Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nt
CHA |
D
0
EE
met
pijs
ho
dge
EM =
A pers.
25 min. (+ 45 min. oventijd)
4
TU
;
5
1. Verwarm de oven voor op 200° C.
2,
Snijd een klein stukje van de onder-
2
St ignea
5
PR
|
j
:
5
Ë
kant van de venkelknollen, snijd de
virus
m
venkel in plakken van 1/2 cm en snijd
I
de toppen fijn. Snijd de knoflook fijn.
Halveer de cherrytomaten. Snijd de
Th
4
4
4
Bra
f
L:
3
saucijzen in plakjes.
2. Verhit een hapjespan zonder olie of
f
4
EE
boter en bak de plakjes varkenssaucijs
7
;
met het venkelzaad in circa 3 minuten
goudbruin en gaar. Schep met een
r
Ar
schuimspaan uit de pan. Bak de ven-
&
kel 5 minuten in het achtergebleven
3
bakvet. Voeg de witte wijn en knof-
Rt
1
‘4
look toe en breng aan de kook. Laat 3
minuten koken en voeg dan de
N
!
>
+
Sucocasa toe. Laat 10 minuten zacht-
jes koken. Breng op smaak met peper
en zout.
|
&
4
3. Bedek de bodem van de oven-
hal
Br
schaal met een paar schepjes
a
Sugocasa. Verdeel achtereenvolgens
x £
"1/3 van de lasagnebladen, 1/3 van de
"venkelsaus, de helft van de cherryto-
|
a
maatjes en de helft van de varkens-
rd
ucijs erover. Maak nog 2 lagen en
indig met lasagnebladen. Verdeel de
mozzarella over de lasagne en bak in
!
|
midden van de oven in ca. 45 min.
udbruin en gaar. Dek af met alumi-
2 7
Fe
imfolie als de lasagne te donker
3
wordt. Lekker met grof gesneden
ex
[DB venkelknollen
basilicum als gamering.
BEVAT
2493 KJ/596 KCAL, 25 G VET WAARVAN 11
|
k
eN
#
ar dial
“
r
12 tenen knoflook
© 6 VERZADIGD, 50 6 KOOLHYDRATEN WAARVAN 9G
Mr
ES
SUIKERS, 33 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVE-
Be
2
1150 gr cherrytomaten
ZEL
}
i
=
150 47 varkenssaucÿs
WIJNTIP Gesigte Merlot
Kd
Ü
i
2 H venkelzaadjes
id
]150 ml witte wijn
PA
F
N
-
les Sugocaga Tomatensaus
1250 gr lasagnebladen
en.
1150 gr geraspte Mozzarella
71
ed
D