Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 15 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 15
Advertorial ar: lers gras is de motor achter een heerlijk stukje rundvlees CFE De leren hebben een sterke reputatie op het gebied van grasgevoerd rundvlees. Niet verwonderlijk, want een spectaculaire 60 procent van hun bodem is en Kt begroeid met sappig, groen gras. Het is er al eeuwen heel normaal dat koeien 3 het grootste deel van het jaar vrij kunnen grazen op uitgestrekte, overvloedige Be weiden. En daardoor weten de leren als geen ander dat mooi rundvlees met een atd dr à intense vleessmaak van runderen komt die sappig gras eten en volop lichaams- Pel Aarle beweging krijgen. BE NE In lerland wonen net iets meer dan Alle tijd gekregen Zeker van kwaliteit en smaak 5 miljoen mensen. Dat is slechts drie De kleinschalige, op gras gebaseerde Je kunt dus zeggen dat lers rundvlees keer zoveel als het aantal inwoners manier waarop de leren rundvee- zijn karakter grotendeels uit gras haalt. van Groningen, Friesland en Drenthe houderij bedrijven, laat zien dat De veehouders staan echt voor de bij elkaar opgeteld. Je zult in lerland lekker vlees uitstekend in een bewust kwaliteit en smaak van hun rundvlees. eerder een koe tegenkomen dan een eetpatroon past. In een omgeving Sinds 2017 is er het SBLAS, het mens, want er leven net iets meer dan waar koeien alle vrijheid en ruimte kwaliteitsborgingsysteem dat voort- 7 miljoen runderen. Die dieren hebben krijgen om rondte lopen en te grazen, borduurt op de behaalde successen een rustig en gezond bestaan op krijgt het vlees alle tijd om een mooie van eerdere lerse kwaliteitssystemen, de kleinschalige familiebedrijven, vetverdeling op te bouwen. En dat zoals BQAS. Het SBLAS bewaakt de waar het land om bekend staat. zorgt voor buitengewoon lekker en hoge standaarden van het rundvlees Het zijn bedrijven die van generatie op heerlijk mals vlees. lerse veehouders en er hebben zich meer dan 50.000 generatie worden doorgegeven, waar laten hun dieren gemiddeld minimaal rundveehouders bij aangesloten. veehouders met liefde en aandacht 220 dagen per jaar buiten, waar de Dierenwelzijn, diergezondheid, milieu- voor hun dieren en de omgeving dieren zich tegoed doen aan voeding bescherming en traceerbaarheid zijn zorgen en hun koeien het grootste die voor gemiddeld 90 procent uit de vier belangrijkste pijlers van dit deel van het jaar buiten laten grazen. gras bestaat. systeem. zn a E: = = Ei. rk @E BORDBIA Se QUALITY ASSURANCE ORIGIN-IRELAND 73 3 hv > Le Ee BORD BIA IRISH FOOD BOARD © f IrishBeef.
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 15