Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Coop Folder 15.11.2019

Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 63

To pan PT Bij sommige gerechten is de geur minstens zo belangrijk als de smaak: stoofpeertjes! Waarom ze zo bij Kerstmis horen? Alleen die geur al bezorgt je direct een kerstgevoel... opd sram sr AU à U Is AN ELLE SCORE bord. L kk er ar PARENT ue Ne Coop stoofperen in pot om Verwar dit dessert in 5 minuten op F7 re Ir an te zetten. ' = t e a” PSS, 2\ Ve nh op Alin de middeleeuwen stond de 1a stoofpeer op het menu, tegenwoor- Wil je zelf stoofpeertjes maken? Dit is het dig staat hij vaak op tafel tijdens het ideale recept! kerstdiner. Martin Damen van Aartsconserven, de leverancier van de « 4 gieser wildeman peren « 3 dl rode wijn rr Top! van Coop stoofpeertjes, vertelt: « water e 2 kaneelstokjes e 2 el citroensap « 100 gr suiker e 200 gr karamelvla e 2 speculaasjes “Niet elke peer is geschikt om te stoven. LISTER CHIQUE Handperen bijvoorbeeld vallen uit Schil de peertjes, maar laat het steeltje eraan zit- Or elkaar. De gieser wildeman is het ten. Zet een pan met dikke bodem op het vuur ste ot bekendste stoofperenras en gaat ook in en giet hier de wijn in. Leg de peertjes in de wijn hij zi de potjes Top! van Coop. Rauw niet te en giet er water bij totdat de peertjes helemaal eten, maar gestoofd is hij heerlijk zacht onder staan. Voeg kaneelstokjes, citroensap en en mooi roodbruin van kleur. We stoven suiker toe. Breng het geheel aan de kook. Draai de peren in een stoofketel op traditio- vervolgens het vuur laag, doe een deksel op de nele wijze. Puur natuur met een vleugje pan en laat de peren 2 uur koken tot ze zacht en kaneel, zonder conserveringsmiddelen. mooi rood zijn. De peertjes smaken heerlijk als op coop.nl/ Heerlijk in nagerechten, maar ook je ze serveert met een beetje karamelvla en een youtube kun je lekker met vlees. De combinatie van verkruimeld speculaasje. stap-voor-stap zien hoe aismansennnenensts de sndneesennsEn ramen en sennt nnen eenen dit heerlijke toetje wordt ambachtelijke bereiding en gebruikers- gemak maakt dat deze peren het label PER EENPERSOONSPORTIE 275 KCAL | 2 GR VET | 48 GR gemaakt of kijk in de Top! van Coop verdienen.” KOOLHYDRATEN [2 GR EIWIT | 2 GRVEZELS | 0,1 GR ZOUT afspeellijst Over de Top. 63

Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 63