Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IL
v
Flammkuchen met
hoerenkoolnesto
runchgerecht - 4 pers.
20
in. (+ 30 min. oventijd)
2 tenen knoflook
300 gr boerenkool
150 gr Parmezaanse kaas
50 ml extra vierge olijfolie
125 gr crème fraîche
1 sinaasappel
gerecht. dat perfect
1 mespuntje nootmuskaat
u
opde beunchtafel
1 rol vers pizzadeeg
200 gr gerookte zalm
1ei
» #ır
LITE
extra nodig: staafmixer
dl
A
L
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel
| QI
ne)
£
de knoflook. Blancheer de boerenkool
met de knoflook in kokend water met een
de
pe
beetje zout. Giet af en druk het vocht
eruit. Pureer de boerenkool met de knof-
look in een maatbeker met de staafmixer.
[7
Voeg de kaas en olie in delen toe tot een
smeuïge pesto ontstaat. Breng op smaak
Ei
fs Pr
7
met versgemalen peper.
À
2. Rasp de schil van de sinaasappel. Roer
FA
1 el om met de crême fraîche en de noot-
muskaat. Breng op smaak met zout en
versgemalen peper. Rol het pizzadeeg
ÿ
y
A
Ro
zh
met het bakpapier uit over de bakplaat.
vu
%
Bestrijk het deeg met de crème fraîche,
En
Slaat de randen vrij. Verdeel er de helft
Rand
27
%
I
A
Van de boerenkoolpesto in hoopjes
kf
hi
issen en leg er de gerookte zalm
. Vouw. de rand rondom terug.
Ei
|
Breek een ei in het midden tus-
re
5
ed
isen de zalm. Bestrooi met zout
ii
Versgemalen peper. Bak de
x
ET
mküchen 20 minuten in
att
la
a
à
ven tot het deeg goud-
A knapperig is.
Seth
a
u
e resterende pesto
er
hi
=
en.en serveer
si
a
72
“
se
VET WA a
KA
ENWAARVAN:6 G SU:
KERS, 39,6 EUT 46 ZOUT EN5G VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Gato Negro Chardonnay
69