Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Dirk Folder 22.11.2021

Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24

4 FT) IN 3 STAPPEN EIDEN VARI SENSHAAS BER B il ER 4 h ij a B > dam > 1. Bereid de marinade zoals aangegeven in het recept op pagina 33. Zorg dat het vlees rondom bedekt is. > Laat zeker 60 minuten koud marineren. Zo zorg je ervoor dat alle smaken van de marinade goed kunnen DZ Ay doordringen in het vlees. A a rn > & A | 7 fi À Es Nm VER Ne 2. Neem het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Zeef de marinade en zet apart. Verhit ig Er & een koekenpan met 2 el olie en bak de varkenshaas ne met de takjes tijm rondom goudbruin en gaar. 59 EN N ij 5 ENST "+ WR bi # v LS N <> Zi Zi > 3. Laat het vlees rusten op een bord onder aluminium- folie. Hierdoor behoud je de sappen in de varkens- _\ haas, waardoor de smaak bij het opdienen beter tot zijn recht komt. 24 Dirk

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24