Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
F2
Gi:
Te
Cronut met cranherrymarmelade
TE
brunchgerecht - 4 pers. - 20 min.
100 gr frambozen
500 gr cranberry's
200 gr suiker
1 sinaasappel
su
L
1 rol supercroissantsdeeg
50 gr suiker
A
1 el gemalen kaneel
150 gr poedersuiker
extra nodig: uitsteekvorm rond 9 cm en
5 cm, frituurpan met olie
Le
1. Verwarm een steelpan met de frambo-
zen (houd 2 el bevroren frambozen achter
voor decoratie), cranberry's en suiker op
laag vuur al roerend tot compote. Rasp de
schil van de sinaasappel en pers de vrucht
ats
Ke
uit. Voeg 2 el rasp en 3 el sap toe. Laat
afkoelen.
té
jé
2. Open de rol croissantdeeg en rol het
u
deeg uit. Druk de naden dicht. Vouw het
deeg tweemaal dubbel. Druk met de steek-
vorm 4 cirkels van 9 cm uit het croissant-
&
deeg. Vouw de restjes samen, rol uit en
à
+"
steek opnieuw cirkels uit. Steek uit het
in
midden van elke cirkel een kleine cirkel van
>
21210.
2
3. Verhit de frituurpan tot 175°C en bak de
Ps
mi
SEEN
>
EN +
cronuts 3 minuten goudbruin en krokant.
N
#
Keer halverwege.
fo
4. Meng de suiker met kaneel en druk de
cronuts in de kaneelsuiker.
SR
5. Halveer de cronut met een kartelmes:en
:
ÿ
|
lepel er de compote in.
N
S
2
3
Ä
à
3
6. Meng 1 el sinaasappelsap met de poe-
7
è
dersuiker en voeg steeds iets meer toe tot
een gladde glazuur ontstaat. Bedruip de
frambozen.
cronuts met het glazuur. Versier met de
ea
BEVAT P.P.4037 KJ/965 KCAL, 38.G VET WAARVAN 9 G VER-
Le
3
‚ZADIGD, 140.6 KOOLHYDRATEN WAARVAN 113 G.SUIKERS,
F,
86 EIWIT, nn ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL
=
DURE