Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

Kaheljauwrollade met bospeen

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min.

ve

wachttijd + 20 min. oventijd)

m 200 gr surimichunks

m 125 gr crème fraîche

m1 limoen

m7 gr bieslook

m 4 kabeljauwfilets (540 gr, diepvries,

ontdooid)

m 750 gr Pom’ Duchesse

m 1 bos bospeen

m 100 ml olijfolie

m 20 gr dille

m1 sinaasappel

ad

m extra nodig: slagerstouw

al

1. Hak de surimi fij

meng dit met crème

D,

fraîche. Rasp de schil van een halve limoen,

à

pers de vrucht uit en voeg 1 el toe. Snijd de

E

andere helft in parten. Hak de bieslook fijn en

meng door de surimi. Breng op smaak met

zout en peper.

Aen

2. Dep de kabeljauw droog. Snijd de vis vanuit

het midden niet geheel door en vouw open als

LR

Le

een boek.

3. Knip 8 gelijke delen van het slagerstouw en

leg een filet op 2 stukken touw en een stuks

vershoudfolie. Besmeer de kabeljauw met het

surimimengels, rol voorzichtig op en bind vast

4

met het touw. Wikkel strak in het folie en

®

draai de zijkanten dicht. Herhaal met de andere

Ir

filets. Laat minimaal 30 minuten opstijven in

de koelkast.

4. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de

bospeen, verwijder het loof, maar laat een

centimeter zitten. Verdeel de bospeen over

een met bakpapier beklede bakplaat,

besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper

en zout. Neem de kabeljauw uit het folie.

Bak de Pom’ Duchesse 15 - 20 minuten. Bak

in dezelfde oven de bospeen en kabeljauw

voor 12 - 15 minuten.

5. Pureer de dille in een hoge maatbeker met

de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en

pers de vrucht uit. Voeg 1 el rasp en 2 el sap

toe. Breng op smaak met peper en zout.

6. Serveer de kabeljauwrollades met de Pom’

Duchesse en bospeen. Besprenkel de vis en

groente met de citrusdressing. Leg er een

partje limoen bij.

BEVAT P.P. 3776 KJ/903 KCAL, 54 G VET WAARVAN 13 G VERZA-

DIGD, 61 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 40 G EIWIT,

6 G ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL

T

Dirk 31