Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

FT)

IN 3 STAPPEN

EIDEN

VARI

SENSHAAS BER

B

il

ER

4

h

ij

a

B

>

dam

>

1. Bereid de marinade zoals aangegeven in het recept

op pagina 33. Zorg dat het vlees rondom bedekt is.

>

Laat zeker 60 minuten koud marineren. Zo zorg je

ervoor dat alle smaken van de marinade goed kunnen

DZ

Ay

doordringen in het vlees.

A

a

rn

>

&

A

|

7

fi

À

Es

Nm

VER

Ne

2. Neem het vlees uit de marinade en dep droog met

keukenpapier. Zeef de marinade en zet apart. Verhit

ig

Er

&

een koekenpan met 2 el olie en bak de varkenshaas

ne

met de takjes tijm rondom goudbruin en gaar.

59

EN

N

ij

5

ENST

"+

WR

bi

#

v

LS

N

<>

Zi

Zi

>

3. Laat het vlees rusten op een bord onder aluminium-

folie. Hierdoor behoud je de sappen in de varkens-

_\

haas, waardoor de smaak bij het opdienen beter tot

zijn recht komt.

24 Dirk