Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
x
7
>
A
| GO MAN
N
inderdaad iedere dag gebak moet proeven.
Maar dat doen we echt niet alleen voor de
|
leuk. Het draait echt om het ontwikkelen
(fl
van de beste smaak. We zijn net zo lang
Li
aan het optimaliseren en testen tot we
100% tevreden zijn. Sommige nieuwe
gebaksproducten hebben we tot wel vijf
keer geproefd. Het moet precies kloppen
hf
voor het naar de winkel gaat.
De wensen van
Dus al het nieuwe gebak heb jij
.
klanten staan centraal:
allang geprobeerd?
Ja zeker! Er komt bijvoorbeeld een nieuwe
'Wat is populair, wat
notenslof aan die echt heel erg lekker is.
vinden mensen lekker?"
Nu heb ik makkelijk praten, want ik heb.
hem zelf mede-ontwikkeld!
Kun je nog iets meer verklappen?
We gaan de komende tijd ook aan de
st nd
slag met ons assortiment Noordertrots
Oranjekoek. Oranjekoek is echt een
specialiteit uit het Noorden en is
Wat kunnen we allemaal voor
Als categorymanager van Poiesz
zondermeer ons populairste gebak.
nieuw, lekker gebak verwachten?
gebak ben je natuurlijk niet heel
Heel veel! We zijn eigenlijk constant aan
objecti
Een tipje van de sluier?
het vernieuwen. Dat doen we per seizoen
Nee dat is zo, maar ik doe het natuurlijk
Niet over het Noordertrots gebak helaas,
maar ook in het assortiment dat we
niet alleen. Samen met de banketbakkers
maar ik kan wel vertellen dat er heel veel
jaarrond voeren. De wensen van klanten
sparren we over de samenstelling van het
lekkers aankomt. Naast mijn favoriet, de
staan daarin centraal: wat is populair, wat
assortiment om te zorgen dat Poiesz het
notenslof, ook een aantal hele lekkere
vinden mensen lekker? Daarnaast zijn we
lekkerste gebak heeft.
nieuwe vlaaien, zoals de crème brûlée-
en monchouvlaai. Veel om naar uit te
samen met twee banketbakkers altijd bezig
met nieuwe, lekkere dingen ontwikkelen.
En je mag natuurlijk alles proeven!
kijken dus!
Er zijn wel weken dat het proefpanel
Er staan dus nog echte banketbakkers
aan het roer?
Absoluut! Die eigen productontwikkeling
on
is belangrijk. Geen standaard producten,
maar een gevarieerd, uniek assortiment.
hs
Dat maakt Poiesz in mijn ogen uniek in
vergelijking met andere bakkersafdelingen.
7
30 PUUR POIESZ Herfst magazine
Br