Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
Met een satenkikker,
kun je conthoteren, of.
de pompoen zacht en
Ie
ee
9;
Ps
à
Le
»
Zi
N
N
4
PS
pe
à
#2
‘a
y
/. 29
To
>
2
Fl
8
12
«
d
Ÿ
N
KR
Rn
n°
DM
\]
|
Geuuide
pompoen met spinazie
[vegetarisch | glutenvrij
\
hoofdgerecht - 4 pers. - 60 min. (+ 30 min. oventijd)
u 1 flespompoen (biologisch)
met een lepel de pitten en de
Rasp de schil van een halve
poen met linzen en verdeel er
m4 el olijfolie
draderige binnenkant. Besprenkel
citroen. Verdeel over de spinazie
het spinaziemengsel over.
m 100 gr rode linzen
de pompoen met 2 el olie en
en laat uitlekken.Laat uitlekken.
Bestrooi met pijnboompitten.
m 50 gr pijnboompitten
gaar hem 15 minuten in de oven.
Breng op smaak met zout en
Plaats de tweede pompoenhelft
m1 rode ui
2. Spoel de rode linzen met
versgemalen peper.
op de vulling. Bind vast met sla-
6
m2 tenen knoflook
water en breng in 500 ml koud
4. Neem de pompoenhelften uit
gerstouw. Plaats de pompoen
m 200 gr gewassen spinazie
water aan de kook. Gaar op laag
de oven. Hol de pompoen iets
op de met bakpapier beklede bak-
m1 citroen
vuur in 60 minuten.
verder uit en meng de vulling
plaat in de oven en verwarm
m50 gr gedroogde abrikozen
3. Rooster intussen de pijn-
door de linzen. Snijd de abriko-
15 minuten tot de pompoen
1.
m 120 gr sweet peppers met
boompitten. Leg op een bord.
zen en sweet peppers in stuk-
geheel warm en gaar is.
roomkaas
Pel de rode ui en snijd in halve
jes en voeg toe aan de linzen.
BEVAT P.P. 1670 KJ/399 KCAL, 26 G VET
m extra nodig: slagerstouw
ringen. Pel de knoflook en snijd
Pers het sap van de citroen erbij
WAARVAN 5 G VERZADIGD, 27 G KOOLHY-
fijn. Verhit een koekenpan met
en schep om. Breng op smaak
DRATEN WAARVAN 18 G SUIKERS, 10 G
1. Verwarm de oven voor op
de resterende olie en fruit de ui
met zout en versgemalen
EIWIT, 1 G ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL
200°C. Was de pompoen.
met de knoflook. Voeg de spina-
peper.
WIJNTIP Santa Leila Valpolicella
Halveer in de lengte en verwijder
zie toe en laat in delen slinken.
5. Vul één helft van de pom-
Ripasso Superior
rj
L.
27
--
L