Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 71
nt CHA | D 0 EE met pijs ho dge EM = A pers. 25 min. (+ 45 min. oventijd) 4 TU ; 5 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2, Snijd een klein stukje van de onder- 2 St ignea 5 PR | j : 5 Ë kant van de venkelknollen, snijd de virus m venkel in plakken van 1/2 cm en snijd I de toppen fijn. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. Snijd de Th 4 4 4 Bra f L: 3 saucijzen in plakjes. 2. Verhit een hapjespan zonder olie of f 4 EE boter en bak de plakjes varkenssaucijs 7 ; met het venkelzaad in circa 3 minuten goudbruin en gaar. Schep met een r Ar schuimspaan uit de pan. Bak de ven- & kel 5 minuten in het achtergebleven 3 bakvet. Voeg de witte wijn en knof- Rt 1 ‘4 look toe en breng aan de kook. Laat 3 minuten koken en voeg dan de N ! > + Sucocasa toe. Laat 10 minuten zacht- jes koken. Breng op smaak met peper en zout. | & 4 3. Bedek de bodem van de oven- hal Br schaal met een paar schepjes a Sugocasa. Verdeel achtereenvolgens x £ "1/3 van de lasagnebladen, 1/3 van de "venkelsaus, de helft van de cherryto- | a maatjes en de helft van de varkens- rd ucijs erover. Maak nog 2 lagen en indig met lasagnebladen. Verdeel de mozzarella over de lasagne en bak in ! | midden van de oven in ca. 45 min. udbruin en gaar. Dek af met alumi- 2 7 Fe imfolie als de lasagne te donker 3 wordt. Lekker met grof gesneden ex [DB venkelknollen basilicum als gamering. BEVAT 2493 KJ/596 KCAL, 25 G VET WAARVAN 11 | k eN # ar dial “ r 12 tenen knoflook © 6 VERZADIGD, 50 6 KOOLHYDRATEN WAARVAN 9G Mr ES SUIKERS, 33 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVE- Be 2 1150 gr cherrytomaten ZEL } i = 150 47 varkenssaucÿs WIJNTIP Gesigte Merlot Kd Ü i 2 H venkelzaadjes id ]150 ml witte wijn PA F N - les Sugocaga Tomatensaus 1250 gr lasagnebladen en. 1150 gr geraspte Mozzarella 71 ed D
Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 71