Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gourmetavond
ES
N
>
Li
ne
ai
re
Minipita gehakt
gourmet - 8 st. - 10 min.
FN |
„.
8 mini pitabroodjes
2 el kruidenboter
8 mini rundergehaktballetjes
= EN
1 pot Santa Maria wrap salsa mild
100 gr botersla
7 gr verse bieslook
1. Verwarm het gourmetstel. Bestrijk de
Bn en
pita met kruidenboter en bak het brood
ve
krokant. Neem van de plaat en houd apart.
En
Qu
N
2. Bak de rundergehaktballetjes 3 minuten
rondom op halfhoog vuur. Schep om met
En
de salsa en laat nog 3 minuten door-
3
Wu
warmen.
m
A
3. Snijd de pita open en vul met een blaad-
je botersla, een gehaktballetje en salsa.
Bestrooi met fijngehakte bieslook.
ren
x
A
BEVAT PP. 717 KJ/171 KCAL, 8 G VET WAARVAN 3 G VERZA-
——
DIGD, 19G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 56
er
une
EIWIT, 1,6 ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
—
38