Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Dirk Folder 22.11.2021

Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 31

4 Kaheljauwrollade met bospeen hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min. ve wachttijd + 20 min. oventijd) m 200 gr surimichunks m 125 gr crème fraîche m1 limoen m7 gr bieslook m 4 kabeljauwfilets (540 gr, diepvries, ontdooid) m 750 gr Pom’ Duchesse m 1 bos bospeen m 100 ml olijfolie m 20 gr dille m1 sinaasappel ad m extra nodig: slagerstouw al 1. Hak de surimi fij meng dit met crème D, fraîche. Rasp de schil van een halve limoen, à pers de vrucht uit en voeg 1 el toe. Snijd de E andere helft in parten. Hak de bieslook fijn en meng door de surimi. Breng op smaak met zout en peper. Aen 2. Dep de kabeljauw droog. Snijd de vis vanuit het midden niet geheel door en vouw open als LR Le een boek. 3. Knip 8 gelijke delen van het slagerstouw en leg een filet op 2 stukken touw en een stuks vershoudfolie. Besmeer de kabeljauw met het surimimengels, rol voorzichtig op en bind vast 4 met het touw. Wikkel strak in het folie en ® draai de zijkanten dicht. Herhaal met de andere Ir filets. Laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast. 4. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de bospeen, verwijder het loof, maar laat een centimeter zitten. Verdeel de bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Neem de kabeljauw uit het folie. Bak de Pom’ Duchesse 15 - 20 minuten. Bak in dezelfde oven de bospeen en kabeljauw voor 12 - 15 minuten. 5. Pureer de dille in een hoge maatbeker met de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Voeg 1 el rasp en 2 el sap toe. Breng op smaak met peper en zout. 6. Serveer de kabeljauwrollades met de Pom’ Duchesse en bospeen. Besprenkel de vis en groente met de citrusdressing. Leg er een partje limoen bij. BEVAT P.P. 3776 KJ/903 KCAL, 54 G VET WAARVAN 13 G VERZA- DIGD, 61 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 40 G EIWIT, 6 G ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL T Dirk 31

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 31