Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 26 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 26
Gemarineerde zalm met Feestmaaltijd notencrumble so hoofdgerecht - 4 pers. 45 min. (+ 6 uur marineren) Au VEN \ VA? m4 zalmfilets met huid (500 gr) Pk m1 citroen 8 4 ss ä ent 2» > #500 ml bietensap m 20 gr verse dille Rardappelkroketjes . m1 zak aardappelkroketjes Lekker makkelijk uit ons m 150 gr pistachenoten eigen assortiment #3 el panko m6 el honing m4 el milde mosterd m4 el extra vierge olijfolie m 500 gr gekookte rode bieten a: A B 125 gr verse zachte geitenkaas naturel plakken 1 pP. 1. Leg de zalmfilets met de huid naar boven in een ovenschaal. Schenk er het Ek 09 bietensap bij. Rasp de schil van de citroen TT h 1 en pers de vrucht uit. Verdeel over de vis. Mn |} Breng op smaak met zout en versgemalen un. lt N $ 4) peper. Verdeel de helft van de dilletakjes ZN over de zalm. Dek af met vershoudfolie en > pe laat 6 uur in de koelkast mariner Fa 2. Verwarm de oven voor op 200°C. Plaats de bevroren aardappelkroketjes in een zr enkele laag op de bakplaat. Bak 15 - 11 D EN $ 18 minuten en draai halverwege. JB N TI 3. Pel intussen de pistachenoten en hak re fijn. Meng ze door de panko. Meng 4 el ed ANT Pe honing met 3 el mosterd en 2 el olie. Giet N x En Aa er de marinade af en dep de zalmfilet droog N à Ps met keukenpapier. Leg met de huidkant naar boven op de bakplaat. Smeer de zalm in met het honingmengsel en bestrooi met De zalm deze de noten. Bak de zalm in 10 - 12 minuten in ‚prachtige dieproze kleur, de oven rose. ES het bietensap 3. Snijd intussen de bieten in dunne plak- jes. Meng de resterende honing, mosterd ue” en olie en schep om met de bieten. Breng 47 } ? A op smaak met versgemalen peper. Maak op elk bord een torentje van, om en om, > een plakje geitenkaas en een plakjes biet. Garneer met de resterende dille. Lé ja 4. Serveer de zalm bij de bietentorentjes Bi M + met aardappelkroketjes. LA art " a LEA BEVAT P.P. 5706 KJ/1364 KCAL, 80 G VET WAARVAN 16 G ut ki 1 Van il fl "ar VERZADIGD, 86 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUI- KERS, 68 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 11 G VOEDINGSVEZEL In aa an ur 1 D WIJNTIP Baron de Vaillantcourt Chardonnay ie Reserve 26 I
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 26