Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 14 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 14
1 rg u AN hd Fr Li ik + Ei Le | 4 PR Nr + 4 a Ze „= à Br ed Ze en hr + Ri Stoofschotel met lers rundvlees, Bildtstar aardappelen en Elstar appels Werkwijze: 1. Schil de appels en aardappelen. Snij het 5. Voeg de bruine basterdsuiker toe en vlees in grove blokjes, de uien in ringen schep goed om. en de appels in partjes. 6. Blus af met 1 klein flesje Noorderster 2. Meng het gesneden vlees met zout, Merlot en schep nogmaals goed om. peper en bloem. De saus gaat nu al binden. 3. Verwarm de boter in een braadpan. 7. laat het geheel 2 tot 2,5 uur zachtjes Voeg het vlees toe zodra de boter bruin stoven. Roer regelmatig door. = is. Braad de vleesblokjes rondom aan, 8. Kook de Bildtstar aardappelen. totdat ze lichtbruin zijn. 9. Voeg, als het vlees gaar is, de 4. Voeg de uiringen en laurierblaadjes toe. appelpartjes toe en laat ze Braad de uiringen zachtjes aan totdat ze 3 minuten mee stoven. gekarameliseerd zijn. Ze zien er dan 10. Serveer de stoofschotel met de glazig uit en zijn lichtbruin van kleur. gekookte Bildtstar aardappelen en verse peterselie, 1 puun POIESZ Herfst magazine eN
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 14