Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21
Heerlijk als bijgere een bi stukje 0. ij de borrel Pizza met paddenstoelen en burrata hoofdgerecht - 4 pers. 10 min. (+ 15 — 20 min. oventijd) m2 tenen knoflook = 1 takje rozemarijn m2 takjes tijm = 250 gr kastanjechampignons = 200 gr paddenstoelenmix voor viees* m4 el extra vierge olijfolie = 600 gr vers pizzadeeg met en tomatensaus = 1 bol burrata née = 100 gr rauwe ham = 75 gr rucola pe % 1. Verwarm de oven voor op 220° C. Per > Snijd de knoflook fijn. Ris de blaad- jes rozemarijn en tijm van de takjes en hak fijn. Snijd de champignons in de a ej EE 2 kwarten en halveer de grote pad- denstoelen uit de mix. Meng de U 4 paddenstoelen en champignons % tn BE I met de knoflook, rozemarijn, tijm, 82 versgemalen peper, zout en 2 el olijfolie. È LITE IT 2. Rol het pizzadeeg uit op een bak- D plaat en bestrijk met de tomaten- Bu ji NR: Ni À % 1 A saus. Verdeel het paddenstoelen- kai it Ai À mengsel erover en bak in 15 - 20 minuten goudbruin en gaar. Crispy kaasspruitjes met de olijfolie, versgemalen peper en zout 3. Scheur intussen de burrata in en schep om. Leg de spruitjes met de snij stukjes. Halveer de plakjes ham. borrelhapje/biigerecht - 4 pers. kant naar beneden en rooster 15 minuten in Neem de pizza uit de oven en ver- 10 min. (+ 25 min. oventijd) de oven. deel de burrata en ham erover. 2. Meng de geraspte kaas, panko en het kar- Garneer met de rucola. Besprenkel 300 gr spruiten wijzaad door elkaar. Neem de spruitjes uit de met de rest van de olijfolie. m2el olijfolie oven en leg ze met de snijkant naar boven BEVAT P.P. 2287 KJ/547 KCAL, 25 G VET WAARVAN = 100 gr geraspte oude kaas Bestrooi met het pankomengsel en rooster in 7 G VERZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN = 50 gr panko 10 minuten goudbruin en knapperig. Lekker 7 G SUIKERS, 7 G EIT, 4G ZOUT EN5 G wm % tl gemalen karwijzaad met truffelmayonaise om in te dippen. VOEDINGSVEZEL BEVAT PP. 969 K/232 KCAL, 14 G VET WAARVAN 7 G VERZA- WIJNTIP Dominic Duclos Merlot 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Halveer DIGD, 14 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 9 G EIWIT, de spruitjes in de lengte en schep op een 1G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL “NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel WIJNTIP The Collection Chianti Dirk 21
Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21