Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Dirk Folder 01.10.2021

Hier is pagina 50 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 50

Herfsthorrel FM Cr 8 \ | Le Moinkballs Sinaasapnel- BBO broodjes Spaans gevulde bramenpunch borrelhapje -4 pers. - 30 min. krieltjes borrelhapje — 4 pers. — 25 min. drankje —4 pers. — 10 min. borrelhapje — 12 st. — 30 min. 5 takjes rozemarijn m2 tenen knoflook = 250 ml vers sinaasappelsap = 400 gr zelfrijzend bakmeel (+ = 12 krielaardappelen nieuwe m 120 gr belegen kaas (ijskoud) extra om te bestuiven) oogst m4 el paneermeel = 350 ml cassis (ijskoud) = 300 ml Griekse yoghurt 50 gr chorizo a 2tl uienpoeder = 250 ml rum m2 el olijfolie (extra om te w 60 gr tomaten gemarineerd 1 tl gedroogde oregano m4 schijfjes sinaasappel bestrijken) a %tl chilipepervlokken a 2tl paprikapoeder a 12 bramen = 125 gr bruschettaspread = 75 gr geraspte belegen kaas miei wm 4 takjes rozemarijn m 200 gr tapenade trio = 10 gr platte peterselie = 300 gr rundergehakt = 100 gr kruidenboter w extra nodig: barbecue 12 plakjes spek Meng het sinaasappelsap en w extra nodig: barbecue, = 150 ml barbecuesaus de cassis met derum en 4 stokken, aluminiumfolie 1. Verhit de barbecue. Kook de m4 el honing schenk in vier glazen. Garneer aardappelen met de schil met w extra nodig: barbecue, 1. Verhit de barbecue. Hak de met de schijfjes sinaasappel, zout in circa 10 minuten bijna 12 cocktailprikkers bramen en takjes rozemarijn. rozemarijn fijn. Meng met het gaar. Giet af en laat afkoelen. Serveer direct. bakmeel, de yoghurt, olijfolie en 2. Snijd intussen de chorizo 1. Verhit de barbecue. Snijd de BEVAT PP. 946 KJ/226 KCAL, 1 GVET 1 tl zout tot een samenhangend fijn. Snijd de tomaten fijn. Hak knoflook fijn. Snijd de kaas in 12 WAARVAN 0 G VERZADIGD, 16 G KOOLHY- deeg. Verdeel in 12 gelijke porties de peterselie fijn en meng de gelijke blokjes. Meng de knof- DRATEN WAARVAN 14 G SUIKERS, 1 G en rol op een met bakmeel besto- helft met de chorizo, tomaten look, paneermeel, uienpoeder, EIWIT, 0G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL ven werkblad uit tot rolletjes van en chilipeper vlokken. Maak oregano, paprikapoeder en het 2 cm breed en 15 cm lang. met een meloenboor of thee- ei door het gehakt. Breng op 2. Omwikkel de bovenkant van lepel een holletje in elke aard- smaak met peper en zout. de stokken met aluminiumfolie appel en vul met het chorizo- 2. Verdeel het gehakt in 12 gelij en bestrijk met olijfolie. Begin bij mengsel. Bestrooi met de ke porties. Leg een portie in je de punt van de stok met het geraspte kaas. hand, duw plat en leg er een wikkelen van het deeg om het 3. Steek de barbecue aan en blokje kaas in. Vouw het gehakt aluminiumfolie. Bestuif het deeg leg de aardappeltjes op het tot een balletje. Omwikkel met N met wat bakmeel. rooster en sluit af met de dek- een plakje spek en zet vast met sel. Gril circa 10 minuten tot / 3. Rooster de broodjes boven de een prikker. Maak er zo nog 11. barbecue in circa 10 minuten de kaas gesmolten is. Leg op 3. Gril de balletjes in 5 minuten goudbruin en gaar. Laat iets een schaal en garneer met de bruin op de barbecue. Meng de afkoelen voordat je de broodjes rest van de peterselie. Lekker barbecuesaus met de honing. N | van de stok haalt. Herhaal met de om te dippen in crème fraîche. Schep de balletjes door de saus test van de deegrolletjes. Serveer BEVAT P.P. 474 K‚/113 KCAL, 4G VET en rooster nog 5 minuten. met de verschillende smeersels. WAARVAN 2 G VERZADIGD, 14 G KOOLHY- Serveer direct. BEVAT PP. 3611 KJB63 KCAL, 49 G VET DRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 4 G BEVAT PP. 2006 KJ480 KCAL, 26G VET WAARVAN 20 G VERZADIGD, 84 G KOOLHY- EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL WAARVAN 13 G VERZADIGD, 32 G KOOLHY- DRATEN WAARVAN 5 G SUIKERS, 18 G EIWIT, WIJNTIP | am Pinot Noir DRATEN WAARVAN 26 G SUIKERS, 28 G 36 ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL EIWIT, 3G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Colimoro Montepulciano WIJNTIP Tall Horse Merlot d'Abruzzo 50

Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 50