Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

* 50 g roomboter

VOOR 8 PERSONEN | 30 MIN.

+150 g bloem

HOMEMADE u.»

MIN. OVENTIUD +30 MIN. WACHTTIJD

+ 2 ti bakpoeder

+ 2 takjes rozemarijn

+ 200 g oude kaas

+ 60 g studentenhaver

+ 150 mi melk

INSULIN)

“lei

+ 2 el ahornsiroop

ALLEL,

* 2 el arachideolie

+ ovenvaste braadpan 224 cm

a

TIP

Verwarm de oven voor op

Vervang ook eens oude kaas

1

200 °C. Smelt de boter en

=

laat iets afkoelen.

door belegen kaas

Fr

Zeef ondertussen de bloem,

%

het bakpoeder en een

mespunt zout boven een

#

kom. Ris de naaldjes van

PE

1 takje rozemarijn en snijd

fijn. Snijd de kaas in stukjes

van ca. 1cm. Meng de

gesneden rozemarijn, kaas

en studentenhaver erdoor.

®

Klop de melk met het ei

en ahornsiroop los. Roer

4

de boter erdoor. Spatel

voorzichtig door het droge

mengsel.

A

ON

Verhit de olie in de

>

Z

braadpan tot deze goed

heet is. Schep voorzichtig

het beslag erin en leg het

takje rozemarijn erin.

=

Bak het brood in ca. 20 min.

in het midden van de oven

e

goudbruin en gaar. Het brood

?

is gaar als je in het midden

drukt en het licht terugveert.

Fa

Neem uit de pan en op een

rek in ca. 30 min. afkoelen

tot kamertemperatuur.

MA

[be

\

BEEMSTER

PREMIUM BEEMSTER KAAS

Aa CL LA UE:

4