Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zuurkool-kiploempias

snack/lunchgerecht -4 pers.

4]

20 min. (+ 15 — 20 min. oventijd)

Tips

= 250 gr zuurkool

m1 rode ui

JAL AE LEERD

= 100 gr gegrilde kipfilet

= 150 gr wortel julienne

ZEZIUN GEVOELIG VOOR VOCHT, DUS HET IS BETER OM ZE NIET

a 1elsriracha

INLDE BUURT VAN AARDAPPELEN TE BEWAREN

m8 vellen filodeeg

#8 el zonnebloemolie

m4 el mayonaise

1. Verwarm de oven voor op 200° C.

Spoel de zuurkool in een vergiet kort

onder koud stromend water en laat

PADDENSTOELEN MOET JE "BORSTELEN

uitlekken. Snijd de ui in flinterdunne



halve ringen. Snijd de plakjes kipfilet

LUL NL

in dunne reepjes en meng met de

LUNE LAT LOLA

wortel, ui en % el sriracha door de

DAT GAAT TEN KOSTE VAN DE SMAAK

zuurkool.

2. Halveer de vellen filodeeg. Bestrijk

8 vellen aan één kant met 3 el zonne-

+,

bloemolie. Verdeel iets uit het mid

den de helft van het zuurkoolmeng.

sel over de vellen en vouw de zijkan

ten eroverheen. Rol de vellen op tot

A

loempia's. Maak er zo nog 8

3. Leg de loempia's op een met bak

papier beklede bakplaat en bestrijk

A

met de rest van de olie. Bak in 15

Meegebakken tijm geeft

20 minuten goudbruin en knapperig.

Keer halverwege. Meng de mayonai

aardappelties een heerlike

se met de rest van de sriracha en

LIU

serveer als dip bij de loempia's.

BEVAT PP. 1937 KJ463 KCAL, 36 G VET Wi

5G VERZADIGD, 24 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

5G SUIKER

GEMWT, 3 GZOUT EN4G

A

VOEDINGSVEZEL

aa OST]

LET ETATS)

Ü

ATTIRENT TEA

DAN KOM JE MINDER SNEL IN DE

La TR

TUSSENDOORTJE TE NEMEN