Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Dirk Folder 22.11.2021

Hier is pagina 33 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 33

Feestmaaltijd Cr 5 FEN Y ij = NE (Q — N (\ 2 = rkokeiase met mosterdsaus Biet Wellington met blauwe kaas El vegetarisch hoofdgerecht -4 pers. - 45 min. (+ 60 min. marineren) hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. (+ 25-35 min. oventijd) m4 el fijne mosterd appels toe. Voeg eventueel m2 rode uien randen ruim vrij. Dep de bieten m 500 ml halfzoete witte wijn water toe. Stoof de appels op m 400 gr kastanjechampignons droog, snijd grof met. Hak de m2 laurierblaadjes laag vuur in 35 minuten zacht. m 25 gr boter noten fijn, meng in een kom m3 el olijfolie 3. Pel de ui en snipper fijn. Hak Em 20 gr platte peterselie samen met de mosterd, de m2 tenen knoflook de paddenstoelen grof. Neem m1 rol vers bladerdeeg bieten, zout en versgemalen m 600 gr varkenshaas het vlees uit de marinade en m 150 gr pistachenoten peper. m4 kleine appels dep droog. Zeef de marinade m3 el fijne mosterd 4. Schep het bietenmengsel m2 kaneelstokjes en zet apart. Verhit een koe- m 500 gr gekookte rode bieten over het paddenstoelenmeng- m 375 gr tutti frutti kenpan met de resterende olie m 150 gr blauwe kaas sel. Snijd de blauwe kaas in Em 500 ml rode port en bak de varkenshaas met de miei plakjes. Leg ze er dakpansge- m3 el rietsuiker takjes tijm goudbruin en gaar. m1 el sesamzaad wijs op. Vouw het bladerdeeg m 100 gr cranberry’s* Laat rusten op een bord onder m extra nodig: kwastje dicht en druk de uiteinden plat. miui aluminiumfolie. 5. Snijd overtollig deeg weg. m 500 gr gemengde 4. Verhit de koekenpan met 1. Verwarm de oven op 180°C. Plaats de wellington met de paddenstoelen boter en fruit de ui. Voeg de Pel de uien en snipper zeer naad naar beneden op de m50 gr boter paddenstoelen toe en bak al fijn. Maak de champignons bakplaat. m4 takjes tijm omscheppend. Blus af met de schoon met keukenpapier en 6. Klop het ei los, bestrijk hier m 200 ml kookroom helft van de gezeefde marina- snijd in kwarten. Verhit de koe- het bladerdeeg mee en m extra nodig: appelboor de. Voeg de kookroom en res- kenpan met boter en fruit de bestrooi met sesamzaad. terende mosterd toe. Laat op uien op laag vuur. Bak de Bak de biet wellington 1. Meng de helft van de mos- laag vuur inkoken tot een romi- champignons bij de uien gaar. 25-35 minuten goudbruin in terd met de witte wijn, laurier ge saus. Laat het mengsel uitlekken in de oven. Dek indien nodig af blad en 1 el olie tot marinade. 5. Snijd de varkenshaas in plak- een vergiet en laat afkoelen. met aluminiumfolie. Snijd de knoflook in plakjes en ken, leg op een schaal en giet 2. Hak de peterselie fijn en BEVAT P.P. 3499 KJ/836 KCAL, 60.G VET voeg met de varkenshaas toe er de paddenstoelensaus WAARVAN 25 G VERZADIGD, 40 G KOOLHY- schep door de champignons. aan de marinade. Zorg dat het naast. Serveer de stoofappel- Voeg eventueel 3 el paneer- DRATEN WAARVAN 13'G SUIKERS), 27 G vleesrondom bedekt is. Laat tjes lauwwarm, in de portsaus. meel toe voor een steviger EIWIT, 5 G ZOUT EN 11 GVOEDINGSVEZEL 60 minuten koud marineren. BEVAT P.P. 4165 KJ/996 KCAL, 32. G VET WIJNTIP Statiere Primitivo mengsel. Breng op smaak met 2. Schil de appels, boor het WAARVAN 16.G VERZADIGD, 75 G KOOLHY- zout en versgemalen peper. klokhuis eruit. Breek de DRATEN WAARVAN69.G SUIKERS, 41 G Voeg naar.wens nootmuskaat toe. kaneelstokjes en vul de holte EIWIT, 2 6 ZOUTEN 106 VOEDINGSVEZEL ermee. Snijd de tutti frutti in WIJNTIP Villa Cornaro Pinot 3. Rol het bladerdeeg uit op stukken. Verwarm een pan Grigio Blush Rose een bakplaat. Lepel het pad- met port en suiker. Voeg de denstoelenmengsel over de tutti frutti, cranberry's en de lengte van het deeg, laat de “VERKRIJGBAAR VANAF 28 NOVEMBER Dirk 33 ne. mt

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 33