Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24
4 FT) IN 3 STAPPEN EIDEN VARI SENSHAAS BER B il ER 4 h ij a B > dam > 1. Bereid de marinade zoals aangegeven in het recept op pagina 33. Zorg dat het vlees rondom bedekt is. > Laat zeker 60 minuten koud marineren. Zo zorg je ervoor dat alle smaken van de marinade goed kunnen DZ Ay doordringen in het vlees. A a rn > & A | 7 fi À Es Nm VER Ne 2. Neem het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Zeef de marinade en zet apart. Verhit ig Er & een koekenpan met 2 el olie en bak de varkenshaas ne met de takjes tijm rondom goudbruin en gaar. 59 EN N ij 5 ENST "+ WR bi # v LS N <> Zi Zi > 3. Laat het vlees rusten op een bord onder aluminium- folie. Hierdoor behoud je de sappen in de varkens- _\ haas, waardoor de smaak bij het opdienen beter tot zijn recht komt. 24 Dirk
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24