Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 23

Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+ 20/
al
Eet als tussendoortje 125 g druiven of
PP
/
270 G
|
|
%
GROENTE
TE
Aj
Ze,
4
Ton
E
Fl
QE
|
N
—
SA
\W
».
vm
I
Avondeten
Griekse yoghurt met
Volkorenbolletje
Roerbak met broccoli, peultjes,
sinaasappel, muesli en
met zuivelspread
zilvervliesrijstnoedels en
studentenhaver
omkommer en
korianderyog
gerookte zalm
CFD GO CEE GED
© 4 sinaasappels e 800 g Griel
h
uesli an a
© 10 gbieslook (bakje 25 g}e 1 biolo-
® 1 ui ® 2tenen knoflook ® 600 gbroccoli
© 75 g studentenhave
©
f
@
11
1 lim
1
y
©
‘en het witte vlies van en sinaasappels
yoghurt 0% ® 225 gThaise zilvervliesrijstnoedels
en snijd de parten i
ukjes.
1 Snijd de bieslook dn en de
2 werden eerst de helt van de she
een plak
1
Nip
Snijd de broccoli
in Kleiner roosjes.
L
|
\
L
4
n
L
L
ñ
A
Besmeer
beleg
L
|
knoflook,
n
n
Im en
verdeel over de yoghurt.
bestrooi 2 de piestook: Breng op
matig om. er u pale toe en bak nog 4 min. mee. Breng
ak met
op smaak m
p.p. 320 kcal 16 geiwit- 12 gvet,
2 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie a Ref
waarvan 2 g verz
kool
atel
©
en rooster
waarvan 27 gsuikers -0.4 gzout
plakjes avocado of gekookt ei
Er: Laat afkoelen op een bord en ha
roene schil van 1 helft van de Imen, en pers
BEVAT p.p. 355 kcal- 18 geiwit- 21 gvet,
de
fijn.
% tl limoen-
22
it
3
D
8
on „smaak met peper.
A
patting Giet afin een vergiet, spoel onder koud stromend
van de koriander toe aan de groente en schep om.
Verdeel over
Ser
EVAT p.p.515 kcal. 18 geiwit- 22 g vet, waarvan 4 g ve
56 gkoolhydraten, waarvan 7 g suikers- 0.2 g zout- 11 gvezels
EE
1
R
(a
W
AH Bieslook
QT
A
ES
+
AH Peultjes
AH Handsinaasappelen
ki
23
on)