Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 27
> Met een satenkikker, kun je conthoteren, of. de pompoen zacht en Ie ee 9; Ps à Le » Zi N N 4 PS pe à #2 ‘a y /. 29 To > 2 Fl 8 12 « d Ÿ N KR Rn n° DM \] | Geuuide pompoen met spinazie [vegetarisch | glutenvrij \ hoofdgerecht - 4 pers. - 60 min. (+ 30 min. oventijd) u 1 flespompoen (biologisch) met een lepel de pitten en de Rasp de schil van een halve poen met linzen en verdeel er m4 el olijfolie draderige binnenkant. Besprenkel citroen. Verdeel over de spinazie het spinaziemengsel over. m 100 gr rode linzen de pompoen met 2 el olie en en laat uitlekken.Laat uitlekken. Bestrooi met pijnboompitten. m 50 gr pijnboompitten gaar hem 15 minuten in de oven. Breng op smaak met zout en Plaats de tweede pompoenhelft m1 rode ui 2. Spoel de rode linzen met versgemalen peper. op de vulling. Bind vast met sla- 6 m2 tenen knoflook water en breng in 500 ml koud 4. Neem de pompoenhelften uit gerstouw. Plaats de pompoen m 200 gr gewassen spinazie water aan de kook. Gaar op laag de oven. Hol de pompoen iets op de met bakpapier beklede bak- m1 citroen vuur in 60 minuten. verder uit en meng de vulling plaat in de oven en verwarm m50 gr gedroogde abrikozen 3. Rooster intussen de pijn- door de linzen. Snijd de abriko- 15 minuten tot de pompoen 1. m 120 gr sweet peppers met boompitten. Leg op een bord. zen en sweet peppers in stuk- geheel warm en gaar is. roomkaas Pel de rode ui en snijd in halve jes en voeg toe aan de linzen. BEVAT P.P. 1670 KJ/399 KCAL, 26 G VET m extra nodig: slagerstouw ringen. Pel de knoflook en snijd Pers het sap van de citroen erbij WAARVAN 5 G VERZADIGD, 27 G KOOLHY- fijn. Verhit een koekenpan met en schep om. Breng op smaak DRATEN WAARVAN 18 G SUIKERS, 10 G 1. Verwarm de oven voor op de resterende olie en fruit de ui met zout en versgemalen EIWIT, 1 G ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL 200°C. Was de pompoen. met de knoflook. Voeg de spina- peper. WIJNTIP Santa Leila Valpolicella Halveer in de lengte en verwijder zie toe en laat in delen slinken. 5. Vul één helft van de pom- Ripasso Superior rj L. 27 -- L
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 27