Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Heerlijk als bijgere

een bi stukje 0.

ij de borrel

Pizza met paddenstoelen en

burrata

hoofdgerecht - 4 pers.

10 min. (+ 15 — 20 min. oventijd)

m2 tenen knoflook

= 1 takje rozemarijn

m2 takjes tijm

= 250 gr kastanjechampignons

= 200 gr paddenstoelenmix voor

viees*

m4 el extra vierge olijfolie

= 600 gr vers pizzadeeg met

en

tomatensaus

= 1 bol burrata

née

= 100 gr rauwe ham

= 75 gr rucola

pe

%

1. Verwarm de oven voor op 220° C.

Per

>

Snijd de knoflook fijn. Ris de blaad-

jes rozemarijn en tijm van de takjes

en hak fijn. Snijd de champignons in

de

a

ej

EE 2

kwarten en halveer de grote pad-

denstoelen uit de mix. Meng de

U 4

paddenstoelen en champignons

%

tn

BE I

met de knoflook, rozemarijn, tijm,

82

versgemalen peper, zout en 2 el

olijfolie.

È

LITE IT

2. Rol het pizzadeeg uit op een bak-

D

plaat en bestrijk met de tomaten-

Bu

ji

NR:

Ni

À

%

1

A

saus. Verdeel het paddenstoelen-

kai

it

Ai

À

mengsel erover en bak in 15 - 20

minuten goudbruin en gaar.

Crispy kaasspruitjes

met de olijfolie, versgemalen peper en zout

3. Scheur intussen de burrata in

en schep om. Leg de spruitjes met de snij

stukjes. Halveer de plakjes ham.

borrelhapje/biigerecht - 4 pers.

kant naar beneden en rooster 15 minuten in

Neem de pizza uit de oven en ver-

10 min. (+ 25 min. oventijd)

de oven.

deel de burrata en ham erover.

2. Meng de geraspte kaas, panko en het kar-

Garneer met de rucola. Besprenkel

300 gr spruiten

wijzaad door elkaar. Neem de spruitjes uit de

met de rest van de olijfolie.

m2el olijfolie

oven en leg ze met de snijkant naar boven

BEVAT P.P. 2287 KJ/547 KCAL, 25 G VET WAARVAN

= 100 gr geraspte oude kaas

Bestrooi met het pankomengsel en rooster in

7 G VERZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

= 50 gr panko

10 minuten goudbruin en knapperig. Lekker

7 G SUIKERS, 7 G EIT, 4G ZOUT EN5 G

wm % tl gemalen karwijzaad

met truffelmayonaise om in te dippen.

VOEDINGSVEZEL

BEVAT PP. 969 K/232 KCAL, 14 G VET WAARVAN 7 G VERZA-

WIJNTIP Dominic Duclos Merlot

1. Verwarm de oven voor op 200° C. Halveer

DIGD, 14 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 9 G EIWIT,

de spruitjes in de lengte en schep op een

1G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL

“NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR

met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel

WIJNTIP The Collection Chianti

Dirk 21