Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.

Hier is pagina 19 van 60 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 19
Een pompoen schillen kan een behoorlijk klusje zijn. Maar met deze methode gaat het altijd goed! Snij de pompoen eerst met een groot mes in parten. Vervolgens laat de schil zich gemakkelijker per part verwijderen. Lukt dat niet? Kook de pompoen dan in zijn geheel, maximaal 10 minuten. U kunt de pompoen ook 3-5 - minuten in de magnetron verwarmen. Door het koken | + of verwarmen is de schil makkelijker te verwijderen en wordt deze bovendien dunner, waardoor er meer. EA vruchtvlees overblijft. Pas dan wel op bij het snijden, de pompoen is van binnen erg heet! 4 ed 2 hj \f ne a à” 4 Na 1 # Br ee Te as, af Pompoenen worden van september tot en met november geoogst en blijven enkele weken vers, mits ze koel en donker worden bewaard. Eenmaal gesneden kunnen pompoenen nog een paar dagen in de koelkast bewaard worden. Voor langere houdbaarheid kunt u pompoenblokjes un ook invriezen. Even 9-12 minuten blancheren, vlug afkoelen, portioneren en de vriezer in. en 5 en mr pourOE ® a Es En ze nn a POIESZ Herfst magazine 19
Poiesz - Folder van 18.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 19