Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nt

CHA |

D

0

EE

met

pijs

ho

dge

EM =

A pers.

25 min. (+ 45 min. oventijd)

4

TU

;

5

1. Verwarm de oven voor op 200° C.

2,

Snijd een klein stukje van de onder-

2

St ignea

5

PR

|

j

:

5

Ë

kant van de venkelknollen, snijd de

virus

m

venkel in plakken van 1/2 cm en snijd

I

de toppen fijn. Snijd de knoflook fijn.

Halveer de cherrytomaten. Snijd de

Th

4

4

4

Bra

f

L:

3

saucijzen in plakjes.

2. Verhit een hapjespan zonder olie of

f

4

EE

boter en bak de plakjes varkenssaucijs

7

;

met het venkelzaad in circa 3 minuten

goudbruin en gaar. Schep met een

r

Ar

schuimspaan uit de pan. Bak de ven-

&

kel 5 minuten in het achtergebleven

3

bakvet. Voeg de witte wijn en knof-

Rt

1

‘4

look toe en breng aan de kook. Laat 3

minuten koken en voeg dan de

N

!

>

+

Sucocasa toe. Laat 10 minuten zacht-

jes koken. Breng op smaak met peper

en zout.

|

&

4

3. Bedek de bodem van de oven-

hal

Br

schaal met een paar schepjes

a

Sugocasa. Verdeel achtereenvolgens

x £

"1/3 van de lasagnebladen, 1/3 van de

"venkelsaus, de helft van de cherryto-

|

a

maatjes en de helft van de varkens-

rd

ucijs erover. Maak nog 2 lagen en

indig met lasagnebladen. Verdeel de

mozzarella over de lasagne en bak in

!

|

midden van de oven in ca. 45 min.

udbruin en gaar. Dek af met alumi-

2 7

Fe

imfolie als de lasagne te donker

3

wordt. Lekker met grof gesneden

ex

[DB venkelknollen

basilicum als gamering.

BEVAT

2493 KJ/596 KCAL, 25 G VET WAARVAN 11

|

k

eN

#

ar dial



r

12 tenen knoflook

© 6 VERZADIGD, 50 6 KOOLHYDRATEN WAARVAN 9G

Mr

ES

SUIKERS, 33 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVE-

Be

2

1150 gr cherrytomaten

ZEL

}

i

=

150 47 varkenssaucÿs

WIJNTIP Gesigte Merlot

Kd

Ü

i

2 H venkelzaadjes

id

]150 ml witte wijn

PA

F

N

-

les Sugocaga Tomatensaus

1250 gr lasagnebladen

en.

1150 gr geraspte Mozzarella

71

ed

D