Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Dirk Folder 22.11.2021

Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 22.11.2021 tot 04.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 61

Zoete verwennerij = Laat 30 minuten opstijven in de koelkast. M&M's neus in het midden van de toffifee. * PAU 0 6. Hak de fudge fijn. Verkruimel de kerst- 5. Zoek in de Chio Partymix 16 pretzels. 2 kransjes tot grof kruim. Steek deze in de Melo cake als gewei » 7. Neem de taart vlak voor het serveren uit voor de rendieren. de springvorm. Verdeel de gehakte fudge BEVAT P.P. 1042 KJ/249 KCAL, 6 G VET WAARVAN 2 G VER- over het midden van de taart en daar ZADIGD, 42 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 24 G SUIKERS, omheen het koekkruim. Decoreer de taart 4 GEIWIT, 0.G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL met de gingerbreadpoppetjes. BEVAT P.P. 2552 KJ/610 KCAL, 37 G VET WAARVAN 23 G VER- ZADIGD, 63 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 43 G SUIKERS, 5 G h À u « Î ij EIWIT, 0 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL Y y Gingerbread cheesecake ib ® €. ki gebak - 8-10 pers. 40 min. (+ 60 min. wachttijd) dl Ee 2 es m 260 gr kandijkoeken [x BD É po m 150 gr boter 1 m 2 zakjes vanillesuiker Kerstkoekjeskrans m 4-5 stevige appels goe m1 el custardpoeder zoetigheid - 12 pers. m 1 el bruine suiker 25 min. m1tlkaneel Havermoutrendieren m 200 gr mascarpone vegetarisch] m 150 gr poedersuiker. m 100 ml slagroom zoetigheid - 8 stuks m 150 gr rainbowcookies m 75 gr poedersuiker 10 min. (+ 15 min. oventijd) m1 pak roomboter kerstkransjesmix m 75 gr fudge m 12 witte chocolade oreo's m 6 roomboterkerstkransjes m 4 bananen m 240 gr mokkaladies m 2 gingerbreadpoppetjes m 150 gr havermout m 240 gr kokoskransen m extra nodig: springvorm g 24cm, m1tl bakpoeder m 1 zakje hulstblaadjeschocolade handmixer m1 tl koek- en speculaaskruiden m1 zakje meringuesterren vanille m 8 Melo cakes m1 handje rode en groene M&M's 1. Bekleed een springvorm met bakpapier. m 8 Toffifee m1 groot satijnen lint Verkruimel de kandijkoeken. Smelt in een m 16 suikeroogjes steelpan 125 gr boter op laag vuur. Meng m 16 pretzels (Chio Partymix original) 1. Meng de poedersuiker met 1 el water. samen met het kruim en 1 zakje vanillesuiker. m8 rode M&M's Voeg steeds iets meer toe tot een glad, Schep in de springvorm, druk aan en laat m extra nodig: muffinvorm kleverig glazuur ontstaat. 30 minuten stevig worden in de koelkast. 2. Leg de 15 grootste koeken in een 2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en 1. Verwarm de oven op 180 °C. Schil de basiscirkel op de schaal. Bestrijk 12 snijd in blokjes. bananen en prak in een kom fijn. Meng met koekjes aan de onderkant met een 3. Meng 3 el water met de custard. Verhit de havermout en voeg het bakpoeder, de theelepel glazuur en schik op de koekkruiden en een snuf zout toe. bovenkant van de basiscirekel. Druk vast een koekenpan met de resterende boter en bak de appels op laag vuur. Voeg de cus- 2. Verdeel in 8 ballen en druk deze tot platte op de onderste koeken. Plak met glazuur tard, bruine suiker, het andere zakje vanille- koeken. Duw de koeken als een kommetje de resterende koekjes aan de binnenzijd van de krans. suiker en de kaneel toe. Gaarde appels en in de holtes van de muffinvorm. Bak de cups laat afkoelen. in 10-15 minuten gaar en laat afkoelen. 3. Versier de krans met chocolade hulst 4. Schep de appelvulling in de springvorm. 3. Zet in elke cupreen Melo cake. Verhit een blaadjes, meringueschuimpjes en. M&M's Roer in een kom de mascarpone los. Klop steelpan kort op het vuur. Verwarm op de Maak eensstrik van het lint, bevestig deze metde mixer de slagroom en de poedersui- bodem de platte zijde van de Toffifee en aan de krans. ker lobbig en spatel door de mascarpone. plak op de Melo cake. BEVAT P.P: 2436 KJ/582 KCAL, 25 G VET WAARVAN 14 G Verdeel het mascarponemengsel over de 4. Plak met lauwwarm water de suiker VERZADIGD, 83 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 60 G SUI KERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL appelvulling. oogjes op de Melo cake. Kleef de rode Dirk MA a san en

Dirk - Folder van 22.11.2021 tot 04.01.2022 - Pagina 61