Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 29
À A Kip met pittige ovenspruitjes ol hoofdgerecht - 4 pers. 15 min. (+ 60 min. oventijd) m2 rode uien B 2 sinaasappels m1 hele kip in braadzak met Provencaalse kruiden (1400 gr) m 100 gr pistachenoten m 225 gr chorizoworst (stuk) #500 gr geschoonde spruitjes m4 el olijfolie Em 350 gr gesneden boerenkool fijn Bm 150 gr gedroogde cranberry's Ik #750 gr krielaardappelen m2 takjes rozemarijn ef m2 tl zoete paprikapoeder B extra nodig: 2 ovenschalen of Le braadsledes re, rs et id & 3 wr % 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de EPA Po 1 uien en snijd in parten. Boen de sinaasap- Á ns 7 % pels schoon en snijd in parten. rd, Ce? FS 2. Vul de kip met zo veel mogelijk ui en A et rt sinaasappelparten. Knijp twee sinaasappel- SR 2 pl parten uit over de kip en doe de resterende ui en sinaasappel met de kip in de braad- mn zak. Sluit de braadzak, leg in een oven- schaal en gaar ca. 60 minuten in de oven. 3. Pel de pistachenoten. Snijd de chori- e.. zoworst in blokjes (verwijder het vel indien eren nodig) en schep om met de spruiten en 2 el olie. Doe in een ovenschaal en bak samen Su — —,- met de kip in 35 minuten beetgaar. Voeg na er GN an 20 minuten de boerenkool, cranberry's en de pistachenootjes toe en schep om. 4. Was de krielaardappelen. Halveer en nn. EE kook in 10 minuten beetgaar in water met zout. Giet af. Ris de takjes rozemarijn en cg U hak grof. Verhit de resterende olie in een grote koekenpan en bak de aardappelen met de rozemarijn en paprikapoeder goudbruin. 5. Verwijder de braadzak en leg de kip op een mooie schaal. Schep er de krielaardap- peltjes eromheen en serveer met de ovenspruiten. BEVAT P.P. 6078 KJ/1453 KCAL, 82 G VET WAARVAN 21 G Biet wellington VERZADIGD, 90 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 40 G SUIKERS, kijk op pagina 33 voor het recept 76 G EIWIT, 6 G ZOUT EN 22 G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Peter Mertens Rheinhese spätlese 29
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 29