Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Maak jouuw gourmet

nog specialer met onze

CTM NID

‘…

h

PS hj

u

>

sl

FL

FLE

W

“> Wokgamnalen met

Ee

Kabeljauw met bosui

scan de OR-code voor het recept

Iglutenurij lactoseurij

gourmet - 4 pers. - 12 min.

+

21 kabeljauwfilet (220 gr)

untpaprika

pati

En

2 stengels bosui

A

— 2el kruidenboter

à

1. Snijd de kabeljauw in 4 gelijke porties en

+

X

bestrooi met zout en versgemalen peper.

2. Snijd de paprika in ringen. Snijd de bosui

À

in schuine ringen.

3. Verwarm het gourmetstel met een beetje

N

kruidenboter. Bak de kabeljauw met de

a. |

paprika rondom aan. Bestrooi met bosui.

BEVAT P.P. 517 KJ/124 KCAL, 7 G VET WAARVAN 4 G VERZA-

DIGD, 3 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 12 G

EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL

EN

ie