Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Es
5
>
5
eenn
5
À 2
d
Ÿ
lek
0
eim van een
LT,
Lt
2
&
ect gebakken
A
&
a
okbrood? Tijd!
Wij Nederlanders zijn gek op stokbrood! Bij de BBQ, bij de soep en
Gr
natuurlijk bij de borrel
“Onze bakkers bakken elke dag verschillende stokbroden; de Franse
baguettes die iedereen wel kent, maar ook de zogenaamde rustieke
stokbroden! Onze rustieke stokbroden worden gemaakt van deeg
waar een speciale desemcultuur aan wordt toegevoegd. Ze krijgen —
voordat we ze gaan bakken — minimaal 18 uur de tijd om te rusten
en te rijpen. Hierdoor krijgen ze een extra krokante korst en zijn ze
van binnen lekker zacht & luchtig. Het rustieke stokbrood herken je
WE MAKE. YOU BAKE.
aan zijn robuuste uiterlijk!”
Perfect als gevuld
brood voor bij de borrel!
Lekker met brie, ham,
zongedroogde tomaatjes &
groene pesto.
Stokbrood Rustiek
Stokbrood