Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 20
Starter ”z pz += N Un + j fl 5 € PL 5 N = © À À | zn | > N d CA Luxe trio van vis Bloemkoolsoen met amandelen Tagliatasalade metkaaskletskon echt - 4 pers. - 15 min. | Er voorgerecht - 4 pers. - 20 min. voorgerecht - 4 pers. - 20 min. gr zalmfilet op huid | 150 gr gerookte forel {3 groentebouillontabletten 300 gr kogelbiefstuk | 2 snackkomkommers 1 kleine prei 40 gr piinboompitten U 2 plakjes sushigember (pot) | 7 gr platte peterselie | 2 ellboter | 7gr peterselie “ Mel boter 5 el olijfolie E 1 eitroen ! 800 grbloemkoolroosjes 1 teen knoflook 1 el mayonaise 200 ml slagroom mere CT _ 2elzure room _ 1125 ml crême fraîche _ 80 gr Parmezaanse kaas 1 tl mierikswortel (pot) 150 gr gerookte amandelen 1 el wittewijnazijn 1 el kappertjes 50 gr gedroogde cranberry's ‚125 gr groene pesto 150 gr gepaneerde garnalen (extra nodig: handmixer, staafmixer 75 gr rucola 1. Snijd de zalm en forel in kleine blokjes 1. Breng 1% Itr water aan de kook en los 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit een tot tartaar. Schaaf met een kaasschaaf in de bouillontabletten hierin op. koekenpan, rooster de pijnboompitten goud- de lengte dunne plakken van de komkom- 2. Was de prei en snijd in ringen. Houd bruin en houd apart. mer. Meng in een kom met 2 el van het 4 takjes peterselie achter ter garnering. 2. Bestrooi de biefstuk met zout en peper. vocht van de sushigember en laat marine- Hak de resterende peterselie grof. Kneus de teen knoflook. Verhit de koekenpan ren. Snijd de gember fijn. Hak de peter- 3. Verhit een soeppan met de boter en met de boter. Voeg 2 el olie, knoflook en de tijm selie fijn. fruit de prei zacht. Schep om met de toe. Bak de biefstuk in de pan aan één zijde aan, 2. Rasp de schil van de citroen en pers de bloemkool. Voeg de bouillon toe en kook tot het vlees tot halverwege verkleurt. Keer de in 15 minuten gaar. biefstuk om en bak nog 2 minuten. Houdt de rucht uit. Meng de mayonaise met de 3. Klop intussen de slagroom lobbig met pan tijdens het bakken schuin en schep de hete 1tl Ve jus over het vlees. Neem uit de pan en laat 4. Voeg de crème fraîche met de gehakte 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. le peterselie toe aan de soep. Pureer de 3. Rasp de kaas. Vorm op een met bakpapier soep met de staafmixer glad. Breng op beklede bakplaat 12 bergjes kaas. Bak de kaas tl smaak met versgemalen peper. 7 minuten in de oven tot het is gesmolten. Laat 5. Hak de amandelen fijn. Schenk de soep afkoelen tot een knapperige kaaskletskop. in soepkommen en schep er een paar 4. Klop in een kom met een garde de wittewijn- azijn met de rest van de olie en 1 tl pesto tot lepels lobbige slagroom op. Bestrooi met ae lletje: =) fijngehakte amandelen. Garneer met de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Lel het cranberry's en de resterende peterselie. B. Verwijder dikke steeltjes van de rucola en BEVAT P.P. 1963 KJ/469 KCAL, 41 G VET WAARVAN 22 G voeg toe aan de dressing. Verdeel over 4 bor- lletjes. Laat de Im den. Bewaar de achtergebleven dressing. E | pg en garneer VERZADIGD, 12 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 10 G SUI- neerde. B 6. Snijd de biefstuk in dunne plakken. Verdeel eh Pe a ME ZOUT EN 7,G VOEDINGSVEZEL FE IscE ia ES Hure DU NOR EMI Ce over de rucola en besprenkel met de overgeble- . pie) Le ven dressing, pijnboompitten en de resterende Po LI VEN WAARVAN 3'G VER: pesto. Steek er de kaaskletskoppen tussen. x nr OI à in Er BEVAT P.P. 2102 KJ/503 KCAL, 40 G VET WAARVAN 12 G VERZA- W Es fe nou cs i ai j DIGD, 5 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUIKERS, 30:G EIWIT, De 3 zp, Al pay; # ZGZOUTEN 1 GVOEDINGSVEZEL mi, Fi WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 20