Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

x

7

>

A

| GO MAN

N

inderdaad iedere dag gebak moet proeven.

Maar dat doen we echt niet alleen voor de

|

leuk. Het draait echt om het ontwikkelen

(fl

van de beste smaak. We zijn net zo lang

Li

aan het optimaliseren en testen tot we

100% tevreden zijn. Sommige nieuwe

gebaksproducten hebben we tot wel vijf

keer geproefd. Het moet precies kloppen

hf

voor het naar de winkel gaat.

De wensen van

Dus al het nieuwe gebak heb jij

.

klanten staan centraal:

allang geprobeerd?

Ja zeker! Er komt bijvoorbeeld een nieuwe

'Wat is populair, wat

notenslof aan die echt heel erg lekker is.

vinden mensen lekker?"

Nu heb ik makkelijk praten, want ik heb.

hem zelf mede-ontwikkeld!

Kun je nog iets meer verklappen?

We gaan de komende tijd ook aan de

st nd

slag met ons assortiment Noordertrots

Oranjekoek. Oranjekoek is echt een

specialiteit uit het Noorden en is

Wat kunnen we allemaal voor

Als categorymanager van Poiesz

zondermeer ons populairste gebak.

nieuw, lekker gebak verwachten?

gebak ben je natuurlijk niet heel

Heel veel! We zijn eigenlijk constant aan

objecti

Een tipje van de sluier?

het vernieuwen. Dat doen we per seizoen

Nee dat is zo, maar ik doe het natuurlijk

Niet over het Noordertrots gebak helaas,

maar ook in het assortiment dat we

niet alleen. Samen met de banketbakkers

maar ik kan wel vertellen dat er heel veel

jaarrond voeren. De wensen van klanten

sparren we over de samenstelling van het

lekkers aankomt. Naast mijn favoriet, de

staan daarin centraal: wat is populair, wat

assortiment om te zorgen dat Poiesz het

notenslof, ook een aantal hele lekkere

vinden mensen lekker? Daarnaast zijn we

lekkerste gebak heeft.

nieuwe vlaaien, zoals de crème brûlée-

en monchouvlaai. Veel om naar uit te

samen met twee banketbakkers altijd bezig

met nieuwe, lekkere dingen ontwikkelen.

En je mag natuurlijk alles proeven!

kijken dus!

Er zijn wel weken dat het proefpanel

Er staan dus nog echte banketbakkers

aan het roer?

Absoluut! Die eigen productontwikkeling

on

is belangrijk. Geen standaard producten,

maar een gevarieerd, uniek assortiment.

hs

Dat maakt Poiesz in mijn ogen uniek in

vergelijking met andere bakkersafdelingen.

7

30 PUUR POIESZ Herfst magazine

Br