Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Es

5

>

5

eenn

5

À 2

d

Ÿ

lek

0

eim van een

LT,

Lt

2

&

ect gebakken

A

&

a

okbrood? Tijd!

Wij Nederlanders zijn gek op stokbrood! Bij de BBQ, bij de soep en

Gr

natuurlijk bij de borrel

“Onze bakkers bakken elke dag verschillende stokbroden; de Franse

baguettes die iedereen wel kent, maar ook de zogenaamde rustieke

stokbroden! Onze rustieke stokbroden worden gemaakt van deeg

waar een speciale desemcultuur aan wordt toegevoegd. Ze krijgen —

voordat we ze gaan bakken — minimaal 18 uur de tijd om te rusten

en te rijpen. Hierdoor krijgen ze een extra krokante korst en zijn ze

van binnen lekker zacht & luchtig. Het rustieke stokbrood herken je

WE MAKE. YOU BAKE.

aan zijn robuuste uiterlijk!”

Perfect als gevuld

brood voor bij de borrel!

Lekker met brie, ham,

zongedroogde tomaatjes &

groene pesto.

Stokbrood Rustiek

Stokbrood