Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Herfsthorrel

FM

Cr

8

\

|

Le

Moinkballs

Sinaasapnel-

BBO broodjes

Spaans gevulde

bramenpunch

borrelhapje -4 pers. - 30 min.

krieltjes

borrelhapje — 4 pers. — 25 min.

drankje —4 pers. — 10 min.

borrelhapje — 12 st. — 30 min.

5 takjes rozemarijn

m2 tenen knoflook

= 250 ml vers sinaasappelsap

= 400 gr zelfrijzend bakmeel (+

= 12 krielaardappelen nieuwe

m 120 gr belegen kaas

(ijskoud)

extra om te bestuiven)

oogst

m4 el paneermeel

= 350 ml cassis (ijskoud)

= 300 ml Griekse yoghurt

50 gr chorizo

a 2tl uienpoeder

= 250 ml rum

m2 el olijfolie (extra om te

w 60 gr tomaten gemarineerd

1 tl gedroogde oregano

m4 schijfjes sinaasappel

bestrijken)

a %tl chilipepervlokken

a 2tl paprikapoeder

a 12 bramen

= 125 gr bruschettaspread

= 75 gr geraspte belegen kaas

miei

wm 4 takjes rozemarijn

m 200 gr tapenade trio

= 10 gr platte peterselie

= 300 gr rundergehakt

= 100 gr kruidenboter

w extra nodig: barbecue

12 plakjes spek

Meng het sinaasappelsap en

w extra nodig: barbecue,

= 150 ml barbecuesaus

de cassis met derum en

4 stokken, aluminiumfolie

1. Verhit de barbecue. Kook de

m4 el honing

schenk in vier glazen. Garneer

aardappelen met de schil met

w extra nodig: barbecue,

1. Verhit de barbecue. Hak de

met de schijfjes sinaasappel,

zout in circa 10 minuten bijna

12 cocktailprikkers

bramen en takjes rozemarijn.

rozemarijn fijn. Meng met het

gaar. Giet af en laat afkoelen.

Serveer direct.

bakmeel, de yoghurt, olijfolie en

2. Snijd intussen de chorizo

1. Verhit de barbecue. Snijd de

BEVAT PP. 946 KJ/226 KCAL, 1 GVET

1 tl zout tot een samenhangend

fijn. Snijd de tomaten fijn. Hak

knoflook fijn. Snijd de kaas in 12

WAARVAN 0 G VERZADIGD, 16 G KOOLHY-

deeg. Verdeel in 12 gelijke porties

de peterselie fijn en meng de

gelijke blokjes. Meng de knof-

DRATEN WAARVAN 14 G SUIKERS, 1 G

en rol op een met bakmeel besto-

helft met de chorizo, tomaten

look, paneermeel, uienpoeder,

EIWIT, 0G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL

ven werkblad uit tot rolletjes van

en chilipeper vlokken. Maak

oregano, paprikapoeder en het

2 cm breed en 15 cm lang.

met een meloenboor of thee-

ei door het gehakt. Breng op

2. Omwikkel de bovenkant van

lepel een holletje in elke aard-

smaak met peper en zout.

de stokken met aluminiumfolie

appel en vul met het chorizo-

2. Verdeel het gehakt in 12 gelij

en bestrijk met olijfolie. Begin bij

mengsel. Bestrooi met de

ke porties. Leg een portie in je

de punt van de stok met het

geraspte kaas.

hand, duw plat en leg er een

wikkelen van het deeg om het

3. Steek de barbecue aan en

blokje kaas in. Vouw het gehakt

aluminiumfolie. Bestuif het deeg

leg de aardappeltjes op het

tot een balletje. Omwikkel met

N

met wat bakmeel.

rooster en sluit af met de dek-

een plakje spek en zet vast met

sel. Gril circa 10 minuten tot

/

3. Rooster de broodjes boven de

een prikker. Maak er zo nog 11.

barbecue in circa 10 minuten

de kaas gesmolten is. Leg op

3. Gril de balletjes in 5 minuten

goudbruin en gaar. Laat iets

een schaal en garneer met de

bruin op de barbecue. Meng de

afkoelen voordat je de broodjes

rest van de peterselie. Lekker

barbecuesaus met de honing.

N

|

van de stok haalt. Herhaal met de

om te dippen in crème fraîche.

Schep de balletjes door de saus

test van de deegrolletjes. Serveer

BEVAT P.P. 474 K‚/113 KCAL, 4G VET

en rooster nog 5 minuten.

met de verschillende smeersels.

WAARVAN 2 G VERZADIGD, 14 G KOOLHY-

Serveer direct.

BEVAT PP. 3611 KJB63 KCAL, 49 G VET

DRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 4 G

BEVAT PP. 2006 KJ480 KCAL, 26G VET

WAARVAN 20 G VERZADIGD, 84 G KOOLHY-

EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL

WAARVAN 13 G VERZADIGD, 32 G KOOLHY-

DRATEN WAARVAN 5 G SUIKERS, 18 G EIWIT,

WIJNTIP | am Pinot Noir

DRATEN WAARVAN 26 G SUIKERS, 28 G

36 ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL

EIWIT, 3G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Colimoro Montepulciano

WIJNTIP Tall Horse Merlot

d'Abruzzo

50