Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.

Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 41
Maak jouuw gourmet nog specialer met onze CTM NID ‘… h PS hj u > sl FL FLE W “> Wokgamnalen met Ee Kabeljauw met bosui scan de OR-code voor het recept Iglutenurij lactoseurij gourmet - 4 pers. - 12 min. + 21 kabeljauwfilet (220 gr) untpaprika pati En 2 stengels bosui A — 2el kruidenboter à 1. Snijd de kabeljauw in 4 gelijke porties en + X bestrooi met zout en versgemalen peper. 2. Snijd de paprika in ringen. Snijd de bosui À in schuine ringen. 3. Verwarm het gourmetstel met een beetje N kruidenboter. Bak de kabeljauw met de a. | paprika rondom aan. Bestrooi met bosui. BEVAT P.P. 517 KJ/124 KCAL, 7 G VET WAARVAN 4 G VERZA- DIGD, 3 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 12 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL EN ie
Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 41