Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Dirk Folder 22.11.2021

Hier is pagina 18 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 18

Ni 13} {| Er \ ) | Li > id ij a VIK = 1 M “A 4 voor M if | AA 12 CS MRAM EWI & N no | | de % ie An Ai, eg u GER ur À da 4 EE I Ë Bijgerecht voor 4 personen Bereidingstijd: 20-25 minuten 1 Verpakfing Aviko Pom’ Duchesse A en 45 ml olijfolie extra Vierge Lbogje basilicum ( 20 9 Handvol geraspte Parmezaanse SO q ongezouten amandelen kaas 1 teerfje Knoflock, gepeld Staafmixer (ih % Bak de aardappeltorent jes in de oven of airfryer volgens de aanwijzigingen op de ver, pakking goudbruin en gaar. bd Maak intussen de pesto. Doe de I Ms takjes basilicum met de amandelen, A de knoflook en de olijfolie in ee nh oge maatbeker en pureer met de 5 staafmixer fijn. Voeg de kaas toe en breng de pesto op smaak met peper. dl Zorg dat de pesto stevig is, voeg eve ntueel wat extra geraspte kaas toe. EN RL ed 2 a wi Schep op de Onderzijde van de helft van de a 0 ESS aardappeltorentjes een beetje pesto. | a à cf CA RIE 27273 | Dr Druk de rest van de aardappeltorentjes met FL} NI ANN SIN Ine ae de onderzijde tegen de pestokant en leg ze Jasje, dos je jed op een schaal. F4 FEI 5 à een PEER Lu H Ha) RE 4 5 El ADE (5 A Rau f Re Pe Sa a A ED Ld él PE ta ei Scan.de AR code voor, meer. SN FO Gan a Pom’Duchesse recepten iR ij ie an Fe AS i

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 18