Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

Kipkerriebroodje met

NN

\

rgette-maissalade

2

À

N

CS

N

\

O2 Ks m el milde olijfolie

Pd

EN

O1elk

oeder ® 1 courg

N

e rome: 300 8) ®3

En: de-

itjes

108 ul es 40 g)

ev nn Ee choo!

JE

en si en

AN

ene ee ® 200 g ijsbe ares

ni

e vershoudfolie alen

1 Halveer de kipfilets in de lengte.

N

tussen 2 velleı

houdfolie

sla met

ki

\

A

\

N

N

N

een koekenpan plat. Verhit de grillpan. Be-

N

strijk de kip met 1 el oli

best

N

N

KE

de kerriepoeder en peper.

ril de kip in de

grillpa

5-6

Keer regel

2

ijd ondertussen de courg

blokjes van ca

mais in een

N

vergiet en So goed uitlekken. Verhit

1 el olie in

n koeken,

TER

N B en mais 4 min. op middelhoog

en

vuur. Breng op

3 Snijd ondertussen de salade-uitjes in

gee en de selderij fijn. ne de gele

4

|

n

e halve

vr Ei

N

it. Meng de entagchese met

Fr

‘|

het citroenrasp en

ER

ÿ

4.

4 Halveer dekip. sn de ns over-

n bele

Le VE

rangs doormidden

volgens met w,

jat sla, eignen

en nf Schep de cour;

een

wi

Bi

u

om

le salade-ui, | en de fest

van de 5 Bespren

et di

ED À

de olie en het citroe

En Breng . smaak

met peper.

rveer de salade bij het

kipkerriebroodj

+

ni

©

A TIP Vervang de kip di

:

gebakken tofu (in plakken gesneden en

h

bestrooid met kerriepoeder en peper)

A

AN

a,

BEVAT

p.p. 470 kcal - 34 g eiwit- 16 gvet,

jaarvan

aten,

ke

verz. 43 gkool

waarvan 11 gsuikers-1.5 gzout- 9 gvezels

N

N

N

N

N

N

®

|

Rian

N

À

N

N

N

N

NA

AN

NAS

N

AN

N

AN

NN

NRR

AN

\

NS

N

ARN

N

À

AN

N

N

N

N

AH IJsbergsla

AH Courgette

À

N

N

À

À

k

N

N

\

N

AN

À |

ANA