Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zoete verwennerij

=

Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.

M&M's neus in het midden van de toffifee.

*

PAU

0

6. Hak de fudge fijn. Verkruimel de kerst-

5. Zoek in de Chio Partymix 16 pretzels.

2

kransjes tot grof kruim.

Steek deze in de Melo cake als gewei

»

7. Neem de taart vlak voor het serveren uit

voor de rendieren.

de springvorm. Verdeel de gehakte fudge

BEVAT P.P. 1042 KJ/249 KCAL, 6 G VET WAARVAN 2 G VER-

over het midden van de taart en daar

ZADIGD, 42 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 24 G SUIKERS,

omheen het koekkruim. Decoreer de taart

4 GEIWIT, 0.G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

met de gingerbreadpoppetjes.

BEVAT P.P. 2552 KJ/610 KCAL, 37 G VET WAARVAN 23 G VER-

ZADIGD, 63 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 43 G SUIKERS, 5 G

h

À

u

«

Î

ij

EIWIT, 0 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

Y

y

Gingerbread cheesecake

ib

®

€.

ki

gebak - 8-10 pers.

40 min. (+ 60 min. wachttijd)

dl

Ee

2

es

m 260 gr kandijkoeken

[x

BD

É po

m 150 gr boter

1

m 2 zakjes vanillesuiker

Kerstkoekjeskrans

m 4-5 stevige appels

goe

m1 el custardpoeder

zoetigheid - 12 pers.

m 1 el bruine suiker

25 min.

m1tlkaneel

Havermoutrendieren

m 200 gr mascarpone

vegetarisch]

m 150 gr poedersuiker.

m 100 ml slagroom

zoetigheid - 8 stuks

m 150 gr rainbowcookies

m 75 gr poedersuiker

10 min. (+ 15 min. oventijd)

m1 pak roomboter kerstkransjesmix

m 75 gr fudge

m 12 witte chocolade oreo's

m 6 roomboterkerstkransjes

m 4 bananen

m 240 gr mokkaladies

m 2 gingerbreadpoppetjes

m 150 gr havermout

m 240 gr kokoskransen

m extra nodig: springvorm g 24cm,

m1tl bakpoeder

m 1 zakje hulstblaadjeschocolade

handmixer

m1 tl koek- en speculaaskruiden

m1 zakje meringuesterren vanille

m 8 Melo cakes

m1 handje rode en groene M&M's

1. Bekleed een springvorm met bakpapier.

m 8 Toffifee

m1 groot satijnen lint

Verkruimel de kandijkoeken. Smelt in een

m 16 suikeroogjes

steelpan 125 gr boter op laag vuur. Meng

m 16 pretzels (Chio Partymix original)

1. Meng de poedersuiker met 1 el water.

samen met het kruim en 1 zakje vanillesuiker.

m8 rode M&M's

Voeg steeds iets meer toe tot een glad,

Schep in de springvorm, druk aan en laat

m extra nodig: muffinvorm

kleverig glazuur ontstaat.

30 minuten stevig worden in de koelkast.

2. Leg de 15 grootste koeken in een

2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en

1. Verwarm de oven op 180 °C. Schil de

basiscirkel op de schaal. Bestrijk 12

snijd in blokjes.

bananen en prak in een kom fijn. Meng met

koekjes aan de onderkant met een

3. Meng 3 el water met de custard. Verhit

de havermout en voeg het bakpoeder, de

theelepel glazuur en schik op de

koekkruiden en een snuf zout toe.

bovenkant van de basiscirekel. Druk vast

een koekenpan met de resterende boter en

bak de appels op laag vuur. Voeg de cus-

2. Verdeel in 8 ballen en druk deze tot platte

op de onderste koeken. Plak met glazuur

tard, bruine suiker, het andere zakje vanille-

koeken. Duw de koeken als een kommetje

de resterende koekjes aan de binnenzijd

van de krans.

suiker en de kaneel toe. Gaarde appels en

in de holtes van de muffinvorm. Bak de cups

laat afkoelen.

in 10-15 minuten gaar en laat afkoelen.

3. Versier de krans met chocolade hulst

4. Schep de appelvulling in de springvorm.

3. Zet in elke cupreen Melo cake. Verhit een

blaadjes, meringueschuimpjes en. M&M's

Roer in een kom de mascarpone los. Klop

steelpan kort op het vuur. Verwarm op de

Maak eensstrik van het lint, bevestig deze

metde mixer de slagroom en de poedersui-

bodem de platte zijde van de Toffifee en

aan de krans.

ker lobbig en spatel door de mascarpone.

plak op de Melo cake.

BEVAT P.P: 2436 KJ/582 KCAL, 25 G VET WAARVAN 14 G

Verdeel het mascarponemengsel over de

4. Plak met lauwwarm water de suiker

VERZADIGD, 83 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 60 G SUI

KERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL

appelvulling.

oogjes op de Melo cake. Kleef de rode

Dirk

MA a san

en