Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zoete verwennerij
=
Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
M&M's neus in het midden van de toffifee.
*
PAU
0
6. Hak de fudge fijn. Verkruimel de kerst-
5. Zoek in de Chio Partymix 16 pretzels.
2
kransjes tot grof kruim.
Steek deze in de Melo cake als gewei
»
7. Neem de taart vlak voor het serveren uit
voor de rendieren.
de springvorm. Verdeel de gehakte fudge
BEVAT P.P. 1042 KJ/249 KCAL, 6 G VET WAARVAN 2 G VER-
over het midden van de taart en daar
ZADIGD, 42 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 24 G SUIKERS,
omheen het koekkruim. Decoreer de taart
4 GEIWIT, 0.G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
met de gingerbreadpoppetjes.
BEVAT P.P. 2552 KJ/610 KCAL, 37 G VET WAARVAN 23 G VER-
ZADIGD, 63 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 43 G SUIKERS, 5 G
h
À
u
«
Î
ij
EIWIT, 0 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
Y
y
Gingerbread cheesecake
ib
®
€.
ki
gebak - 8-10 pers.
40 min. (+ 60 min. wachttijd)
dl
Ee
2
es
m 260 gr kandijkoeken
[x
BD
É po
m 150 gr boter
1
m 2 zakjes vanillesuiker
Kerstkoekjeskrans
m 4-5 stevige appels
goe
m1 el custardpoeder
zoetigheid - 12 pers.
m 1 el bruine suiker
25 min.
m1tlkaneel
Havermoutrendieren
m 200 gr mascarpone
vegetarisch]
m 150 gr poedersuiker.
m 100 ml slagroom
zoetigheid - 8 stuks
m 150 gr rainbowcookies
m 75 gr poedersuiker
10 min. (+ 15 min. oventijd)
m1 pak roomboter kerstkransjesmix
m 75 gr fudge
m 12 witte chocolade oreo's
m 6 roomboterkerstkransjes
m 4 bananen
m 240 gr mokkaladies
m 2 gingerbreadpoppetjes
m 150 gr havermout
m 240 gr kokoskransen
m extra nodig: springvorm g 24cm,
m1tl bakpoeder
m 1 zakje hulstblaadjeschocolade
handmixer
m1 tl koek- en speculaaskruiden
m1 zakje meringuesterren vanille
m 8 Melo cakes
m1 handje rode en groene M&M's
1. Bekleed een springvorm met bakpapier.
m 8 Toffifee
m1 groot satijnen lint
Verkruimel de kandijkoeken. Smelt in een
m 16 suikeroogjes
steelpan 125 gr boter op laag vuur. Meng
m 16 pretzels (Chio Partymix original)
1. Meng de poedersuiker met 1 el water.
samen met het kruim en 1 zakje vanillesuiker.
m8 rode M&M's
Voeg steeds iets meer toe tot een glad,
Schep in de springvorm, druk aan en laat
m extra nodig: muffinvorm
kleverig glazuur ontstaat.
30 minuten stevig worden in de koelkast.
2. Leg de 15 grootste koeken in een
2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en
1. Verwarm de oven op 180 °C. Schil de
basiscirkel op de schaal. Bestrijk 12
snijd in blokjes.
bananen en prak in een kom fijn. Meng met
koekjes aan de onderkant met een
3. Meng 3 el water met de custard. Verhit
de havermout en voeg het bakpoeder, de
theelepel glazuur en schik op de
koekkruiden en een snuf zout toe.
bovenkant van de basiscirekel. Druk vast
een koekenpan met de resterende boter en
bak de appels op laag vuur. Voeg de cus-
2. Verdeel in 8 ballen en druk deze tot platte
op de onderste koeken. Plak met glazuur
tard, bruine suiker, het andere zakje vanille-
koeken. Duw de koeken als een kommetje
de resterende koekjes aan de binnenzijd
van de krans.
suiker en de kaneel toe. Gaarde appels en
in de holtes van de muffinvorm. Bak de cups
laat afkoelen.
in 10-15 minuten gaar en laat afkoelen.
3. Versier de krans met chocolade hulst
4. Schep de appelvulling in de springvorm.
3. Zet in elke cupreen Melo cake. Verhit een
blaadjes, meringueschuimpjes en. M&M's
Roer in een kom de mascarpone los. Klop
steelpan kort op het vuur. Verwarm op de
Maak eensstrik van het lint, bevestig deze
metde mixer de slagroom en de poedersui-
bodem de platte zijde van de Toffifee en
aan de krans.
ker lobbig en spatel door de mascarpone.
plak op de Melo cake.
BEVAT P.P: 2436 KJ/582 KCAL, 25 G VET WAARVAN 14 G
Verdeel het mascarponemengsel over de
4. Plak met lauwwarm water de suiker
VERZADIGD, 83 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 60 G SUI
KERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL
appelvulling.
oogjes op de Melo cake. Kleef de rode
Dirk
MA a san
en