Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rs

tel

ce

le

P

te

4

KWALITEIT VAN EI TOT Z

RUE

a

De

à

Pe

Heïjn-eier



ñ

a

aal 1 sterv;

hetBeter Leven

4,

À

keurmerk. Dit betekent dat de kippen

PA

ri

charrele:

visse.

DN

lucht krijgen.

onze vaste

bp

Rn

Nederlandse pluimveehouders werken

u

Ne

cons!

an de kwaliteit van onze

és

%

à

eieren en het dierenwelzijn van de

1}

À

kippen. Wist je dat je kunt zien waar

ouw eitje vandaan komt en welke boer

voor de kippen heeft gezorgd? Vul

De

DE

#9"

de code op je ei in op check-je-ei.nl

2

»

De uitleg vind je aan de binnenkant

N

Sr

van de deksel van het doosje.

Ye

23%

ed

%,

ke

LEUK WEETJE Inmiddels make:

|

4

es

6

onze pluimveehouders 100% gebruik

à

OS CU

A

FAR

à

FE



y

7

à

informatie?

Á

jd

QR-code.

N

iu

N

Ei

je

2

LR

>

ge

Fa

ee

=

SH

Ko

+

FE PE

Lunch

à

3

Italiaanse:

met

&

à

7

ES

le en Hen tom aten,

Æ\

Ne

3

2

1

aliaanse

Beo enroer de kaas er

italiaanse kruiden

roerbakgroente

Schenk bij de groente-en monk O!

0 g cheri

Leg de tom

aten met de snijkant naar

scharreleieren © 10

mi jalfvolle melk

© 100 g mild 30+ ne kaa

3 Bak de omelet met de deksel

de pan 10 min. op laag vuur. Verwijder

h

N

de roerbakgroente met de Italiaanse

omelet helemaal gestold is en het

kruiden en peper 6 min. op middelhoog

vocht verdampt. Lekker met volkoren-

BEVAT p.p. 315 kcal - 20 g eiwit - 21 g vet,

vuur. Halveer ondertussen de tomaten,

stokbrood (het recept is dan niet

waarvan 7 g verz. - 10 g koolhydraten

2 Klop de eieren los met de melken

meer glutenvrij)

waarvan 8 g suikers - 0.8 g zout 3 g vezels

31

&