Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

rg

u

AN

hd

Fr

Li

ik

+

Ei

Le

|

4

PR Nr

+

4

a

Ze

„=

à

Br

ed

Ze

en

hr

+

Ri

Stoofschotel met lers rundvlees,

Bildtstar aardappelen en Elstar appels

Werkwijze:

1. Schil de appels en aardappelen. Snij het

5. Voeg de bruine basterdsuiker toe en

vlees in grove blokjes, de uien in ringen

schep goed om.

en de appels in partjes.

6. Blus af met 1 klein flesje Noorderster

2. Meng het gesneden vlees met zout,

Merlot en schep nogmaals goed om.

peper en bloem.

De saus gaat nu al binden.

3. Verwarm de boter in een braadpan.

7. laat het geheel 2 tot 2,5 uur zachtjes

Voeg het vlees toe zodra de boter bruin

stoven. Roer regelmatig door.

=

is. Braad de vleesblokjes rondom aan,

8. Kook de Bildtstar aardappelen.

totdat ze lichtbruin zijn.

9. Voeg, als het vlees gaar is, de

4. Voeg de uiringen en laurierblaadjes toe.

appelpartjes toe en laat ze

Braad de uiringen zachtjes aan totdat ze

3 minuten mee stoven.

gekarameliseerd zijn. Ze zien er dan

10. Serveer de stoofschotel met de

glazig uit en zijn lichtbruin van kleur.

gekookte Bildtstar aardappelen en

verse peterselie,

1

puun POIESZ Herfst magazine

eN