Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gemarineerde zalm met
Feestmaaltijd
notencrumble
so
hoofdgerecht - 4 pers.
45 min. (+ 6 uur marineren)
Au
VEN \
VA?
m4 zalmfilets met huid (500 gr)
Pk
m1 citroen
8
4 ss
ä
ent
2»
>
#500 ml bietensap
m 20 gr verse dille
Rardappelkroketjes
.
m1 zak aardappelkroketjes
Lekker makkelijk uit ons
m 150 gr pistachenoten
eigen assortiment
#3 el panko
m6 el honing
m4 el milde mosterd
m4 el extra vierge olijfolie
m 500 gr gekookte rode bieten
a:
A
B 125 gr verse zachte geitenkaas naturel
plakken
1
pP.
1. Leg de zalmfilets met de huid naar
boven in een ovenschaal. Schenk er het
Ek
09
bietensap bij. Rasp de schil van de citroen
TT
h 1
en pers de vrucht uit. Verdeel over de vis.
Mn
|}
Breng op smaak met zout en versgemalen
un.
lt
N
$
4)
peper. Verdeel de helft van de dilletakjes
ZN
over de zalm. Dek af met vershoudfolie en
>
pe
laat 6 uur in de koelkast mariner
Fa
2. Verwarm de oven voor op 200°C. Plaats
de bevroren aardappelkroketjes in een
zr
enkele laag op de bakplaat. Bak 15 -
11
D
EN
$
18 minuten en draai halverwege.
JB
N
TI
3. Pel intussen de pistachenoten en hak
re
fijn. Meng ze door de panko. Meng 4 el
ed
ANT
Pe
honing met 3 el mosterd en 2 el olie. Giet
N
x
En
Aa
er
de marinade af en dep de zalmfilet droog
N
à
Ps
met keukenpapier. Leg met de huidkant
naar boven op de bakplaat. Smeer de zalm
in met het honingmengsel en bestrooi met
De zalm deze
de noten. Bak de zalm in 10 - 12 minuten in
‚prachtige dieproze kleur,
de oven rose.
ES
het bietensap
3. Snijd intussen de bieten in dunne plak-
jes. Meng de resterende honing, mosterd
ue”
en olie en schep om met de bieten. Breng
47
}
?
A
op smaak met versgemalen peper. Maak
op elk bord een torentje van, om en om,
>
een plakje geitenkaas en een plakjes biet.
Garneer met de resterende dille.
Lé
ja
4. Serveer de zalm bij de bietentorentjes
Bi
M +
met aardappelkroketjes.
LA
art
"
a LEA
BEVAT P.P. 5706 KJ/1364 KCAL, 80 G VET WAARVAN 16 G
ut
ki
1
Van
il
fl
"ar
VERZADIGD, 86 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUI-
KERS, 68 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 11 G VOEDINGSVEZEL
In
aa an
ur
1
D
WIJNTIP Baron de Vaillantcourt Chardonnay
ie
Reserve
26
I