Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 29
SUPERMARKTEN h En de ruimte is een stuk Æ Volop ontwikkelingen op het gebied van gebak dus? groter geworden. ne Klopt, niet alleen het proces is veranderd maar Ja, je kunt je haast niet voorstellen dat we in die een grote verandering is ook de locatie. We zitten oude ruimte ooit 69 filialen voorzagen van al het op een nieuwe plek in het distributiecentrum gebak. In vergelijking was dat een piepkleine waar we veel meer ruimte hebben. Daarnaast ruimte. Daamaast is ook de inrichting een stuk zitten alle onderdelen met betrekking tot gebak verbeterd. In de vorige ruimte was voor een aantal | nu vlak bij elkaar. onderdelen van het werk simpelweg te weinig ruimte. Nu heeft alles een logische plek. Zo lopen Een stuk minder ver lopen dus? medewerkers elkaar niet in de weg en hebben we A Vooral veel minder transport van het gebak. meer zicht op het werk. Dus veel meer ruimte, Gebak is natuurlijk kwetsbaar, daarom wil je het een open structuur en nu ook meer daglicht in À eigenlijk zo min mogelijk verplaatsen. Overal waar de ruimte! y 2 we transport konden verminderen hebben we dat Ei en zo veel mogelijk gedaan. Wat is er verder zoal nieuw? In het nieuwe DCis een compleet nieuwe er a; productielijn voor gebak ingericht. De oude hebben we ook meegenomen, maar er is ook een nieuwe productielijn komen te staan met een hoop nieuwe apparatuur en technische verbeteringen. In de Poiesz bakkerij wordt een groot deel van het proces Uiteindelijk dus meer roombroodjes nog steeds met de hand gedaan. Dat blijven we voor de klanten van Poiesz? heel belangrijk vinden. De nieuwe productielijn Ja, in feite kunnen we nu veel meer aan. maakt dat werk een stuk gemakkelijker en sneller. Vanaf begin oktober gaat de nieuwe productielijn in gebruik en gaan we echt op volle toeren gaan Wordt er echt nog zo veel met draaien. En dat willen we ook. Kom maar op! de hand gedaan? Ja, absoluut. Meer dan je zou denken! Ook in de nieuwe lijn zal dat voor een deel zo blijven. Het ambacht blijft bewaard, maar een aantal taken ie die heel arbeidsintensief zijn wordt in de nieuwe Bann productielijn vergemakkelijkt. Zo werd ieder gi pe hf roombroodje nog met de hand opengesneden, room aan toegevoegd en ingepakt. Voor dergelijk À gebak zaten we echt aan ons plafond qua capaciteit. & on.” In het bijzonder als het in de aanbieding was. Voor Ed a roombroodjes waren we rondom dagen als Pasen, u Kerst en Moederdag vier dagen lang, 24 uur per dag aan het werk. Nu kunnen we veel efficiënter aan de slag en daarmee ook meer leveren. 4 CIS Herfstmagazine 29
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 29