Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spectaculaire afsluiters

SS

Fr

2%

à Sa

SR

D

$

=

Ed

MES

Le |

Een

m

Eton mess ijstaart

Besuruchtenlis met

nagerecht - 6 - 8 pers.

Moscato d'Asti

20 min. (+ 60 min. wachttijd)

vegetarisch [glutenuri)]

Slagroomtaart Merry Christmas

nagerecht - 4 pers.

per.stuk € 8.99

# 120 gr volkorenbiscuit

30 min. (+ 6 uur vriestijd)

VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER

m 20 gr boter

m1 Itr roomijs slagroom

B 200 gr suiker

m1 fles Solicello Moscato d'Asti



m 125 gr stoofperen (pot 400 gr)

m1 avocado

E 500 gr bosvruchten (diepvries)

m1 limoen

B 900 ml yoghurtijs met bosvruchten

@

m % bolletje stemgember

m 150 gr vers rood fruit

m 175 gr mascarpone

m2 takjes verse munt

Lava cake Beluische chocolade

m2 zakje meringuesterretjes

B extra nodig: staafmixer, bolzeef,

& salted karamel

2 stuks € 1.59

m 30 gr chocolade sneeuwamandelen

ondiepe ovenschaal, grote glazen

m extra nodig: springvorm g 24cm,

VERKRIJGBAAR VANAF 12 DECEMBER

li

staafmixer, spuitzak, spuitmond 2 cm

1. Breng een steelpan met 150 ml water

en de suiker aan de kook tot siroop. Laat

iets afkoelen. Meng de suikersiroop met

"Y,

1. Bekleed een springvorm met bakpapier.

Verkruimel met een deegroller de volkoren-

de Moscato d'Asti en schenk in een

a

(se

biscuit in een zak. Smelt de boter in een

ovenschaal. Plaats in de vriezer en roer

steelpan, meng door het koekkruim en ver-

het mengsel elk uur met een vork.

r

5

deel gelijkmatig over de bodem van de

Herhaal tot het ijs luchtig en goed bevro-

springvorm. Druk stevig aan met een lepel

ren is.

italiaans ijsdessert tiramisu

2 stuks € 2.49

en plaats tot gebruik in de diepvries.

2. Breng in een pan de diepvriesbos-

2. Laat intussen het roomijs iets zacht wor-

vruchten aan de kook met 2 el water.

VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER

den. Laat de peren uitlekken en pureer

Pureer het fruit met een staafmixer en

glad. Schep de puree door de helft van het

druk met een houten lepel door de bol-

roomijs. Verdeel het ijs in 2 lagen over de

zeef. Laat afkoelen. Haal het yoghurtijs



ta?

IISTAART

bodem. Strijk glad en laat een uur opstij-

uit de vriezer en laat iets zacht worden.

AARDE

ven in de diepvries.

Roer de puree door het ijs tot een gemar-

a

Ak

id

3. Halveer de avocado, verwijder de pit en

merd effect en bewaar tot gebruik in de

schep in een maatbeker. Rasp de schil van

vriezer.



een limoen en voeg 1 tl toe. Pureer met de

3. Schep in elk glas een bolletje bos-

er

stemgember glad met de staafmixer.

vruchtenijs met wat vers rood fruit.

Vanille-aardbei ijstaart

Meng met een snufje zout en de mascar-

Daarna een bolletje Moscato d'Asti ijs en

per stuk € 4.99

pone. Doe in een spuitzak met spuitmond-

een laag bosvruchten. Garneer met verse

VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER

munt.

je en spuit toeven op het ijs.

4. Hak de chocolade sneeuwamandelen

BEVAT P.P. 3534 KJ/845 KCAL, 12 G VET WAARVAN 10 G

grof en verdeel met de meringues over de

VERZADIGD, 136 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 128 G SU!

taart. Snijd in punten om te serveren.

KERS, 8 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL

BEVAT P.P. 2113 KJ/505 KCAL, 32 G VET WAARVAN 17 G VER-

ZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 28 G SUIKERS,

7 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

Sneeuwster kersen

per stuk € 2.99

48 Dirk

VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER