Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ni

13}

{|

Er

\

)

|

Li

>

id

ij

a

VIK

=

1

M

“A

4

voor

M

if

|

AA 12

CS MRAM EWI

&

N no

|

|

de

%

ie

An

Ai,

eg

u

GER

ur

À

da

4

EE

I

Ë

Bijgerecht voor 4 personen

Bereidingstijd: 20-25 minuten

1 Verpakfing Aviko Pom’ Duchesse

A

en

45 ml olijfolie extra Vierge

Lbogje basilicum ( 20 9

Handvol geraspte Parmezaanse

SO q ongezouten amandelen

kaas

1 teerfje Knoflock,

gepeld

Staafmixer

(ih

%

Bak de aardappeltorent

jes in de oven of airfryer volgens de

aanwijzigingen op de ver,

pakking goudbruin en gaar.

bd

Maak intussen de pesto.

Doe de

I

Ms

takjes basilicum met de amandelen,

A

de knoflook en de olijfolie in ee

nh

oge maatbeker en pureer met de

5

staafmixer fijn. Voeg de kaas toe en

breng de pesto op smaak met peper.

dl Zorg dat de pesto stevig is, voeg eve

ntueel

wat extra geraspte kaas toe.

EN RL ed 2 a

wi

Schep op de Onderzijde van de helft van de

a 0 ESS

aardappeltorentjes een beetje pesto.

|

a

à

cf

CA RIE 27273

|

Dr

Druk de rest van de aardappeltorentjes met

FL}

NI ANN SIN Ine ae

de onderzijde tegen de pestokant en

leg ze

Jasje, dos je jed

op een schaal.

F4 FEI 5

à

een PEER Lu H

Ha)

RE

4

5

El ADE (5

A

Rau

f Re

Pe

Sa

a

A

ED Ld

él

PE

ta

ei

Scan.de AR code voor, meer.

SN

FO Gan

a

Pom’Duchesse recepten

iR

ij

ie

an

Fe AS

i