Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 13 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 13
SUPERMARKTEN Grasgevoerde runderen Stoofpotjes vet, maar ook meer smaak.” lers rundvlees Poiesz werkt intensief samen met de lerse Goed gezelschap, een glas rode wijn en een verliest weinig vocht tijdens het braden, organisatie Bord Bia. Zo kunnen we u garanderen stoofpotje dat al vanaf de middag staat te waardoor het ook na bereiding malser blijft. dat er in onze winkels lers rundvlees van goede pruttelen. Voor veel mensen een ideale kwaliteit ligt, dat voldoet aan strenge richtlijnen. herfstavond, getuige de grote vraag naar In het artikel ‘lers gras is de motor achter heerlijk draadjesvlees. Peter raadt ons aan: “Neem voor vlees’ (pag.15) leest u meer over sappig lers gras, stoof potjes runderlappen. Die bevatten iets meer “Ik vind het mooi om het buitenleven van de runderen en de kracht van familiebedrijven. te zien hoe mensen interesse krijgen voor Draadjesvlees I Runderlappen, borstlappen, sukadelappen… het slagersvak." de vraag naar draadjesvlees neemt weer toe. Voor Peter de Jager een teken dat de herfst is begonnen. De slager in Oudehaske verkoopt veel lers rundvlees: “Leuk als klanten terugkomen en Kennis doorgeven zeggen: dat was hartstikke goed vlees.” Peter houdt ervan zijn vak door te geven aan jongere collega's: “Ik vind het mooi om te zien hoe hun interesse verandert, dat ze steeds meer affiniteit met het vlees krijgen. Hun eigen ontwikkeling vind ik ook belangrijk. Ze komen als hulpkracht vaak onervaren binnen en na een “Het vlees van wer paar jaar zie je een ander persoon vertrekken” lerse runderen is 0 altijd van goede kwaliteit." Sen ut Lekker en gezond eten 95% van het voedsel dat lerse runderen krijgen bestaat uit gras met klaver. Door dit grasdieet is Ons lers rundvlees lers rundvlees minder vet, malser en rijker van assortiment smaak en bevat het meer gezonde vetzuren (omega 3) en vitamines. lers rundvlees is een waardevolle bron van hoogwaardige eiwitten, v Bieflappen v Riblappen vitamines (A, B en E) en mineralen (ijzer, zink, CAEN: Dld koper, magnesium, kalium en fosfaat). v Borstlappen v Runderlappen Daarnaast zorgt het grasdieet ook voor vlees van een constante en uitmuntende kwaliteit. Peter v Hacheeviees v Sukadelappen beaamt dat: “Ik werk nu tien jaar met lers v/ Kogelbiefstuk rundvlees en de kwaliteit is altijd goed” PUUR POIESZ Herfst magazine B
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 13