Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
FT)
IN 3 STAPPEN
EIDEN
VARI
SENSHAAS BER
B
il
ER
4
h
ij
a
B
>
dam
>
1. Bereid de marinade zoals aangegeven in het recept
op pagina 33. Zorg dat het vlees rondom bedekt is.
>
Laat zeker 60 minuten koud marineren. Zo zorg je
ervoor dat alle smaken van de marinade goed kunnen
DZ
Ay
doordringen in het vlees.
A
a
rn
>
&
A
|
7
fi
À
Es
Nm
VER
Ne
2. Neem het vlees uit de marinade en dep droog met
keukenpapier. Zeef de marinade en zet apart. Verhit
ig
Er
&
een koekenpan met 2 el olie en bak de varkenshaas
ne
met de takjes tijm rondom goudbruin en gaar.
59
EN
N
ij
5
ENST
"+
WR
bi
#
v
LS
N
<>
Zi
Zi
>
3. Laat het vlees rusten op een bord onder aluminium-
folie. Hierdoor behoud je de sappen in de varkens-
_\
haas, waardoor de smaak bij het opdienen beter tot
zijn recht komt.
24 Dirk