Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

Met een satenkikker,

kun je conthoteren, of.

de pompoen zacht en

Ie

ee

9;

Ps

à

Le

»

Zi

N

N

4

PS

pe

à

#2

‘a

y

/. 29

To

>

2

Fl

8

12

«

d

Ÿ

N

KR

Rn



DM

\]

|

Geuuide

pompoen met spinazie

[vegetarisch | glutenvrij

\

hoofdgerecht - 4 pers. - 60 min. (+ 30 min. oventijd)

u 1 flespompoen (biologisch)

met een lepel de pitten en de

Rasp de schil van een halve

poen met linzen en verdeel er

m4 el olijfolie

draderige binnenkant. Besprenkel

citroen. Verdeel over de spinazie

het spinaziemengsel over.

m 100 gr rode linzen

de pompoen met 2 el olie en

en laat uitlekken.Laat uitlekken.

Bestrooi met pijnboompitten.

m 50 gr pijnboompitten

gaar hem 15 minuten in de oven.

Breng op smaak met zout en

Plaats de tweede pompoenhelft

m1 rode ui

2. Spoel de rode linzen met

versgemalen peper.

op de vulling. Bind vast met sla-

6

m2 tenen knoflook

water en breng in 500 ml koud

4. Neem de pompoenhelften uit

gerstouw. Plaats de pompoen

m 200 gr gewassen spinazie

water aan de kook. Gaar op laag

de oven. Hol de pompoen iets

op de met bakpapier beklede bak-

m1 citroen

vuur in 60 minuten.

verder uit en meng de vulling

plaat in de oven en verwarm

m50 gr gedroogde abrikozen

3. Rooster intussen de pijn-

door de linzen. Snijd de abriko-

15 minuten tot de pompoen

1.

m 120 gr sweet peppers met

boompitten. Leg op een bord.

zen en sweet peppers in stuk-

geheel warm en gaar is.

roomkaas

Pel de rode ui en snijd in halve

jes en voeg toe aan de linzen.

BEVAT P.P. 1670 KJ/399 KCAL, 26 G VET

m extra nodig: slagerstouw

ringen. Pel de knoflook en snijd

Pers het sap van de citroen erbij

WAARVAN 5 G VERZADIGD, 27 G KOOLHY-

fijn. Verhit een koekenpan met

en schep om. Breng op smaak

DRATEN WAARVAN 18 G SUIKERS, 10 G

1. Verwarm de oven voor op

de resterende olie en fruit de ui

met zout en versgemalen

EIWIT, 1 G ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL

200°C. Was de pompoen.

met de knoflook. Voeg de spina-

peper.

WIJNTIP Santa Leila Valpolicella

Halveer in de lengte en verwijder

zie toe en laat in delen slinken.

5. Vul één helft van de pom-

Ripasso Superior

rj

L.

27

--

L