Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
Sn
{
ze
we
[x
De re
es
7
e
Oosterse smaken op een bordje.
ra
173
LT
\E
IN
EE
ge
Lu
Nas
45 MINUTEN (START 1 DAG EERDER MET HAN-
GOP) | 4 PERSONEN
«2
sur
Ye
At N)
a a tn aaa:
RT.
Des
»
N
dr
- +7
+ 2 1 Griekse yoghurt (zonder gelatine)
Ee,
4
De
he
as
+ 350 gr G'woon notenrijst + 1 tl versge-
&
Te
malen zwarte peper « 2 tl kaneelpoeder
me
D
2
hd}
e 2 tl komijnpoeder « 1 tl korianderpoe-
c
7
x
x x
=
27
der « 1% tl kruidnagelpoeder + % tl pi-
NS
ut
EUR
mentpoeder « % tl kardemonpoeder «
|
&
EP
>
Ie
2,
3 teentjes knoflook (geperst) « 10 el extra
ze
—-
Ko
vergine olijfolie e 2 aubergines + 1 gra-
hd
ed
ted
A)
naatappel (pitjes) « 4 takjes munt (blaad-
el
we
Kp
Z.
jes) + 4 el balsamicosiroop/glaze + extra:
kaasdoek (of schone theedoek), zeef
&
zZ“
42.
De
Po
4
Maak 24 uur van tevoren de hangop. Doe
À:
x”
de yoghurt in een kaasdoek (of thee-
dû
or
ny:
doek) en bind dicht. Leg in een zeef bo-
Fe
DE
à
ven een lekbak. Laat uitlekken op een
a;
S
A
koele plek bijv. in de koelkast. De yog-
de
VA
A
hurt zal indikken tot een soort jonge
D “rl, al
.
és
ct
EC:
kaasachtige substantie. Kook de noten-
ee.
æ
$
kr
Es
er
rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de
La
verpakking. Maak het Arabische kruiden-
&
— |
mengsel door de zwarte peper, het ka-
%,
En
neelpoeder, het komijnpoeder, het kori-
à
anderpoeder, het kruidnagelpoeder, het
LS
Af
pimentpoeder, het kardemonpoeder te
=
va
mengen. Roer er 8 eetlepels van de olijf-
19
ie door. Meng er de knoflook door.
%
3
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd
ii
2
Cr
de aubergines in de lengte doormidden.
B
Kerf het snijvlak ruitvorming diep in. Zorg
DC
d
m.
dat je de schil niet raakt. Besmeer de
Sr
Le
snijvlakken dik met de kruidige olie. Zorg
dat de olie doordringt in de sneden van
D
‘4
ol
e
het vruchtvlees. Leg de aubergines met
het snijvlak op de hete bakplaat en bak
Ay
ca. 20 minuten tot de aubergines hele-
maal gaar zijn. Verdeel de rijst over de
borden. Leg er een halve aubergine bij.
Bestrooi ruim met granaatappelpitten en
de muntblaadjes. Leg wat hangop er-
naast. Besprenkel deze met de rest van
0
de olijfolie en bestrooi met wat zout en
peper. Schenk de balsamicosiroop over
de aubergine en serveer warm.
asia
sense
1722, Geen tijd of zin om hangop de
PER EENPERSOONSPORTIE 625 KCAL | 39 GR
| — me —
THERE Vervang dene door een bol
op-b
Cn
VET | 55 GR KOOLHYDRATEN | 9 GR EIWIT | 9
mn
GR VEZELS | 0,1 GR ZOUT
45