Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25

Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
Kipkerriebroodje met
NN
\
rgette-maissalade
2
À
N
CS
N
\
O2 Ks m el milde olijfolie
Pd
EN
O1elk
oeder ® 1 courg
N
e rome: 300 8) ®3
En: de-
itjes
108 ul es 40 g)
ev nn Ee choo!
JE
en si en
AN
ene ee ® 200 g ijsbe ares
ni
e vershoudfolie alen
1 Halveer de kipfilets in de lengte.
N
tussen 2 velleı
houdfolie
sla met
ki
\
A
\
N
N
N
een koekenpan plat. Verhit de grillpan. Be-
N
strijk de kip met 1 el oli
best
N
N
KE
de kerriepoeder en peper.
ril de kip in de
grillpa
5-6
Keer regel
2
ijd ondertussen de courg
blokjes van ca
mais in een
N
vergiet en So goed uitlekken. Verhit
1 el olie in
n koeken,
TER
N B en mais 4 min. op middelhoog
en
vuur. Breng op
3 Snijd ondertussen de salade-uitjes in
gee en de selderij fijn. ne de gele
4
|
n
e halve
vr Ei
N
it. Meng de entagchese met
Fr
‘|
het citroenrasp en
ER
ÿ
4.
4 Halveer dekip. sn de ns over-
n bele
Le VE
rangs doormidden
volgens met w,
jat sla, eignen
en nf Schep de cour;
een
wi
Bi
u
om
le salade-ui, | en de fest
van de 5 Bespren
et di
ED À
de olie en het citroe
En Breng . smaak
met peper.
rveer de salade bij het
kipkerriebroodj
+
ni
©
A TIP Vervang de kip di
:
gebakken tofu (in plakken gesneden en
h
bestrooid met kerriepoeder en peper)
A
AN
a,
BEVAT
p.p. 470 kcal - 34 g eiwit- 16 gvet,
jaarvan
aten,
ke
verz. 43 gkool
waarvan 11 gsuikers-1.5 gzout- 9 gvezels
N
N
N
N
N
N
®
|
Rian
N
À
N
N
N
N
NA
AN
NAS
N
AN
N
AN
NN
NRR
AN
\
NS
N
ARN
N
À
AN
N
N
N
N
AH IJsbergsla
AH Courgette
À
N
N
À
À
k
N
N
\
N
AN
À |
ANA