Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
* 50 g roomboter
VOOR 8 PERSONEN | 30 MIN.
+150 g bloem
HOMEMADE u.»
MIN. OVENTIUD +30 MIN. WACHTTIJD
+ 2 ti bakpoeder
+ 2 takjes rozemarijn
+ 200 g oude kaas
+ 60 g studentenhaver
+ 150 mi melk
INSULIN)
“lei
+ 2 el ahornsiroop
ALLEL,
* 2 el arachideolie
+ ovenvaste braadpan 224 cm
a
TIP
Verwarm de oven voor op
Vervang ook eens oude kaas
1
200 °C. Smelt de boter en
=
laat iets afkoelen.
door belegen kaas
Fr
Zeef ondertussen de bloem,
%
het bakpoeder en een
mespunt zout boven een
#
kom. Ris de naaldjes van
PE
1 takje rozemarijn en snijd
fijn. Snijd de kaas in stukjes
van ca. 1cm. Meng de
gesneden rozemarijn, kaas
en studentenhaver erdoor.
®
Klop de melk met het ei
en ahornsiroop los. Roer
4
de boter erdoor. Spatel
voorzichtig door het droge
mengsel.
A
ON
Verhit de olie in de
>
Z
braadpan tot deze goed
heet is. Schep voorzichtig
het beslag erin en leg het
takje rozemarijn erin.
=
Bak het brood in ca. 20 min.
in het midden van de oven
e
goudbruin en gaar. Het brood
?
is gaar als je in het midden
drukt en het licht terugveert.
Fa
Neem uit de pan en op een
rek in ca. 30 min. afkoelen
tot kamertemperatuur.
MA
[be
\
BEEMSTER
PREMIUM BEEMSTER KAAS
Aa CL LA UE:
4