Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zuurkool-kiploempias
snack/lunchgerecht -4 pers.
4]
20 min. (+ 15 — 20 min. oventijd)
Tips
= 250 gr zuurkool
m1 rode ui
JAL AE LEERD
= 100 gr gegrilde kipfilet
= 150 gr wortel julienne
ZEZIUN GEVOELIG VOOR VOCHT, DUS HET IS BETER OM ZE NIET
a 1elsriracha
INLDE BUURT VAN AARDAPPELEN TE BEWAREN
m8 vellen filodeeg
#8 el zonnebloemolie
m4 el mayonaise
1. Verwarm de oven voor op 200° C.
Spoel de zuurkool in een vergiet kort
onder koud stromend water en laat
PADDENSTOELEN MOET JE "BORSTELEN
uitlekken. Snijd de ui in flinterdunne
“
halve ringen. Snijd de plakjes kipfilet
LUL NL
in dunne reepjes en meng met de
LUNE LAT LOLA
wortel, ui en % el sriracha door de
DAT GAAT TEN KOSTE VAN DE SMAAK
zuurkool.
2. Halveer de vellen filodeeg. Bestrijk
8 vellen aan één kant met 3 el zonne-
+,
bloemolie. Verdeel iets uit het mid
den de helft van het zuurkoolmeng.
sel over de vellen en vouw de zijkan
ten eroverheen. Rol de vellen op tot
A
loempia's. Maak er zo nog 8
3. Leg de loempia's op een met bak
papier beklede bakplaat en bestrijk
A
met de rest van de olie. Bak in 15
Meegebakken tijm geeft
20 minuten goudbruin en knapperig.
Keer halverwege. Meng de mayonai
aardappelties een heerlike
se met de rest van de sriracha en
LIU
serveer als dip bij de loempia's.
BEVAT PP. 1937 KJ463 KCAL, 36 G VET Wi
5G VERZADIGD, 24 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
5G SUIKER
GEMWT, 3 GZOUT EN4G
A
VOEDINGSVEZEL
aa OST]
LET ETATS)
Ü
ATTIRENT TEA
DAN KOM JE MINDER SNEL IN DE
La TR
TUSSENDOORTJE TE NEMEN