Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ni
13}
{|
Er
\
)
|
Li
>
id
ij
a
VIK
=
1
M
“A
4
voor
M
if
|
AA 12
CS MRAM EWI
&
N no
|
|
de
%
ie
An
Ai,
eg
u
GER
ur
À
da
4
EE
I
Ë
Bijgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20-25 minuten
1 Verpakfing Aviko Pom’ Duchesse
A
en
45 ml olijfolie extra Vierge
Lbogje basilicum ( 20 9
Handvol geraspte Parmezaanse
SO q ongezouten amandelen
kaas
1 teerfje Knoflock,
gepeld
Staafmixer
(ih
%
Bak de aardappeltorent
jes in de oven of airfryer volgens de
aanwijzigingen op de ver,
pakking goudbruin en gaar.
bd
Maak intussen de pesto.
Doe de
I
Ms
takjes basilicum met de amandelen,
A
de knoflook en de olijfolie in ee
nh
oge maatbeker en pureer met de
5
staafmixer fijn. Voeg de kaas toe en
breng de pesto op smaak met peper.
dl Zorg dat de pesto stevig is, voeg eve
ntueel
wat extra geraspte kaas toe.
EN RL ed 2 a
wi
Schep op de Onderzijde van de helft van de
a 0 ESS
aardappeltorentjes een beetje pesto.
|
a
à
cf
CA RIE 27273
|
Dr
Druk de rest van de aardappeltorentjes met
FL}
NI ANN SIN Ine ae
de onderzijde tegen de pestokant en
leg ze
Jasje, dos je jed
op een schaal.
F4 FEI 5
à
een PEER Lu H
Ha)
RE
4
5
El ADE (5
A
Rau
f Re
Pe
Sa
a
A
ED Ld
él
PE
ta
ei
Scan.de AR code voor, meer.
SN
FO Gan
a
Pom’Duchesse recepten
iR
ij
ie
an
Fe AS
i