Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

Sn

{

ze

we

[x

De re

es

7

e

Oosterse smaken op een bordje.

ra

173

LT

\E

IN

EE

ge

Lu

Nas

45 MINUTEN (START 1 DAG EERDER MET HAN-

GOP) | 4 PERSONEN

«2

sur

Ye

At N)

a a tn aaa:

RT.

Des

»

N

dr

- +7

+ 2 1 Griekse yoghurt (zonder gelatine)

Ee,

4

De

he

as

+ 350 gr G'woon notenrijst + 1 tl versge-

&

Te

malen zwarte peper « 2 tl kaneelpoeder

me

D

2

hd}

e 2 tl komijnpoeder « 1 tl korianderpoe-

c

7

x

x x

=

27

der « 1% tl kruidnagelpoeder + % tl pi-

NS

ut

EUR

mentpoeder « % tl kardemonpoeder «

|

&

EP

>

Ie

2,

3 teentjes knoflook (geperst) « 10 el extra

ze

—-

Ko

vergine olijfolie e 2 aubergines + 1 gra-

hd

ed

ted

A)

naatappel (pitjes) « 4 takjes munt (blaad-

el

we

Kp

Z.

jes) + 4 el balsamicosiroop/glaze + extra:

kaasdoek (of schone theedoek), zeef

&

zZ“

42.

De

Po

4

Maak 24 uur van tevoren de hangop. Doe

À:

x”

de yoghurt in een kaasdoek (of thee-



or

ny:

doek) en bind dicht. Leg in een zeef bo-

Fe

DE

à

ven een lekbak. Laat uitlekken op een

a;

S

A

koele plek bijv. in de koelkast. De yog-

de

VA

A

hurt zal indikken tot een soort jonge

D “rl, al

.

és

ct

EC:

kaasachtige substantie. Kook de noten-

ee.

æ

$

kr

Es

er

rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de

La

verpakking. Maak het Arabische kruiden-

&

— |

mengsel door de zwarte peper, het ka-

%,

En

neelpoeder, het komijnpoeder, het kori-

à

anderpoeder, het kruidnagelpoeder, het

LS

Af

pimentpoeder, het kardemonpoeder te

=

va

mengen. Roer er 8 eetlepels van de olijf-

19

ie door. Meng er de knoflook door.

%

3

Verwarm de oven op 200 graden. Snijd

ii

2

Cr

de aubergines in de lengte doormidden.

B

Kerf het snijvlak ruitvorming diep in. Zorg

DC

d

m.

dat je de schil niet raakt. Besmeer de

Sr

Le

snijvlakken dik met de kruidige olie. Zorg

dat de olie doordringt in de sneden van

D

‘4

ol

e

het vruchtvlees. Leg de aubergines met

het snijvlak op de hete bakplaat en bak

Ay

ca. 20 minuten tot de aubergines hele-

maal gaar zijn. Verdeel de rijst over de

borden. Leg er een halve aubergine bij.

Bestrooi ruim met granaatappelpitten en

de muntblaadjes. Leg wat hangop er-

naast. Besprenkel deze met de rest van

0

de olijfolie en bestrooi met wat zout en

peper. Schenk de balsamicosiroop over

de aubergine en serveer warm.

asia

sense

1722, Geen tijd of zin om hangop de

PER EENPERSOONSPORTIE 625 KCAL | 39 GR

| — me —

THERE Vervang dene door een bol

op-b

Cn

VET | 55 GR KOOLHYDRATEN | 9 GR EIWIT | 9

mn

GR VEZELS | 0,1 GR ZOUT

45