Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Starter
”z
pz
+=
N
Un
+ j
fl
5
€
PL
5
N
=
©
À
À
|
zn
|
>
N
d
CA
Luxe trio van vis
Bloemkoolsoen met amandelen
Tagliatasalade metkaaskletskon
echt - 4 pers. - 15 min.
|
Er
voorgerecht - 4 pers. - 20 min.
voorgerecht - 4 pers. - 20 min.
gr zalmfilet op huid
|
150 gr gerookte forel
{3 groentebouillontabletten
300 gr kogelbiefstuk
|
2 snackkomkommers
1 kleine prei
40 gr piinboompitten
U
2 plakjes sushigember (pot)
| 7 gr platte peterselie
| 2 ellboter
| 7gr peterselie
“ Mel boter
5 el olijfolie
E
1 eitroen
! 800 grbloemkoolroosjes
1 teen knoflook
1 el mayonaise
200 ml slagroom
mere CT
_ 2elzure room
_ 1125 ml crême fraîche
_ 80 gr Parmezaanse kaas
1 tl mierikswortel (pot)
150 gr gerookte amandelen
1 el wittewijnazijn
1 el kappertjes
50 gr gedroogde cranberry's
‚125 gr groene pesto
150 gr gepaneerde garnalen
(extra nodig: handmixer, staafmixer
75 gr rucola
1. Snijd de zalm en forel in kleine blokjes
1. Breng 1% Itr water aan de kook en los
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit een
tot tartaar. Schaaf met een kaasschaaf in
de bouillontabletten hierin op.
koekenpan, rooster de pijnboompitten goud-
de lengte dunne plakken van de komkom-
2. Was de prei en snijd in ringen. Houd
bruin en houd apart.
mer. Meng in een kom met 2 el van het
4 takjes peterselie achter ter garnering.
2. Bestrooi de biefstuk met zout en peper.
vocht van de sushigember en laat marine-
Hak de resterende peterselie grof.
Kneus de teen knoflook. Verhit de koekenpan
ren. Snijd de gember fijn. Hak de peter-
3. Verhit een soeppan met de boter en
met de boter. Voeg 2 el olie, knoflook en de tijm
selie fijn.
fruit de prei zacht. Schep om met de
toe. Bak de biefstuk in de pan aan één zijde aan,
2. Rasp de schil van de citroen en pers de bloemkool. Voeg de bouillon toe en kook
tot het vlees tot halverwege verkleurt. Keer de
in 15 minuten gaar.
biefstuk om en bak nog 2 minuten. Houdt de
rucht uit. Meng de mayonaise met de
3. Klop intussen de slagroom lobbig met
pan tijdens het bakken schuin en schep de hete
1tl
Ve
jus over het vlees. Neem uit de pan en laat
4. Voeg de crème fraîche met de gehakte
5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
le peterselie toe aan de soep. Pureer de
3. Rasp de kaas. Vorm op een met bakpapier
soep met de staafmixer glad. Breng op
beklede bakplaat 12 bergjes kaas. Bak de kaas
tl
smaak met versgemalen peper.
7 minuten in de oven tot het is gesmolten. Laat
5. Hak de amandelen fijn. Schenk de soep
afkoelen tot een knapperige kaaskletskop.
in soepkommen en schep er een paar
4. Klop in een kom met een garde de wittewijn-
azijn met de rest van de olie en 1 tl pesto tot
lepels lobbige slagroom op. Bestrooi met
ae
lletje:
=)
fijngehakte amandelen. Garneer met de
dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Lel
het
cranberry's en de resterende peterselie.
B. Verwijder dikke steeltjes van de rucola en
BEVAT P.P. 1963 KJ/469 KCAL, 41 G VET WAARVAN 22 G
voeg toe aan de dressing. Verdeel over 4 bor-
lletjes. Laat de
Im
den. Bewaar de achtergebleven dressing.
E
|
pg en garneer VERZADIGD, 12 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 10 G SUI-
neerde.
B
6. Snijd de biefstuk in dunne plakken. Verdeel
eh
Pe
a ME ZOUT EN 7,G VOEDINGSVEZEL
FE
IscE ia ES Hure DU NOR EMI Ce
over de rucola en besprenkel met de overgeble-
.
pie)
Le
ven dressing, pijnboompitten en de resterende
Po LI VEN WAARVAN 3'G VER:
pesto. Steek er de kaaskletskoppen tussen.
x
nr
OI
à
in
Er
BEVAT P.P. 2102 KJ/503 KCAL, 40 G VET WAARVAN 12 G VERZA-
W
Es
fe
nou
cs
i
ai j
DIGD, 5 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUIKERS, 30:G EIWIT,
De 3
zp,
Al
pay;
#
ZGZOUTEN 1 GVOEDINGSVEZEL
mi,
Fi
WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc