Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 69
IL v Flammkuchen met hoerenkoolnesto runchgerecht - 4 pers. 20 in. (+ 30 min. oventijd) 2 tenen knoflook 300 gr boerenkool 150 gr Parmezaanse kaas 50 ml extra vierge olijfolie 125 gr crème fraîche 1 sinaasappel gerecht. dat perfect 1 mespuntje nootmuskaat u opde beunchtafel 1 rol vers pizzadeeg 200 gr gerookte zalm 1ei » #ır LITE extra nodig: staafmixer dl A L 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel | QI ne) £ de knoflook. Blancheer de boerenkool met de knoflook in kokend water met een de pe beetje zout. Giet af en druk het vocht eruit. Pureer de boerenkool met de knof- look in een maatbeker met de staafmixer. [7 Voeg de kaas en olie in delen toe tot een smeuïge pesto ontstaat. Breng op smaak Ei fs Pr 7 met versgemalen peper. À 2. Rasp de schil van de sinaasappel. Roer FA 1 el om met de crême fraîche en de noot- muskaat. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Rol het pizzadeeg ÿ y A Ro zh met het bakpapier uit over de bakplaat. vu % Bestrijk het deeg met de crème fraîche, En Slaat de randen vrij. Verdeel er de helft Rand 27 % I A Van de boerenkoolpesto in hoopjes kf hi issen en leg er de gerookte zalm . Vouw. de rand rondom terug. Ei | Breek een ei in het midden tus- re 5 ed isen de zalm. Bestrooi met zout ii Versgemalen peper. Bak de x ET mküchen 20 minuten in att la a à ven tot het deeg goud- A knapperig is. Seth a u e resterende pesto er hi = en.en serveer si a 72 “ se VET WA a KA ENWAARVAN:6 G SU: KERS, 39,6 EUT 46 ZOUT EN5G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Gato Negro Chardonnay 69
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 69