Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Quiche met kingehakten spek
brunchgerecht - 4 pers.
20 min. (+ 40 min. oventijd)
1250 gr spekreepjes
NY
m2 uien
e
350 gr kipgehakt
p,
1 pot geroosterde paprika's
400 gr broccoliroosjes
m6 eieren
2 tl zoet paprikapoeder
12 tl kerriepoeder
11 tl gedroogde Italiaanse kruiden
12 el boter
1 rol vers bladerdeeg
3 el paneermeel
150 gr geraspte jong belegen kaas
vid
Lextra nodig: quichevorm g 24 cm,
€
ji
staafmixer, uitsteekvorm ster
.
nr
Y
Es
Re
à
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
Pel en snipper de uien. Verhit een
2]
(2
D"
SS
koekenpan en bak de pekreepjes.
#
ns
a
à
À.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit de koekenpan met het
N
ts
achtergebleven vet en fruit de
lij
€
uien. Voeg het gehakt toe en rul
>
het. Snijd de broccoliroosjes
VA
d
klein en schep om met het
M
LL
1
gehakt. Zet het vuur uit.
In
hi
4
5
2. Houd 1 paprika achter en
RE
Pr
snijd de rest fijn. Klop 5 eieren
Ee)
ù
A
fl
EN
a
u
los met paprikapoeder, kerrie-
N
+
À
poeder en de Italiaanse kruiden.
zi
N
Voeg de gesneden paprika's
"
toe. Vet de vorm in met boter en
x
P
bekleed met het bladerdeeg.
Prik gaatjes in het deeg en
bestrooi met paneermeel. Snijd de
7
€
randen af en bewaar de restjes in
de koelkast.
IR
PZ
3. Meng het gehakt en de broccoli
door het ei-paprikamengsel en roer er
he
50 gr geraspte kaas doof. Schep in de
vorm en bestrooi met de resterende kaas.
EX
Bak 40 - 45 minuten in de oven.
4. Pureer intussen de resterende paprika met
het laatste ei. Steek vormpjes van de rest
van het bladerdeeg. Beleg de quiche na
20 minuten met de vormpjes. Bestrijk het
bladerdeeg met het ei-paprikamengsel en
bak de quiche in de resterende 20 - 25 minu-
ten goudbruin en gaar.
BEVAT P.P. 5225 KJ/1249/KCAL, 99 G VET WAARVAN 44 GVER-
ZADIGD, 37 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11,G SUIKERS, 46 G
67
EIWIT, 6 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVEZEL