateetjes met speculaas- satésaus pe In deze spiesjes komen alle smaken samen. Sinnen VOORBEREIDEN 20 MINUTEN | MARINEREN MINIMAAL 1 UUR | BEREIDEN 8 MINUTEN | 4 PERSONEN En a a a a 5 « 3 el ketjap « 1 el honing « 1 el olijfolie e 1 grote knoflookteen « 500 gr kipfilet e 1 bakje kant-en-kla- re satésaus e 2 tl koek- en speculaaskruiden « (olijf) olie of boter om in te bakken « extra: satéprikkers VOORAF Meng de ketjap, honing en olijfolie in een AN kom. Knijp met een knoflookpers de knoflookteen er M bovenuit en roer door de marinade. Snijd de kipfilet in de lengte in dunne repen. Voeg toe aan de kom en ad laat minimaal 1 uur in de koelkast marineren. Rijg de (si repen in een s-vorm op de satéprikkers, knip de prik- an kers af zodat ze in de pannetjes passen. Bereid de sa- be tésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. \ Roer er 2 tl koek- en speculaaskruiden door. D & F2 5 AAN TAFEL Bak de sateetjes in wat (olijf)olie of boter ongeveer 8 minuten tot ze gaar zijn. X \ Gebakken courgette met manchego-stafjes Sint heeft speciaal uit Spanje deze lekkere kaas meegebracht om over h je groenten te laten smelten! r mme nenn ann VOORBEREIDEN 20 MINUTEN | BEREIDEN 5 MINUTEN | 4 PERSONEN a a a a an am a Par: e 1 courgette « 1 tl gedroogde tijm « 2 el FF olijfolie e stuk manchego van ongeveer TIP! VAN COOP 250 gr « zout « peper Osk un toppen VOORAF Snijd de courgette in 12 plakken. Meng in een kom de gedroogde tijm en de veer jen Env olijfolie en meng de courgetteplakken er- door. Halveer het stuk manchego in de end: de nine breedte zodat je twee minder dikke stuk- ken hebt en snijd er 12 stafjes uit. gewumeh- AAN TAFEL Bak de courgetteplak aan TOETJE VAN DE PLAAT en kant bruin. Draai de plak om en leg Deze sinaasappelplakjes met speculaaskruim schat Vega er een manchego-staf op. Zet het pan- vindt iedereen lekker en leuk om zelf te maken! Pempern- netje onder de grill om de kaas te laten smelten. Bestrooi naar smaak met zout Kijk op coop.nl/gourmet voor dit recept en nog veel meer heerlijke gourmetrecepten. burger en peper. nn, Eee eee 21
Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 21