Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Dirk Folder 22.11.2021

Hier is pagina 48 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 48

Spectaculaire afsluiters SS Fr 2% à Sa SR D $ = Ed MES Le | Een m Eton mess ijstaart Besuruchtenlis met nagerecht - 6 - 8 pers. Moscato d'Asti 20 min. (+ 60 min. wachttijd) vegetarisch [glutenuri)] Slagroomtaart Merry Christmas nagerecht - 4 pers. per.stuk € 8.99 # 120 gr volkorenbiscuit 30 min. (+ 6 uur vriestijd) VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER m 20 gr boter m1 Itr roomijs slagroom B 200 gr suiker m1 fles Solicello Moscato d'Asti c® m 125 gr stoofperen (pot 400 gr) m1 avocado E 500 gr bosvruchten (diepvries) m1 limoen B 900 ml yoghurtijs met bosvruchten @ m % bolletje stemgember m 150 gr vers rood fruit m 175 gr mascarpone m2 takjes verse munt Lava cake Beluische chocolade m2 zakje meringuesterretjes B extra nodig: staafmixer, bolzeef, & salted karamel 2 stuks € 1.59 m 30 gr chocolade sneeuwamandelen ondiepe ovenschaal, grote glazen m extra nodig: springvorm g 24cm, VERKRIJGBAAR VANAF 12 DECEMBER li staafmixer, spuitzak, spuitmond 2 cm 1. Breng een steelpan met 150 ml water en de suiker aan de kook tot siroop. Laat iets afkoelen. Meng de suikersiroop met "Y, 1. Bekleed een springvorm met bakpapier. Verkruimel met een deegroller de volkoren- de Moscato d'Asti en schenk in een a (se biscuit in een zak. Smelt de boter in een ovenschaal. Plaats in de vriezer en roer steelpan, meng door het koekkruim en ver- het mengsel elk uur met een vork. r 5 deel gelijkmatig over de bodem van de Herhaal tot het ijs luchtig en goed bevro- springvorm. Druk stevig aan met een lepel ren is. italiaans ijsdessert tiramisu 2 stuks € 2.49 en plaats tot gebruik in de diepvries. 2. Breng in een pan de diepvriesbos- 2. Laat intussen het roomijs iets zacht wor- vruchten aan de kook met 2 el water. VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER den. Laat de peren uitlekken en pureer Pureer het fruit met een staafmixer en glad. Schep de puree door de helft van het druk met een houten lepel door de bol- roomijs. Verdeel het ijs in 2 lagen over de zeef. Laat afkoelen. Haal het yoghurtijs c® ta? IISTAART bodem. Strijk glad en laat een uur opstij- uit de vriezer en laat iets zacht worden. AARDE ven in de diepvries. Roer de puree door het ijs tot een gemar- a Ak id 3. Halveer de avocado, verwijder de pit en merd effect en bewaar tot gebruik in de schep in een maatbeker. Rasp de schil van vriezer. “ een limoen en voeg 1 tl toe. Pureer met de 3. Schep in elk glas een bolletje bos- er stemgember glad met de staafmixer. vruchtenijs met wat vers rood fruit. Vanille-aardbei ijstaart Meng met een snufje zout en de mascar- Daarna een bolletje Moscato d'Asti ijs en per stuk € 4.99 pone. Doe in een spuitzak met spuitmond- een laag bosvruchten. Garneer met verse VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER munt. je en spuit toeven op het ijs. 4. Hak de chocolade sneeuwamandelen BEVAT P.P. 3534 KJ/845 KCAL, 12 G VET WAARVAN 10 G grof en verdeel met de meringues over de VERZADIGD, 136 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 128 G SU! taart. Snijd in punten om te serveren. KERS, 8 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL BEVAT P.P. 2113 KJ/505 KCAL, 32 G VET WAARVAN 17 G VER- ZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 28 G SUIKERS, 7 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL Sneeuwster kersen per stuk € 2.99 48 Dirk VERKRIJGBAAR VANAF 19 DECEMBER

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 48