Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
8
ws
FRYSKE HERFSTKOFFIE 7
ram
As N
=
ul
|
”
w!
=
se
AY
2
Bereidingstijd: 5 minuten
IF
(+ 20 minuten voorbereiding:
schillen en koken van de pompoen)
4
Benodigdheden:
Bereidingstij
minuten
Blender of staafmixer
Werkwijze:
* Klop de slagroom half stijf met een mixer
Hele pompoen:
puree, vanille extract,
of garde en zet in de koelkast.
Schil de pompoen, verwijder de
ahornsiroop en speculaas-
« Rasp de schil van een sinaasappel. let
pitten en snij het vruchtvlees in
kruiden in de blender en
op: Het witte gedeelte is erg bitter, rasp
blokjes. Voor dit recept heeft u
blend tot schuimig. Zorg ervoor
dus niet te ver!
200 gram pompoenblokjes
dat de amandelmelk en de
+ Meng 2 theelepels sinaasaapelrasp door
nodig. Verdeel daarom de rest in
pompoen warm zijn. U kunt
de amandelmelk en
de slagroom
kleine porties, blancheer kort en
* Hak de dúmkes in kruimels,
vries in voor een andere keer.
pompoenpuree ook nog kort
En
+ Roer één borrelglaasje beerenburg door
opwarmen in de magnetron of
Voorberei
iedere doppio. Voeg daar per glas een
een steelpannetje.
ruime theelepel bruine basterdsuiker aan
* Kook de blokjes pompoen in
* Giet de schuimige massa in
%
toe en roer totdat de suiker is opgelost.
water gaar gedurende 9-12
een hoog glas. Wacht 30 sec.
+ Giet de slagroom over de bolle kant van
minuten en giet af. Pureer in
Giet de (warme) espresso er
€
de lepel op de koffie en garneer met
een blender of met een
met een dun straaltje bij. Deze
staafmixer.
valt nu mooi tussen de twee
Dúmkes-crunch en sinaasappelschil
+ Doe de melk, de pompoen-
lagen in het glas.
40
Herfst magazine