Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SUPERMARKTEN

h

En de ruimte is een stuk

Æ

Volop ontwikkelingen op het gebied

van gebak dus?

groter geworden.

ne

Klopt, niet alleen het proces is veranderd maar

Ja, je kunt je haast niet voorstellen dat we in die

een grote verandering is ook de locatie. We zitten

oude ruimte ooit 69 filialen voorzagen van al het

op een nieuwe plek in het distributiecentrum

gebak. In vergelijking was dat een piepkleine

waar we veel meer ruimte hebben. Daarnaast

ruimte. Daamaast is ook de inrichting een stuk

zitten alle onderdelen met betrekking tot gebak

verbeterd. In de vorige ruimte was voor een aantal

|

nu vlak bij elkaar.

onderdelen van het werk simpelweg te weinig

ruimte. Nu heeft alles een logische plek. Zo lopen

Een stuk minder ver lopen dus?

medewerkers elkaar niet in de weg en hebben we

A

Vooral veel minder transport van het gebak.

meer zicht op het werk. Dus veel meer ruimte,

Gebak is natuurlijk kwetsbaar, daarom wil je het

een open structuur en nu ook meer daglicht in

À

eigenlijk zo min mogelijk verplaatsen. Overal waar

de ruimte!

y

2

we transport konden verminderen hebben we dat

Ei

en

zo veel mogelijk gedaan.

Wat is er verder zoal nieuw?

In het nieuwe DCis een compleet nieuwe

er

a;

productielijn voor gebak ingericht. De oude hebben

we ook meegenomen, maar er is ook een nieuwe

productielijn komen te staan met een hoop nieuwe

apparatuur en technische verbeteringen. In de

Poiesz bakkerij wordt een groot deel van het proces

Uiteindelijk dus meer roombroodjes

nog steeds met de hand gedaan. Dat blijven we

voor de klanten van Poiesz?

heel belangrijk vinden. De nieuwe productielijn

Ja, in feite kunnen we nu veel meer aan.

maakt dat werk een stuk gemakkelijker en sneller.

Vanaf begin oktober gaat de nieuwe productielijn

in gebruik en gaan we echt op volle toeren gaan

Wordt er echt nog zo veel met

draaien. En dat willen we ook. Kom maar op!

de hand gedaan?

Ja, absoluut. Meer dan je zou denken! Ook in

de nieuwe lijn zal dat voor een deel zo blijven.

Het ambacht blijft bewaard, maar een aantal taken

ie

die heel arbeidsintensief zijn wordt in de nieuwe

Bann

productielijn vergemakkelijkt. Zo werd ieder

gi

pe

hf

roombroodje nog met de hand opengesneden,

room aan toegevoegd en ingepakt. Voor dergelijk

À

gebak zaten we echt aan ons plafond qua capaciteit.

&

on.”

In het bijzonder als het in de aanbieding was. Voor

Ed

a

roombroodjes waren we rondom dagen als Pasen,

u

Kerst en Moederdag vier dagen lang, 24 uur per dag

aan het werk. Nu kunnen we veel efficiënter aan

de slag en daarmee ook meer leveren.

4 CIS Herfstmagazine 29