Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Herfsthorrel
FM
Cr
8
\
|
Le
Moinkballs
Sinaasapnel-
BBO broodjes
Spaans gevulde
bramenpunch
borrelhapje -4 pers. - 30 min.
krieltjes
borrelhapje — 4 pers. — 25 min.
drankje —4 pers. — 10 min.
borrelhapje — 12 st. — 30 min.
5 takjes rozemarijn
m2 tenen knoflook
= 250 ml vers sinaasappelsap
= 400 gr zelfrijzend bakmeel (+
= 12 krielaardappelen nieuwe
m 120 gr belegen kaas
(ijskoud)
extra om te bestuiven)
oogst
m4 el paneermeel
= 350 ml cassis (ijskoud)
= 300 ml Griekse yoghurt
50 gr chorizo
a 2tl uienpoeder
= 250 ml rum
m2 el olijfolie (extra om te
w 60 gr tomaten gemarineerd
1 tl gedroogde oregano
m4 schijfjes sinaasappel
bestrijken)
a %tl chilipepervlokken
a 2tl paprikapoeder
a 12 bramen
= 125 gr bruschettaspread
= 75 gr geraspte belegen kaas
miei
wm 4 takjes rozemarijn
m 200 gr tapenade trio
= 10 gr platte peterselie
= 300 gr rundergehakt
= 100 gr kruidenboter
w extra nodig: barbecue
12 plakjes spek
Meng het sinaasappelsap en
w extra nodig: barbecue,
= 150 ml barbecuesaus
de cassis met derum en
4 stokken, aluminiumfolie
1. Verhit de barbecue. Kook de
m4 el honing
schenk in vier glazen. Garneer
aardappelen met de schil met
w extra nodig: barbecue,
1. Verhit de barbecue. Hak de
met de schijfjes sinaasappel,
zout in circa 10 minuten bijna
12 cocktailprikkers
bramen en takjes rozemarijn.
rozemarijn fijn. Meng met het
gaar. Giet af en laat afkoelen.
Serveer direct.
bakmeel, de yoghurt, olijfolie en
2. Snijd intussen de chorizo
1. Verhit de barbecue. Snijd de
BEVAT PP. 946 KJ/226 KCAL, 1 GVET
1 tl zout tot een samenhangend
fijn. Snijd de tomaten fijn. Hak
knoflook fijn. Snijd de kaas in 12
WAARVAN 0 G VERZADIGD, 16 G KOOLHY-
deeg. Verdeel in 12 gelijke porties
de peterselie fijn en meng de
gelijke blokjes. Meng de knof-
DRATEN WAARVAN 14 G SUIKERS, 1 G
en rol op een met bakmeel besto-
helft met de chorizo, tomaten
look, paneermeel, uienpoeder,
EIWIT, 0G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL
ven werkblad uit tot rolletjes van
en chilipeper vlokken. Maak
oregano, paprikapoeder en het
2 cm breed en 15 cm lang.
met een meloenboor of thee-
ei door het gehakt. Breng op
2. Omwikkel de bovenkant van
lepel een holletje in elke aard-
smaak met peper en zout.
de stokken met aluminiumfolie
appel en vul met het chorizo-
2. Verdeel het gehakt in 12 gelij
en bestrijk met olijfolie. Begin bij
mengsel. Bestrooi met de
ke porties. Leg een portie in je
de punt van de stok met het
geraspte kaas.
hand, duw plat en leg er een
wikkelen van het deeg om het
3. Steek de barbecue aan en
blokje kaas in. Vouw het gehakt
aluminiumfolie. Bestuif het deeg
leg de aardappeltjes op het
tot een balletje. Omwikkel met
N
met wat bakmeel.
rooster en sluit af met de dek-
een plakje spek en zet vast met
sel. Gril circa 10 minuten tot
/
3. Rooster de broodjes boven de
een prikker. Maak er zo nog 11.
barbecue in circa 10 minuten
de kaas gesmolten is. Leg op
3. Gril de balletjes in 5 minuten
goudbruin en gaar. Laat iets
een schaal en garneer met de
bruin op de barbecue. Meng de
afkoelen voordat je de broodjes
rest van de peterselie. Lekker
barbecuesaus met de honing.
N
|
van de stok haalt. Herhaal met de
om te dippen in crème fraîche.
Schep de balletjes door de saus
test van de deegrolletjes. Serveer
BEVAT P.P. 474 K‚/113 KCAL, 4G VET
en rooster nog 5 minuten.
met de verschillende smeersels.
WAARVAN 2 G VERZADIGD, 14 G KOOLHY-
Serveer direct.
BEVAT PP. 3611 KJB63 KCAL, 49 G VET
DRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 4 G
BEVAT PP. 2006 KJ480 KCAL, 26G VET
WAARVAN 20 G VERZADIGD, 84 G KOOLHY-
EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL
WAARVAN 13 G VERZADIGD, 32 G KOOLHY-
DRATEN WAARVAN 5 G SUIKERS, 18 G EIWIT,
WIJNTIP | am Pinot Noir
DRATEN WAARVAN 26 G SUIKERS, 28 G
36 ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL
EIWIT, 3G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Colimoro Montepulciano
WIJNTIP Tall Horse Merlot
d'Abruzzo
50