Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gourmetavond

ES

N

>

Li

ne

ai

re

Minipita gehakt

gourmet - 8 st. - 10 min.

FN |

„.

8 mini pitabroodjes

2 el kruidenboter

8 mini rundergehaktballetjes

= EN

1 pot Santa Maria wrap salsa mild

100 gr botersla

7 gr verse bieslook

1. Verwarm het gourmetstel. Bestrijk de

Bn en

pita met kruidenboter en bak het brood

ve

krokant. Neem van de plaat en houd apart.

En

Qu

N

2. Bak de rundergehaktballetjes 3 minuten

rondom op halfhoog vuur. Schep om met

En

de salsa en laat nog 3 minuten door-

3

Wu

warmen.

m

A

3. Snijd de pita open en vul met een blaad-

je botersla, een gehaktballetje en salsa.

Bestrooi met fijngehakte bieslook.

ren

x

A

BEVAT PP. 717 KJ/171 KCAL, 8 G VET WAARVAN 3 G VERZA-

——

DIGD, 19G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 56

er

une

EIWIT, 1,6 ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL



38