Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24

Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+200G
EU
(220
PP.
ann
39316
pal Ó =
GROENTE
A
1
A
4
A
4 PEI
4
7
© 1 zakje peterselie (30 g) ® 1teen
een koekenpan op laag vuur, voeg het
knoflook ®85 g
la (zak)
sel toe el
usi
et een
la
ho
IE
a
se lade
ee
houten lepel tot het ei net gestold is.
mild
4 Schep voorzichtig % van de rucola-
ord el milde olle 1 cetripe
pe: sto ef 0 erdoor en verdeel over komm
=
a
n bestrooi
ES
Ed,
d
j
Bren,
>
smaak met peper.
NÉ
1 Snijd de peterselie grof en de
or‘
di
Ae
1%
knoflook, rucola, pijnboompitten
in de koelkast voor de lunch.
30 g kaas, 3 el olijfolie, 2 el water en
x
pep
eer
BEVAT p.p. 350 kcal- 21 geïwit- 28 gvet,
met de staafmixer tot pesto. Voet
waarvan 7 gverz.-3 g koolhydraten,
t
m het iel
eu rte
2gvezels
2 Snij
av as in
len;
Soormidéen. Verwijder de pit, - het
nn os een a uit de schil
e eieren a met
le melk en
SE N
à hip
AH Rucola
peper. Verhit de rest van de olie in
Toast caprese met ingelegde
ro
LE
leine rode ui 50 ml wittewijnazijn ® 8 en
vlkorenrood ® 250 g mozzarella e 380 gta:
de
aan het ontbijt)
e broodrooster
u
ed
A
1 Snipper de rode ui. Dl in een kom, schenk de azijn
4
4
al en laat staan to
oster de sneetjes ran in in: en Snijd
1
% mozzarella
n tomaten il
la
=
Ld
3 ner de broodjes met de rucolapesto. Verdeel de
met peper.
BEVAT p.p. 460 kcal - 23 g eiwit - 25 g vet, waarvan
11 g verz: 32 g kool
draten, waarvan 6 g suiker
eli,
1.2 g zout- 6 g vezel
*Kijk voor de actuele prijs in de winkel.
24