Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Spectaculaire afsluiters
SS
Fr
2%
à Sa
SR
D
$
=
Ed
MES
Le |
Een
m
Eton mess ijstaart
Besuruchtenlis met
nagerecht - 6 - 8 pers.
Moscato d'Asti
20 min. (+ 60 min. wachttijd)
vegetarisch [glutenuri)]
Slagroomtaart Merry Christmas
nagerecht - 4 pers.
per.stuk € 8.99
# 120 gr volkorenbiscuit
30 min. (+ 6 uur vriestijd)
VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER
m 20 gr boter
m1 Itr roomijs slagroom
B 200 gr suiker
m1 fles Solicello Moscato d'Asti
c®
m 125 gr stoofperen (pot 400 gr)
m1 avocado
E 500 gr bosvruchten (diepvries)
m1 limoen
B 900 ml yoghurtijs met bosvruchten
@
m % bolletje stemgember
m 150 gr vers rood fruit
m 175 gr mascarpone
m2 takjes verse munt
Lava cake Beluische chocolade
m2 zakje meringuesterretjes
B extra nodig: staafmixer, bolzeef,
& salted karamel
2 stuks € 1.59
m 30 gr chocolade sneeuwamandelen
ondiepe ovenschaal, grote glazen
m extra nodig: springvorm g 24cm,
VERKRIJGBAAR VANAF 12 DECEMBER
li
staafmixer, spuitzak, spuitmond 2 cm
1. Breng een steelpan met 150 ml water
en de suiker aan de kook tot siroop. Laat
iets afkoelen. Meng de suikersiroop met
"Y,
1. Bekleed een springvorm met bakpapier.
Verkruimel met een deegroller de volkoren-
de Moscato d'Asti en schenk in een
a
(se
biscuit in een zak. Smelt de boter in een
ovenschaal. Plaats in de vriezer en roer
steelpan, meng door het koekkruim en ver-
het mengsel elk uur met een vork.
r
5
deel gelijkmatig over de bodem van de
Herhaal tot het ijs luchtig en goed bevro-
springvorm. Druk stevig aan met een lepel
ren is.
italiaans ijsdessert tiramisu
2 stuks € 2.49
en plaats tot gebruik in de diepvries.
2. Breng in een pan de diepvriesbos-
2. Laat intussen het roomijs iets zacht wor-
vruchten aan de kook met 2 el water.
VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER
den. Laat de peren uitlekken en pureer
Pureer het fruit met een staafmixer en
glad. Schep de puree door de helft van het
druk met een houten lepel door de bol-
roomijs. Verdeel het ijs in 2 lagen over de
zeef. Laat afkoelen. Haal het yoghurtijs
c®
ta?
IISTAART
bodem. Strijk glad en laat een uur opstij-
uit de vriezer en laat iets zacht worden.
AARDE
ven in de diepvries.
Roer de puree door het ijs tot een gemar-
a
Ak
id
3. Halveer de avocado, verwijder de pit en
merd effect en bewaar tot gebruik in de
schep in een maatbeker. Rasp de schil van
vriezer.
“
een limoen en voeg 1 tl toe. Pureer met de
3. Schep in elk glas een bolletje bos-
er
stemgember glad met de staafmixer.
vruchtenijs met wat vers rood fruit.
Vanille-aardbei ijstaart
Meng met een snufje zout en de mascar-
Daarna een bolletje Moscato d'Asti ijs en
per stuk € 4.99
pone. Doe in een spuitzak met spuitmond-
een laag bosvruchten. Garneer met verse
VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER
munt.
je en spuit toeven op het ijs.
4. Hak de chocolade sneeuwamandelen
BEVAT P.P. 3534 KJ/845 KCAL, 12 G VET WAARVAN 10 G
grof en verdeel met de meringues over de
VERZADIGD, 136 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 128 G SU!
taart. Snijd in punten om te serveren.
KERS, 8 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL
BEVAT P.P. 2113 KJ/505 KCAL, 32 G VET WAARVAN 17 G VER-
ZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 28 G SUIKERS,
7 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
Sneeuwster kersen
per stuk € 2.99
48 Dirk
VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER