Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TS

-

RT LCI

MT)

Kaasplateau Frans

borrelhapje - 4-6 pers.

359 gram € 5.99

10 min. (+ 20 min. oventijd)

VERKRIJGBAAR VAN 12 DECEMBER

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Neem

1 Le Rustique Camembert (250 gr) uit de

verpakking en verwijder de folie en stickers.

Plaats de kaas terug in de doos en snijd een

kleine cirkel uit de bovenkant van de kaas.

b

5

Schenk er 1 el witte wijn in.

Boerenkaâs tuinkfuiden

2. Bestrooi de kaas met 20 gr amandel-

350 gram € 3.99

schaafsel en 50 gr

iuWelbessen.

Knip

VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER

de to

an takjer

El

nensteek in

het m

den van de kaas. Bak de camembert

N

Put eo ET Cu CCE CAES

Pi

N

3. Hak 3 gr bieslook fijn. Bestrooi na het

bakken metsbieslook en versgemalen peper.

N

BEVAT PP. 870K

KCAL, 15 G VET WAARVAN 9 G VERZA-

DIGD, 3 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 15 G

Boerenkaas truffel

fa

350 gram € 3.99

VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER

EN 3

|

4 om

>





FF sn

u

N

=

Three Oaks

(74

Nd

Proost deze feestdagen met

ef

de heerlijke chardonnay van

|

Three Oaks. In deze op eiken- |

et”

D

D

hout gerijpte, Australische

=

volle wijn geniet je van tro-

:

y.

N

ed

pisch fruit en frisse zuren.

ij

Me

Kortom, alles wat je zoekt

1

in een chardonnay! m

Ic

N

we

De

u

f

Ya

NN

ce

ETS

à

Ef

ef

EU

Nr en

(+

vd

à BEEMSTER

7

NP:

«

(77

"4

Beemster blokjes oud

«€

© ef,

rn

Beemster oude kaas wordt geroemd

B

om zijn unieke, pittige en zeer rijke

-3

zi

smaak. De borrelblokjes zijn makkelijk

te

N

7

om te serveren en heerlijk op een

kaasplankje bij de borrel of als snack. m

OP ad

Fi

53

zZ

Fr

or

a

+ :