Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+200G

EU

(220

PP.

ann

39316

pal Ó =

GROENTE

A

1

A

4

A

4 PEI

4

7

© 1 zakje peterselie (30 g) ® 1teen

een koekenpan op laag vuur, voeg het

knoflook ®85 g

la (zak)

sel toe el

usi

et een

la

ho

IE

a

se lade

ee

houten lepel tot het ei net gestold is.

mild

4 Schep voorzichtig % van de rucola-

ord el milde olle 1 cetripe

pe: sto ef 0 erdoor en verdeel over komm

=

a

n bestrooi

ES

Ed,

d

j

Bren,

>

smaak met peper.



1 Snijd de peterselie grof en de

or‘

di

Ae

1%

knoflook, rucola, pijnboompitten

in de koelkast voor de lunch.

30 g kaas, 3 el olijfolie, 2 el water en

x

pep

eer

BEVAT p.p. 350 kcal- 21 geïwit- 28 gvet,

met de staafmixer tot pesto. Voet

waarvan 7 gverz.-3 g koolhydraten,

t

m het iel

eu rte

2gvezels

2 Snij

av as in

len;

Soormidéen. Verwijder de pit, - het

nn os een a uit de schil

e eieren a met

le melk en

SE N

à hip

AH Rucola

peper. Verhit de rest van de olie in

Toast caprese met ingelegde

ro

LE

leine rode ui 50 ml wittewijnazijn ® 8 en

vlkorenrood ® 250 g mozzarella e 380 gta:

de

aan het ontbijt)

e broodrooster

u

ed

A

1 Snipper de rode ui. Dl in een kom, schenk de azijn

4

4

al en laat staan to

oster de sneetjes ran in in: en Snijd

1

% mozzarella

n tomaten il

la

=

Ld

3 ner de broodjes met de rucolapesto. Verdeel de

met peper.

BEVAT p.p. 460 kcal - 23 g eiwit - 25 g vet, waarvan

11 g verz: 32 g kool

draten, waarvan 6 g suiker

eli,

1.2 g zout- 6 g vezel

*Kijk voor de actuele prijs in de winkel.

24