Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 67 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 67
Quiche met kingehakten spek brunchgerecht - 4 pers. 20 min. (+ 40 min. oventijd) 1250 gr spekreepjes NY m2 uien e 350 gr kipgehakt p, 1 pot geroosterde paprika's 400 gr broccoliroosjes m6 eieren 2 tl zoet paprikapoeder 12 tl kerriepoeder 11 tl gedroogde Italiaanse kruiden 12 el boter 1 rol vers bladerdeeg 3 el paneermeel 150 gr geraspte jong belegen kaas vid Lextra nodig: quichevorm g 24 cm, € ji staafmixer, uitsteekvorm ster . nr Y Es Re à 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de uien. Verhit een 2] (2 D" SS koekenpan en bak de pekreepjes. # ns a à À. Laat uitlekken op keukenpapier. Verhit de koekenpan met het N ts achtergebleven vet en fruit de lij € uien. Voeg het gehakt toe en rul > het. Snijd de broccoliroosjes VA d klein en schep om met het M LL 1 gehakt. Zet het vuur uit. In hi 4 5 2. Houd 1 paprika achter en RE Pr snijd de rest fijn. Klop 5 eieren Ee) ù A fl EN a u los met paprikapoeder, kerrie- N + À poeder en de Italiaanse kruiden. zi N Voeg de gesneden paprika's " toe. Vet de vorm in met boter en x P bekleed met het bladerdeeg. Prik gaatjes in het deeg en bestrooi met paneermeel. Snijd de 7 € randen af en bewaar de restjes in de koelkast. IR PZ 3. Meng het gehakt en de broccoli door het ei-paprikamengsel en roer er he 50 gr geraspte kaas doof. Schep in de vorm en bestrooi met de resterende kaas. EX Bak 40 - 45 minuten in de oven. 4. Pureer intussen de resterende paprika met het laatste ei. Steek vormpjes van de rest van het bladerdeeg. Beleg de quiche na 20 minuten met de vormpjes. Bestrijk het bladerdeeg met het ei-paprikamengsel en bak de quiche in de resterende 20 - 25 minu- ten goudbruin en gaar. BEVAT P.P. 5225 KJ/1249/KCAL, 99 G VET WAARVAN 44 GVER- ZADIGD, 37 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11,G SUIKERS, 46 G 67 EIWIT, 6 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVEZEL
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 67