Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Maak jouuw gourmet
nog specialer met onze
CTM NID
‘…
h
PS hj
u
>
sl
FL
FLE
W
“> Wokgamnalen met
Ee
Kabeljauw met bosui
scan de OR-code voor het recept
Iglutenurij lactoseurij
gourmet - 4 pers. - 12 min.
+
21 kabeljauwfilet (220 gr)
untpaprika
pati
En
2 stengels bosui
A
— 2el kruidenboter
à
1. Snijd de kabeljauw in 4 gelijke porties en
+
X
bestrooi met zout en versgemalen peper.
2. Snijd de paprika in ringen. Snijd de bosui
À
in schuine ringen.
3. Verwarm het gourmetstel met een beetje
N
kruidenboter. Bak de kabeljauw met de
a. |
paprika rondom aan. Bestrooi met bosui.
BEVAT P.P. 517 KJ/124 KCAL, 7 G VET WAARVAN 4 G VERZA-
DIGD, 3 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 12 G
EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
EN
ie