Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Quiche met kingehakten spek

brunchgerecht - 4 pers.

20 min. (+ 40 min. oventijd)

1250 gr spekreepjes

NY

m2 uien

e

350 gr kipgehakt

p,

1 pot geroosterde paprika's

400 gr broccoliroosjes

m6 eieren

2 tl zoet paprikapoeder

12 tl kerriepoeder

11 tl gedroogde Italiaanse kruiden

12 el boter

1 rol vers bladerdeeg

3 el paneermeel

150 gr geraspte jong belegen kaas

vid

Lextra nodig: quichevorm g 24 cm,



ji

staafmixer, uitsteekvorm ster

.

nr

Y

Es

Re

à

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

Pel en snipper de uien. Verhit een

2]

(2

D"

SS

koekenpan en bak de pekreepjes.

#

ns

a

à

À.

Laat uitlekken op keukenpapier.

Verhit de koekenpan met het

N

ts

achtergebleven vet en fruit de

lij



uien. Voeg het gehakt toe en rul

>

het. Snijd de broccoliroosjes

VA

d

klein en schep om met het

M

LL

1

gehakt. Zet het vuur uit.

In

hi

4

5

2. Houd 1 paprika achter en

RE

Pr

snijd de rest fijn. Klop 5 eieren

Ee)

ù

A

fl

EN

a

u

los met paprikapoeder, kerrie-

N

+

À

poeder en de Italiaanse kruiden.

zi

N

Voeg de gesneden paprika's

"

toe. Vet de vorm in met boter en

x

P

bekleed met het bladerdeeg.

Prik gaatjes in het deeg en

bestrooi met paneermeel. Snijd de

7



randen af en bewaar de restjes in

de koelkast.

IR

PZ

3. Meng het gehakt en de broccoli

door het ei-paprikamengsel en roer er

he

50 gr geraspte kaas doof. Schep in de

vorm en bestrooi met de resterende kaas.

EX

Bak 40 - 45 minuten in de oven.

4. Pureer intussen de resterende paprika met

het laatste ei. Steek vormpjes van de rest

van het bladerdeeg. Beleg de quiche na

20 minuten met de vormpjes. Bestrijk het

bladerdeeg met het ei-paprikamengsel en

bak de quiche in de resterende 20 - 25 minu-

ten goudbruin en gaar.

BEVAT P.P. 5225 KJ/1249/KCAL, 99 G VET WAARVAN 44 GVER-

ZADIGD, 37 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11,G SUIKERS, 46 G

67

EIWIT, 6 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVEZEL