Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34


Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Dirk Folder 01.10.2021

Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34

* 50 g roomboter VOOR 8 PERSONEN | 30 MIN. +150 g bloem HOMEMADE u.» MIN. OVENTIUD +30 MIN. WACHTTIJD + 2 ti bakpoeder + 2 takjes rozemarijn + 200 g oude kaas + 60 g studentenhaver + 150 mi melk INSULIN) “lei + 2 el ahornsiroop ALLEL, * 2 el arachideolie + ovenvaste braadpan 224 cm a TIP Verwarm de oven voor op Vervang ook eens oude kaas 1 200 °C. Smelt de boter en = laat iets afkoelen. door belegen kaas Fr Zeef ondertussen de bloem, % het bakpoeder en een mespunt zout boven een # kom. Ris de naaldjes van PE 1 takje rozemarijn en snijd fijn. Snijd de kaas in stukjes van ca. 1cm. Meng de gesneden rozemarijn, kaas en studentenhaver erdoor. ® Klop de melk met het ei en ahornsiroop los. Roer 4 de boter erdoor. Spatel voorzichtig door het droge mengsel. A ON Verhit de olie in de > Z braadpan tot deze goed heet is. Schep voorzichtig het beslag erin en leg het takje rozemarijn erin. = Bak het brood in ca. 20 min. in het midden van de oven e goudbruin en gaar. Het brood ? is gaar als je in het midden drukt en het licht terugveert. Fa Neem uit de pan en op een rek in ca. 30 min. afkoelen tot kamertemperatuur. MA [be \ BEEMSTER PREMIUM BEEMSTER KAAS Aa CL LA UE: 4

Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 34