Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.



Poiesz Folder 18.10.2021

Hier is pagina 48 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 48

Es 5 > 5 eenn 5 À 2 d Ÿ lek 0 eim van een LT, Lt 2 & ect gebakken A & a okbrood? Tijd! Wij Nederlanders zijn gek op stokbrood! Bij de BBQ, bij de soep en Gr natuurlijk bij de borrel “Onze bakkers bakken elke dag verschillende stokbroden; de Franse baguettes die iedereen wel kent, maar ook de zogenaamde rustieke stokbroden! Onze rustieke stokbroden worden gemaakt van deeg waar een speciale desemcultuur aan wordt toegevoegd. Ze krijgen — voordat we ze gaan bakken — minimaal 18 uur de tijd om te rusten en te rijpen. Hierdoor krijgen ze een extra krokante korst en zijn ze van binnen lekker zacht & luchtig. Het rustieke stokbrood herken je WE MAKE. YOU BAKE. aan zijn robuuste uiterlijk!” Perfect als gevuld brood voor bij de borrel! Lekker met brie, ham, zongedroogde tomaatjes & groene pesto. Stokbrood Rustiek Stokbrood

Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 48