Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 23 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 23
me A dee | POESZ MARKTEN, SUPER! Es ae he [3 Fe Ingrediënten voor \ 10 punten taart a EN Bereidingstijd: 1 uur en 45 minuten ci HS Deeg FD 175 gram patent bloem 1 theelepel bakpoeder 120 gram witte basterdsuiker 150 gram roomboter rei NER x Mespuntje zout A a Xe Banketbakkersroom Dr tú pale Dr. Oetker gele banketbakkersroom poeder 100 mi melk am 75 gram Dr. Oetker amandelspijs Teidooier an Rasp van een \/s citroen Fruitvulling Werkwi 3 Noordertrots Eistar appels + Verdeel de room gelijk over de deegbodem. 5 ready to eat abrikozen * Verwarm de oven voor op 220°C. Houd hierbij ongeveer 0,5 cm vrij bij de rand. Mespuntje kaneel Deeg Dit gaat het gemakkelijkst met een spuitzak, * Meng de boter, suiker en het ei tot een gladde maar een lepel werkt ook! hbrikozengeiei 3 el abrikozenjam massa. Voeg de patentbloem, de bakpoeder en Fruitvulling zel water een mespuntje zout toe. Kneed het geheel tot + Snij de appels met schil in partjes. Snij ook de Sap + rasp van een \/: citroen een soepel deeg of gebruik een mixer met abrikozen in stukjes. Verdeel de abrikoos over de deeghaken. room en daarover de partjes appel. Bestrooi met Benodigdheden: een beetje kaneel. 1 taartvorm van 22 cm «Verpak het deeg in plasticfolie en laat ongeveer 30 minuten rusten in de koelkast. * Bak de taart ongeveer 15 minuten in de oven. Deegroiler Kastje «Vet de taartvorm licht in of gebruik bakpapier Door het gewicht van de vulling zal de Koksmes en snijplank voor de bodem. Rol het deeg uit tot een plak binnenkant van het deeg lager blijven dan de Beslagkom van ongeveer 1 cm dikte en leg deze op de rand waar geen vulling op ligt. Hierdoor ontstaat Mixer met gardes Spatel bodem van de taartvorm. Druk het deeg een opstaande rand tijdens het bakken. Rasp voorzichtig aan met uw vingers. Abrikozengelei iepel of een spultzak Tip: Geen deegroller? Gebruik een schone, lege, * Verwarm water, het sap en de rasp van de Sieeipan citroen en de abrikozenjam in een pan. Garde glazen (wijn)fles. Vershoudfolie + Mix de melk met de banketbakkersroompoeder Roer dit goed door met een garde tot de en laat opstijven in de koelkast. abrikozenjam vloeibaar is. + Maak de amandelspijs aan met citroenrasp en * Haal de pan van het vuur. Bestrijk de taart royaal RE eidooier en kneed alles goed door elkaar. Spatel met de abrikozengelei en laat de taart 3-4 uur afkoelen in de koelkast. dit door de opgesteven banketbakkersroom. SRE
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 23