Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 30
en x 7 > A | GO MAN N inderdaad iedere dag gebak moet proeven. Maar dat doen we echt niet alleen voor de | leuk. Het draait echt om het ontwikkelen (fl van de beste smaak. We zijn net zo lang Li aan het optimaliseren en testen tot we 100% tevreden zijn. Sommige nieuwe gebaksproducten hebben we tot wel vijf keer geproefd. Het moet precies kloppen hf voor het naar de winkel gaat. De wensen van Dus al het nieuwe gebak heb jij . klanten staan centraal: allang geprobeerd? Ja zeker! Er komt bijvoorbeeld een nieuwe 'Wat is populair, wat notenslof aan die echt heel erg lekker is. vinden mensen lekker?" Nu heb ik makkelijk praten, want ik heb. hem zelf mede-ontwikkeld! Kun je nog iets meer verklappen? We gaan de komende tijd ook aan de st nd slag met ons assortiment Noordertrots Oranjekoek. Oranjekoek is echt een specialiteit uit het Noorden en is Wat kunnen we allemaal voor Als categorymanager van Poiesz zondermeer ons populairste gebak. nieuw, lekker gebak verwachten? gebak ben je natuurlijk niet heel Heel veel! We zijn eigenlijk constant aan objecti Een tipje van de sluier? het vernieuwen. Dat doen we per seizoen Nee dat is zo, maar ik doe het natuurlijk Niet over het Noordertrots gebak helaas, maar ook in het assortiment dat we niet alleen. Samen met de banketbakkers maar ik kan wel vertellen dat er heel veel jaarrond voeren. De wensen van klanten sparren we over de samenstelling van het lekkers aankomt. Naast mijn favoriet, de staan daarin centraal: wat is populair, wat assortiment om te zorgen dat Poiesz het notenslof, ook een aantal hele lekkere vinden mensen lekker? Daarnaast zijn we lekkerste gebak heeft. nieuwe vlaaien, zoals de crème brûlée- en monchouvlaai. Veel om naar uit te samen met twee banketbakkers altijd bezig met nieuwe, lekkere dingen ontwikkelen. En je mag natuurlijk alles proeven! kijken dus! Er zijn wel weken dat het proefpanel Er staan dus nog echte banketbakkers aan het roer? Absoluut! Die eigen productontwikkeling on is belangrijk. Geen standaard producten, maar een gevarieerd, uniek assortiment. hs Dat maakt Poiesz in mijn ogen uniek in vergelijking met andere bakkersafdelingen. 7 30 PUUR POIESZ Herfst magazine Br
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 30