Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Heerlijk als bijgere
een bi stukje 0.
ij de borrel
Pizza met paddenstoelen en
burrata
hoofdgerecht - 4 pers.
10 min. (+ 15 — 20 min. oventijd)
m2 tenen knoflook
= 1 takje rozemarijn
m2 takjes tijm
= 250 gr kastanjechampignons
= 200 gr paddenstoelenmix voor
viees*
m4 el extra vierge olijfolie
= 600 gr vers pizzadeeg met
en
tomatensaus
= 1 bol burrata
née
= 100 gr rauwe ham
= 75 gr rucola
pe
%
1. Verwarm de oven voor op 220° C.
Per
>
Snijd de knoflook fijn. Ris de blaad-
jes rozemarijn en tijm van de takjes
en hak fijn. Snijd de champignons in
de
a
ej
EE 2
kwarten en halveer de grote pad-
denstoelen uit de mix. Meng de
U 4
paddenstoelen en champignons
%
tn
BE I
met de knoflook, rozemarijn, tijm,
82
versgemalen peper, zout en 2 el
olijfolie.
È
LITE IT
2. Rol het pizzadeeg uit op een bak-
D
plaat en bestrijk met de tomaten-
Bu
ji
NR:
Ni
À
%
1
A
saus. Verdeel het paddenstoelen-
kai
it
Ai
À
mengsel erover en bak in 15 - 20
minuten goudbruin en gaar.
Crispy kaasspruitjes
met de olijfolie, versgemalen peper en zout
3. Scheur intussen de burrata in
en schep om. Leg de spruitjes met de snij
stukjes. Halveer de plakjes ham.
borrelhapje/biigerecht - 4 pers.
kant naar beneden en rooster 15 minuten in
Neem de pizza uit de oven en ver-
10 min. (+ 25 min. oventijd)
de oven.
deel de burrata en ham erover.
2. Meng de geraspte kaas, panko en het kar-
Garneer met de rucola. Besprenkel
300 gr spruiten
wijzaad door elkaar. Neem de spruitjes uit de
met de rest van de olijfolie.
m2el olijfolie
oven en leg ze met de snijkant naar boven
BEVAT P.P. 2287 KJ/547 KCAL, 25 G VET WAARVAN
= 100 gr geraspte oude kaas
Bestrooi met het pankomengsel en rooster in
7 G VERZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
= 50 gr panko
10 minuten goudbruin en knapperig. Lekker
7 G SUIKERS, 7 G EIT, 4G ZOUT EN5 G
wm % tl gemalen karwijzaad
met truffelmayonaise om in te dippen.
VOEDINGSVEZEL
BEVAT PP. 969 K/232 KCAL, 14 G VET WAARVAN 7 G VERZA-
WIJNTIP Dominic Duclos Merlot
1. Verwarm de oven voor op 200° C. Halveer
DIGD, 14 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 9 G EIWIT,
de spruitjes in de lengte en schep op een
1G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL
“NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR
met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel
WIJNTIP The Collection Chianti
Dirk 21