Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
Kaheljauwrollade met bospeen
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min.
ve
wachttijd + 20 min. oventijd)
m 200 gr surimichunks
m 125 gr crème fraîche
m1 limoen
m7 gr bieslook
m 4 kabeljauwfilets (540 gr, diepvries,
ontdooid)
m 750 gr Pom’ Duchesse
m 1 bos bospeen
m 100 ml olijfolie
m 20 gr dille
m1 sinaasappel
ad
m extra nodig: slagerstouw
al
1. Hak de surimi fij
meng dit met crème
D,
fraîche. Rasp de schil van een halve limoen,
à
pers de vrucht uit en voeg 1 el toe. Snijd de
E
andere helft in parten. Hak de bieslook fijn en
meng door de surimi. Breng op smaak met
zout en peper.
Aen
2. Dep de kabeljauw droog. Snijd de vis vanuit
het midden niet geheel door en vouw open als
LR
Le
een boek.
3. Knip 8 gelijke delen van het slagerstouw en
leg een filet op 2 stukken touw en een stuks
vershoudfolie. Besmeer de kabeljauw met het
surimimengels, rol voorzichtig op en bind vast
4
met het touw. Wikkel strak in het folie en
®
draai de zijkanten dicht. Herhaal met de andere
Ir
filets. Laat minimaal 30 minuten opstijven in
de koelkast.
4. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de
bospeen, verwijder het loof, maar laat een
centimeter zitten. Verdeel de bospeen over
een met bakpapier beklede bakplaat,
besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper
en zout. Neem de kabeljauw uit het folie.
Bak de Pom’ Duchesse 15 - 20 minuten. Bak
in dezelfde oven de bospeen en kabeljauw
voor 12 - 15 minuten.
5. Pureer de dille in een hoge maatbeker met
de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en
pers de vrucht uit. Voeg 1 el rasp en 2 el sap
toe. Breng op smaak met peper en zout.
6. Serveer de kabeljauwrollades met de Pom’
Duchesse en bospeen. Besprenkel de vis en
groente met de citrusdressing. Leg er een
partje limoen bij.
BEVAT P.P. 3776 KJ/903 KCAL, 54 G VET WAARVAN 13 G VERZA-
DIGD, 61 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 40 G EIWIT,
6 G ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL
T
Dirk 31