Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IL

v

Flammkuchen met

hoerenkoolnesto

runchgerecht - 4 pers.

20

in. (+ 30 min. oventijd)

2 tenen knoflook

300 gr boerenkool

150 gr Parmezaanse kaas

50 ml extra vierge olijfolie

125 gr crème fraîche

1 sinaasappel

gerecht. dat perfect

1 mespuntje nootmuskaat

u

opde beunchtafel

1 rol vers pizzadeeg

200 gr gerookte zalm

1ei

» #ır

LITE

extra nodig: staafmixer

dl

A

L

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel

| QI

ne)

£

de knoflook. Blancheer de boerenkool

met de knoflook in kokend water met een

de

pe

beetje zout. Giet af en druk het vocht

eruit. Pureer de boerenkool met de knof-

look in een maatbeker met de staafmixer.

[7

Voeg de kaas en olie in delen toe tot een

smeuïge pesto ontstaat. Breng op smaak

Ei

fs Pr

7

met versgemalen peper.

À

2. Rasp de schil van de sinaasappel. Roer

FA

1 el om met de crême fraîche en de noot-

muskaat. Breng op smaak met zout en

versgemalen peper. Rol het pizzadeeg

ÿ

y

A

Ro

zh

met het bakpapier uit over de bakplaat.

vu

%

Bestrijk het deeg met de crème fraîche,

En

Slaat de randen vrij. Verdeel er de helft

Rand

27

%

I

A

Van de boerenkoolpesto in hoopjes

kf

hi

issen en leg er de gerookte zalm

. Vouw. de rand rondom terug.

Ei

|

Breek een ei in het midden tus-

re

5

ed

isen de zalm. Bestrooi met zout

ii

Versgemalen peper. Bak de

x

ET

mküchen 20 minuten in

att

la

a

à

ven tot het deeg goud-

A knapperig is.

Seth

a

u

e resterende pesto

er

hi

=

en.en serveer

si

a

72



se

VET WA a

KA

ENWAARVAN:6 G SU:

KERS, 39,6 EUT 46 ZOUT EN5G VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Gato Negro Chardonnay

69